Априлчета 2017 - Тема 3

• 42 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Белинда, какви са тези капки?
Аз вече не знам какво да го правя моя. Вече гоним 6 тия месец, а още е с колики. Сега се събуди в 6 часа, започна да приревава, пръцна и се успокои. Всяка сутрин към 7 часа започва едно мятане и вирене на крака в опит да се изпръцка. Започнах пак да му давам Лефакс, но не виждам промяна. Не знам как при това положение ще започна да го захранвам 😐

# 556
  • София
Юле, нищо особено, биогайа му дадох. Ама това вашето не са колики. За мен де. Аз под колики разбирам рев, рев до посиняване, когато само носене и гушкане помага и то не винаги. Гърченето за пръцкане според мен всички го правят до бая късничко. Ако не реве от болка, не бих го нарекла колики. А и не е ясно дали от захранването няма да се оправи. Като на моя големия син шест месечния запек, който измъчи всички ни и изчезна като с магическа пръчка в момента, в който му дадох 2 лъжички тиква.

Аз цяла нощ кърмих. Топло ли му беше, та жаден ли беше, не знам, обаче ме е изсмукал до шушка. А, и имаме новост. От вчера започна да се върти като пумпал гръб-корем-гръб. Тоест вече ще го оставям да играе само на земята, защото опасността от падане е голяма. И понеже вече може да се обръща, нощес страшен зор да се обърне да спи по корем. Това досега не е било. Просто изведнъж стана.

# 557
Да се почерпите, момичета, днес съм рожденничка 😍

# 558
  • варна
Честит рожден ден, Лили! Пожелавам ти да бъдеш много здрава и щастлива, много обичана и с любов обгрижвана! Весел празник! Flowers Hibiscus

# 559
Лили честит рожден ден Simple Smile Tada жива и здрава и много и обичана.
Ох много ми се спи на мен. Вчера малката ми кукла реши да яде само 4 пъти Rolling Eyes какво ли не правих, предлагах е не. Чудих се какво и има, никога не е яла толкова малко. Е хубаво ама през ноща ми спря тока, и аз съм нацяло изцедена Flushed последно яде в 9 сега (цикъла още продължава) и се надупи сега спи.

# 560
  • София
Аз както имах ядящо като ламя дете цели три седмици, сега последната седмица категорично отказва пюретата. Давам му най-любимите..не и не. Не се дърпа, не плаче, просто ме гледа и отказва да си отвори устата. Ако нещо се излъже и я отвори, изяжда си, не плюе, но категорично ми показва, че не иска да яде. За сметка на това, суче по-добре от всякога... Май ще го оставя на кърма няколко дни пък да видим...
Лили , честит рожден ден много здраве и усмивки ти желая!
Огито също много се пънеше и пръцкаше сутрин, беше голяма мъка, но си отшумя за няколко седмици. Сега започна да се пъне вечер. Давах линекс до сега, но май ще мина на биогайа и аз.
От няколко дни се обръща по корем и е страшен кеф. Той както преди обичаше и спеше добре само по корем сега поне сам може да си застава така. Обаче няма шанс с пелените...тая поза по гръб хич не се приема вече.

# 561
Честит рожден ден, Лили !!! BirthdayCocktail GiftCakeParty TimeTadaRibbon
И аз давах Биогая, но след 10 дни започна при всяко пръцване да има малко ако на памперса. Минах на Линекс и съм по- доволна, пръцка си, но без напъванки и присвивания.
Белинда, дано и моя син като твоя се отърве от запека, след като го захраня Sad

# 562
  • София
Честито, Лили😍

# 563
  • Враца
Честит рожден ден Лили, здраве, щастие и късмет Flowers Hibiscus
Малката тази нощ пак не се буди да яде, сигурно лек по лек ще го маха нощното ядене.

# 564
  • София
Пате, и при нас запека мина със захранването. По 4-5 ни не акаше, сега е редовен всеки ден по веднъж.

# 565
ЧРД, Лили! Balloon Cake Да си жива, здрава и много щастлива! И да получиш много Gift

# 566
Искам да попитам кога може да се сложи бебчо в барбарон

# 567
  • София
Това пък какво е?

# 568
Лили, хепи бърдей! Да си жива и здрава и всичко най-най-хубаво. Дани също от 1 седмица все по корем се обръща в просъница, понякога успява да заспи така, друг път пък се разбужда и започва да плаче...и той не знае какво иска от живота 😂 Но по корем като се обърне газовете излизат по-лесно...поне такива са ми наблюденията де.

# 569
  • София
Искам да попитам кога може да се сложи бебчо в барбарон

Аз си купих скоро и мисля да го изчакам да може поне да се задържи седнал за кратко. Няма да го насилвам да седи, когато пожелае и покаже, че може ще го слагам в барбарона.

Общи условия

Активация на акаунт