Априлчета 2017 - Тема 3

• 42 048
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Никой ли няма да се смили и да ми обясни какво е това чудо  Disappointed Relieved

# 571
Благодаря много момичета, да ви се връща стократно.
Белинда:

# 572
  • София
Боже, за пръв път виждам такова нещо! Каква му е идеята - столче за все още нестабилно седящо бебе?

# 573
И аз за първи път го виждам, и не му знам идеята, но .... днес малката падна от спалнята Cold Sweat направо изтръпнах. От средата на спалянта за 2 секунди, обърнах се да прибера нещо в шкафа и чувам туп..
Та мисля че в такива случаи ще е доста полезно.
А до колко месеца го дават да е приложимо?

# 574
  • София
Аз точно за такива моменти си мисля да го ползвам..До колко месеца е приложимо не знам..може би докато се събира детето вътре...

# 575
  • София
Е то, ако ще е за това, не е ли по-лесно просто бебето да не се слага върху мебели, от които може да падне😊 Мяташ един чист чаршаф на килима, играчките отгоре и си пей сърце😁
Лили, споко, почти няма бебе, дето поне веднъж да не се е изтъркулвало така! Щом нищо й няма, значи всичко е наред!

# 576
  • София
Абе честно да ти кажа, просто много ми хареса и си го намерих на чудесна цена и за това реших да си го взема. Де да знам колко е полезно или не, ама ми изглежда сладурско:)

# 577
  • Враца
Идеята за чаршафа на земята ми харесва, по добре е от обграждане с възглавници на спалнята, но в стаята е толкова тясно и има толкова ръбове където може да се удари, не че като пролази няма да е упасно. Започнах да разглеждам за кошари, само че не знам дали няма да плаче в нея

# 578
Лили,Честитки и от мен!Здрава да си и обичана Simple Smile
И ние имахме колики днес 🙁 а вчера ядох мюсли с повече прясно мляко и резултатът беше зелено ако вечерта 😕
Мисля и аз да пробвам с капките биогайа.
За обръщането си говорите,дребния от както се научи са се обръща,всяка нощ спи по корем 😲 и си спи спокойно милинкия,пу-пу-пу!
Ами да питам (малко тъп въпрос,ама..) вашите бебоци,пукат ли им ръчички,крачета?чували ли сте? Нашия още от раждането му пукаше лявото коляно,казах на ортопеда,той нищо... И още пука.Ама сега и раменцата чувам някой път. Сигурно е нормално,ама да питам 😁

# 579
Така е, няма не падало бебе, аз бях подготвена, че ще все някога ще се случи. Но не очаквах толкова рано. Тя не стига че се обръща вече накъдето си иска, ами явно добре и се получава и с пълзенето, та така се приземи. Ще я слагам на земята. Един дебел килим да е меко и така. Simple Smile
Меченка за пукане чувала съм веднъж на малката да и пука рамото като я вдигнах, ни беше еднократно. Да кажат по оптнитв мами, но не мисля че е проблем.

# 580
Лили,хубаво че малката е добре 😘 и аз от това се притеснявам.От както започна да се обръща,го оставям сам само в кошарата,че няма къде да ходи там 😁 Това с чаршафа е много добра идея.
А за барбарона и аз мислех да взема по-нататък,обаче като го гледам наш'то швъкли,изобщо не си го представям да стои в него 😂

# 581
И аз за пръв път видях сега това чудо бебешки барбарон. Обаче няма да взимам, поне засега де. Не виждам смисъл, тя и на шезлонга кой знае колко не се кефи, само да си трупам.
Меченка, на моята и пукат от време на време, като я обличам/събличам примерно.
В детската, която неусетно се превърна в гардеробна и склад, ще й сложа един килим и играчките, така да си има място, където да си се разгръща на свобода Joy

# 582
  • София
Меченка, нищо не му пука на моя, нито с батковците съм чувала. По принцип знам, че ставите пукат, когато освобождават напрежение, не е нищо притеснително, поне при възрастните. Оправя се с раздвижване. Сигурно и при бебетата е така.
Ей, не мога да го устискам вече до 9 часа, още в 8 мрънкаше за сън, със зор удържахме до 8:30, като сменят времето какво ще го правя, не знам. Не че имам против, ако иска и в 7 да си ляга, ама не да ми куква после в 5 сутринта!

# 583
 Аз вече поръчах барбаронче, да видим дали ще го хареса или отново ще го прибирам в гардеробната Grinning
Тоя мой човек се лигави зверски, като кучето Бетовен е Joy ще ни почват и зъбите, все чеше и лапа всичко... почвам с хомеопатия от сега, дай Боже да има ефект. Майките от фейсбук групата писаха за суров полиран кехлибар, направен на гривна точно за по- безполезнето никнене, малко не вярвам на такива неща, но пък не ми пречи и такова да купя да му сложа... поне ще е красив Grinning

# 584
Да ви се похваля - имаме 2 зъбчетаааа Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт