Много сме, силни сме, готини сме Априлките 2017! 
Кифличка към две седмици вечер се будеше през 2 часа, снощи направи две паузи от по 4 часа, направо се отспах

Може и да има и други мами, извинявам се ако съм пропуснала.
Свеки намекна,че трябвало вече да му спирам нощните хранения и за целта,като се събуди нощем да му давам вода....
Ами не мисля да правя нищо подобно
като е гладен ще яде,той сам ще си изключи нощните хранения като му дойде времето.

На сутринта и аз с два пъпеша се събудих.. Само че явно избързаха с радването, защото след това започна да се буди по-често и от преди... Вече денем едва се нахранва - постоянно се разсейва с нещо. Даже според мен видимо спря да наддава. Така че изобщо нямам намерение да й махам нощните ядения на сила - поне нощем яде както трябва, защото нищо не я разсейва. А и за 5 минути е готово - не ми пречи толкова. Верно, порязсънвам се, ама после цял живот ще спя, но бебче сгушено в мен имам само сега
За мен точно тези споделяния на мами с опит са ми най-полезни. Момичето, с което бях в родилния дом също това казваше, най-важно е да гледам детето, то само си показва. Тя имаше и момченце под две годинки, което още кърмеше и то например като имаше коластра за бебето вече не искаше да суче, заради различния вкус.