Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 620
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
А така, Кристална, събирай вит. Д,
прави въздушни бани, дишай йодни изпарения Stuck Out Tongue Winking Eye Всички тук се подкрепяме в И мама е човек! За да е щастлива бебка и мама трябва да отмори.
И ние към края на седмицата се изстрелваме пак към морето.
Това време голям номер ми врътна, тъкмо влязохме в парка, направихме едно малко кръгче и като запраска един дъжд. Та от немай къде се бутнах в доминос и ометох една пица. Спря да вали, тръгвам и айде пак почна, та задължих се да вляза в костата за капучино и десерт. Цъкам си сега язък ми за здравословната закуска с диня сутринта. Sweat Smile
Аз на нашия татко му връчих теста и снимката на сакчето.

# 76
  • София
А аз направих теста в 4 сутринта, понеже не можах да спя от вълнение. Имах още много време до датата на цикъла, но имах симптоми и едвам се стърпях до сутринта да хвана първа урина. Та, напишках теста в 4 сутринта, разревах се в банята и със събуждането изненадах таткото😍 Той сякаш малко се разочарова, че е станало толкова бързо, понеже правенето му се услади😁
Вчера точно това си спомняхме, гушнати с бебчо на една пейка до морето. Човекът смята, че не би било чак толкова лошо да си имаме още едно, да имал този с кого да си играе, че другите двама били големи. Алоуууу, извинете, да нямате температура😤

# 77
# 78
Оо аз на сила няма да махам нощното хранене нито да давам вода когато тя не иска. Тя малката ми даже по две нощни има, и наистина яде по добре вечер хем е по хладно, хем  не ае разсейва.  Но като чета тук мами с дори по малко бебета се хвалят че спят, взех да си мисля че кърмата ми не я храни вече и се вкарах сама във филма.
А ние по това време бяхме на почивка миналата година и аз бях твърдо убедена че ми е дошъл цикъла, а то било имплантационно зацапване хахах и  на 2 август вече разбрах че съм бременна, а на трети доктора ми каза че вече съм в 5г.с хаха била съм бременна цял месец. Blush

# 79
Знаете ли как се наричат бебетата правени на морето? - Морски дарове ❤

И ние днешна дата, преди една година, разбрахме че ще имаме бебче 😍

Това за запис, че все ви търся.

# 80
Знаете ли как се наричат бебетата правени на морето? - Морски дарове ❤

Това за запис, че все ви търся.
Силвър,
лайк

Laughing

# 81
  • София
Хехе и аз имам морски дар,и моето бебе е правено на морето.

Искам да попитам,само моето бебе ли врещи все едно го коля като го напъхам в раница/кенгуру?

# 82
Лили, моята нощем прави един сън за към пет часа и после ставаме през два до три часа.Направо е като часовник понякога, все едно е с аларма Misc Alarm Clock
Силвър, много е готино това с морските дарове. Нашата специално е след морето, даже точно се прибирахме и ми дойде и след това хоп две чертички.
Бъбълче, ние имахме нещо подобно няколко пъти с раничката, като я сложен започваше да мрънка. След това четох съвети, че е важно докато свикнат да са наядени, да не са кисели за сън, да не е супер жега, с две думи да са в добро настроение. Факт е, че при нас като мрънкотеше единия път много й се спеше, а пък аз я набутах, за да разходя кучето. Преди това със слинга веднъж орева орталъка, топло й беше.

# 83
  • София
Значи аз тотално грешно подхождам...Раницата ми е последен опит, когато вече нищо друго не помага-ррвал е в количката,,ревал е на ръце, спи му се и е вече тотално изнервен...Факт е, че въпреки това успях на няколко пъти да го приспя в нея, но и доста пъти нямах успех...Ще пробвам да го понося, когато е в добро настроение, да видим...Само да се позахлади.

# 84
За нощните хранения - моя бебко по едно време сам си го махна, после пак почна да се буди и сега тука от няколко дена пак си спи цяла вечер. Снощи е спал от 9.30 до 6.30 сутринта 😳 
Белинда, и аз така правя - като нищо друго не помага само тогава в раницата, но той обикновено се успокоява там.
Ох, много ми тежи малкия вече е 7.300, а аз с тоя моя кръст.. Вземам го на ръце, разнасям го за малко, ама то ме превива след няколко минути 😣 А той иска да разглежда и да се разхождам с него на ръце, напоследък забелязвам, че много харесва лампи, даже оня ден открих, че като светна лампата той се занимава повече с нея, отколкото с активната гимнастика. Смее й се, нещо й обяснява, голям майтап е малкия ми маймун 😘

# 85
  • София
Всякак съм го натиквала не иска да седи.Като позахладнее ще го пробвам пак с някоя Исара.

За спането,той е много непредсказуем,както си спи по цяла нощ /сам си изгради режима/ ,така и в един момент започва да ми се буди като новородено бебе през три часа и да иска да яде.На периоди е,за щастие в по-голямата част е в периода на спане без прекъсване за ядене

# 86
  • София
И нашият е най-доволен, когато е носен и гледа. Любопитко. Аз естествено издържам 5 минути, той е сто кила, но баща му и големият батко много го носят, ама много. Значи, като излезем на разходка, той в количката само спи. През останалото време все някой го разнася и нещо гледа, души китки, маха на моренцето, изобщо-веселба. Да, ама аз вече не смея да изляза сама. То в момента, в който се събуди, вряква.

# 87
  • Враца
И моя мъж научи малката на ръце на вън и също като теб белинда, ако не спи реве за носене

# 88
За раничките и за слинговете като цяло казват, че е нормално да пищят докато свикнат. На моята вече й е по-забавно, особено като слизаме по стълби, хили се до уши. Joy
За носенето на ръце, засега удържаме фронта, но и на нея като й стане скучно в количката, на моменти си мрънкоти. Еми и аз да съм и на мен ще ми омръзне Bowtie
Като я гледам колко дълга е станала, абсурд да изкараме с коша за новородени до шестия месец.

# 89
  • София
О, да, пълен абсурд. Като се изпъне хубаво, вече краката и главата му опират в стените. Добре че лежи със свити краченца...И това нещо ново струва 400 лв. И се ползва 3 месеца. Ми никой не може да ме убеди, че е оправдано.

Общи условия

Активация на акаунт