Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е пък интересно защо не коментирате само това, което официално е излязло?

# 706
Ми то е толкоз малко и скучно, коментирано от върлите фенове ПРЕДИ ГОДИНИ още, че това значи да не се пише НИЩО JoyJoyJoy

# 707
оо цифри из екрана - не мерси.

# 708
Не искам да гледам епизода, но от трети не съм ок. Те избиха всички родове във Вестерос. Грейджоите могат да се продължат само от Юрон, Фрей няма, Ланистър само от Тирион, Дорн приключи, Тирел също, Баратеон няма. Шантава работа. А тая простотия дето уж завзеха Планински рай- как се завзема най-богатата провинция от една шепа войници? Някак зорлем извъртяха нещата, много нелогично ама да има интрига.

# 709
  • Сидни
Малко се нааках от Кеф!!
ДРАКАРИС!

# 710
  • Вестерос
Може и онлайн май, не е нужно да се сваля, пускам го

# 711
Е това е, тези които най не харесват и критикуват сериала, първи ще изгледат епизод 4.

# 712
  • Сидни
Скрит текст:
Леле тоя Брон е безсмъртен! Смешно ми е как от втората стрела го улучиха тоя дракон. Те направо ще мрат като мухи бе!Абе все пак, колкото и да я мразена Денерис, мен ме кефи и именно заради нея започнах и да гледам и да чета книгите! Тая серия Емилия не ме дразнеше толкова много

# 713
Скрит текст:
ЕЕЕЕ, ЯКО, ЯКО!   newsm44
Браво, много добър епизод! Хич не ми попречи да му се израдвам, въпреки спойлерите, дето съм се назобила. Даже с кеф ще си го гледам още веднъж като излезе със субс.  Simple Smile

# 714
  • Вестерос
Е това е, тези които най не харесват и критикуват сериала, първи ще изгледат епизод 4.
Естествено, що за тъпотия? Ние сме фенови на целия Мартинов свят, това, че след 4-ти сезон западна сериала, никога няма да ни спре да го изгледаме, да го хейтим и да обичаме повече книгите!

Ето Бран

Скрит текст:
сам си казва, че се чувства повече, помни чувствата на Брандън Стар, но сега чувства много повече.

# 715
Ще си гледам епизода по НВО-то.
Обаче не издържах и превъртях на няколко сцени.
Нямам търпение да му се насладя в неделя Mr. Green

# 716
  • Вестерос
Спойлерите са един път дет се вика Grinning Даже и разговорите.

# 717
  • Сидни
Нсладих му се и още как, даже втори път гледам последните сцени, че им се накефих бая. Емилия пак вкара  хард-кор физиономията. Дрехите й ми харесват и така с прибрана коса е по-добре Simple Smile
Аз винаги ще гледам сериала, сега особено, след като Мартин не пуска туя книги...но и ще се дразня на някои неща, които и за 5 лв можеха да изпипат...коментирани са вече.

# 718
 Всъщност тези които критикуват  сериала са по-истински фенове на света Мартин, защото искат качество.
Аз лично продължих да гледал сериал след 2-ри сезон (макар на няколко пъти да спирах и да се отказвах) защото се нядявам на спойлер за книгата.

# 719
Единствената тъпотия е, че искаме качествени епизоди , а първи се нахвърлихме на краденото копие и то преди премиерата.

Общи условия

Активация на акаунт