Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
Качество в историята с логика!

# 721
Не ми пречат спойлери, не ми пречат недоразуменията в сценария, кефя се на костюми, декори, всичко изпиипано в това отношение ми е страст. Изгледах с кеф изтеклия епизод. Вече започна да става нещо и да има тръпка.

# 722
Не мога да изтегля епизода обаче, много мухи са го накацали и не пуска повече :Д

# 723
Вярно. И все пак да задвижи неща, които да доведат до разтурване на семейството му?

Бран може би е нямал избор.  newsm78Да допуснем, че и видял пет-шест различни възможни вида бъдеще, и че установил, че в повечето от тях Другите завладяват човечеството или нещо почти толкова неприятно, но единственият начин да ги спре е да пожертва Севера?
Нека размислим - никога Джон нямаше да стане Крал на Севера, ако Нед и Роб Старк бяха живи, нито Станис да поведе армията на Север и Мелисандра да дойде, ако Робърт Баратеон бе жив.
На Бран от бъдещето му е било нужно  да се варгне в Джайм , да го бутне Джайм, да идат Нед и Кейт да се разправят в Чертога, да убия Нед и Робърт, за да стане Джон  крал на Севера с мисия да спре Другите.
Това че Бран е всемогъщ, все още не значи, че няма ограничения за него.

# 724
Качество в историята с логика!

Това е най-трудното нещо Тиф.

# 725
  • Вестерос
Да и като нямат подробни пищови от Мартин оцапват разни неща.

И аз не мога да го изтегля, но го гледам в момента онлайн.Онзи спойлер наистина се оказа едно към едно с репликите даже.

# 726
Мноооого ми хареса серията Simple Smile
Ще си чакам все пак понеделник да си го гледам с HD качество на голям екран.

# 727
Много бързо го махнаха епизода

# 728
Цитат
Бран може би е нямал избор.  newsm78Да допуснем, че и видял пет-шест различни възможни вида бъдеще, и че установил, че в повечето от тях Другите завладяват човечеството или нещо почти толкова неприятно, но единственият начин да ги спре е да пожертва Севера?
Скрит текст:
В реда на мисли, че след като той съсипа магията, която защитаваше пещерата с чедата и Триоката врана и въпросът, който задават феновете - а преминавайки през Вала Бран не направи ли така, че вече и той да не е защитен от магия, си мисля, че единственото нещо, което трябва да направи Бран, за да промени събитията, е не да жертва Севера, а да пожертва самия себе си. Тъй че може и той да е изпратил човекът с камата, който трябваше да го убие. Или предишната Триока врана. И това е опция. Но ако в сериала не са казали, че Валът е защитен от магия, отпада този вариант. Аз не помня. Не знам също доколко ще се промъкне на екрана историята от книгата, че между Старките и Другите има някакъв завет. Както и примирието беше скрепено с жертви, които хората даваха на ББ /синовете на Крастър/, но и това май не беше спомената в сериала. Останахме с впечатление, че си е някаква негова договорка, за да не го закачат.

# 729
  • Разпиляна във въображението
Джон нямаше да е крал на Севера, но Нед щеше да му каже за истинския му произход. Можеше да преживее същото и братовчедите му да застанат на негова страна срещу другите.

Ако ставаше номера с връщането и промяната на историята, Враната да е оправила бакиите по-рано.

# 730
  • Варна
Даването на синовете на Крастър на Другите си е лично негова договорка и в книгите и в сериала.

Ако ставаше номера с връщането и промяната на историята, Враната да е оправила бакиите по-рано.
"Враната" не е толкова способна колкото Бран.

# 731
И още нещо, защо предполагаме, че Бран може да вижда в бъдещето? Не си спомням до момента такова нещо да е показвано. Дотук все в миналото се е връщал. Или не?

# 732
  • Вестерос
Скрит текст:
Велика е баталната сцена, направо настръхнах като се появи Дрогон с Дани!
Церсей ако беше с Джейми на полето щеше да глътне дръвцето сигурно.

# 733
  • Варна
И още нещо, защо предполагаме, че Бран може да вижда в бъдещето? Не си спомням до момента такова нещо да е показвано. Дотук все в миналото се е връщал. Или не?

Не може, но Бран от бъдещето може да вижда в миналото.

# 734
Цитат
Даването на синовете на Крастър на Другите си е лично негова договорка и в книгите и в сериала.
Възможно е. Аз в друг източник четох за някакви условия на въпросното Примирие. Не е ясно, колко е достоверен. Ще попитам в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт