Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Вестерос
Mного бързо свърши този епизод Grinning

# 736

Ааа , много е дразнещо така . Simple Smile
Някой който е свалил епизода може ли да го качи на по-достъпно местенце ?

# 737
  • Варна

Ааа , много е дразнещо така . Simple Smile
Някой който е свалил епизода може ли да го качи на по-достъпно местенце ?
Има си го онлайн все още: https://drive.google.com/file/d/0BxPWzDLOlZ42NmlOeFNRLVB5Znc/view

Или пробвай тук:  https://thepiratebay.org/torrent/18294013/GOT-S07-EP04

# 738
  • София
Скрит текст:
Епизодът разцепи, най-сетне епичност! Simple Smile Но ми се видя много кратък - 47 минути? Понеделник пак ще се гледа със сигурност Smiling Imp

# 739
Благодаря . Този път успях да се закача , почвам да гледам . Simple Smile

# 740
  • Сидни
Дайте спойлери за следващия епизод!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 741
  • Вестерос
Hahaha викаш да са като за този Grinning И аз ще го гледам в понеделник, също ми се стори по-кратък.

# 742
Джон нямаше да е крал на Севера, но Нед щеше да му каже за истинския му произход. Можеше да преживее същото и братовчедите му да застанат на негова страна срещу другите.

Ако ставаше номера с връщането и промяната на историята, Враната да е оправила бакиите по-рано.

Ако Нед бе казал на Джон  истинския му произход, Джон щеше да заебе Севера, и да се впусне в някакви безкрйни войни на юг, в опит да си върне ЖТ, с помощтта на Нед и Роб. А през това време Другите щяха да нахлуят необезкопоковяни, защото на Север нямаше да има никой, който да ги спре - цялаат армия на Севера щеше да е ангажирана на юг. Бран от Бъдещето е преценил, че Нед и Роб трябва да умрат, а Джон да се обучи на Вала, за да се подготви за мисията срещу Другите, че да не измре човечеството. Необходими жертви.
от друга страна ако Бран от Бъдещето не бе накарал Джайм да бутне Бран от миналото, Бран от миналото щеше да замине с Нед Старк, и нямаше да се обучи от Триоката Врана, и Другите щяха да завладеят Вестерос.
Бран е направил най-доброто което е могъл да направи, въпреки че това включваше смъртта на Нед, Роб,  Кейтлин, сам да се осакати, насилията над Санса и т.н.
просот е преценил, че това се налага, ако за да остане човечество. Затова Бран в последната серия не се радваше за Санса, вероятно знае че тя още ще трябва да страда.

# 743
  • Варна
Ако Нед бе казал на Джон  истинския му произход, Джон щеше да заебе Севера, и да се впусне в някакви безкрйни войни на юг, в опит да си върне ЖТ, с помощтта на Нед и Роб. А през това време Другите щяха да нахлуят необезкопоковяни, защото на Север нямаше да има никой, който да ги спре - цялаат армия на Севера щеше да е ангажирана на юг.
Глупости!  Joy Joy Joy
То не си струва да коментирам, но не искам да съм чак толкова груба. Ако Нед беше казал на Джон кой е баща му, не си въобразявай, че някой щеше да тръгне да се бие за рожденното му право.

# 744
 при една внезапна смърт на Робърт, Северът най-малкото щеше да подкрепи Джон, ако се знаеше че е Тарг - и същевременно син на Лияна. А може би и Дорн.  отделно щеше да има пари да си купи Златната Дружина.

# 745
  • Варна
при една внезапна смърт на Робърт, Северът най-малкото щеше да подкрепи Джон, ако се знаеше че е Тарг. А може би и Дорн.  отделно щеше да има пари да си купи Златната Дружина.
Откъде-накъде ще го подкрепя?
Златната дружина е обвързана с Блекфир, не може да я купи.

# 746
  • Вестерос
Глупости са да, Джон не е такъв да зареже всичко и да се бие за трона си Grinning Той ЛК не искаше да става Grinning Джони, плийз, какво си гледал/чел ?

# 747
  • Сидни
ОХХХХххххх....искам да мога да скривам мненията на дадени юзъри....

Скрит текст:
къде са другите 2 дракона?? Защо Санса се нацупи след представлението на Аря и Бриен?

# 748
Блекфир   официално са унищожени. Златната дружина са наемници**, продават си мечовете. Ако предложиш достатъчно пари  можеш да ги наемеш
Скрит текст:
(в книгите ги предложиха на Егон, за когото се предполага че е Тарг.)
Джон е син на Лияна, племенник на Нед, който е лорд Зимен Хребет и Гарант на Севера, свързан е със Севера. като се добави и рожденото му право - син на Регар - северяняците ще искат д видят един от тях на Железния Трон. ОТделно всички на Север го познават и биха се били за него.

* и аз съм искал много пъти да имам тази опция да мога да блокирам мненията на някои потребители, ама в този форум няма такава опция.

**И Вторите синове са свързвани в началото с Блекфирите, но в сериала Станис си ги нае преспокойно.

# 749
  • Варна
ОХХХХххххх....искам да мога да скривам мненията на дадени юзъри....

Скрит текст:
къде са другите 2 дракона?? Защо Санса се нацупи след представлението на Аря и Бриен?
Скрит текст:
Според мен защото Аря крие нещо. Бриен я попита: Кой те е учил да се биеш? и Аря каза: Никой.
Тогава Санса се нацупи.

Общи условия

Активация на акаунт