Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 397
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Ако Джон умре....ще възкръсне Wink hahaha

"Обещавам, ако пак умреш  да не бързам да паля кладата"
ЕД СКръбния  към  Джон в сериала

* Не случай ЕД е сред любимите ми герои
Подозирам, че може да му се случи няколко пъти и току виж, забравил Аря.

# 346
Сезонът засега ми е малко муден - как ще доразвият историята в оставащите епизоди, не знам. Не че няма готини сцени и движение, но има и много излишни неща - примерно сцена с Grey Worm как прави любов с преводачката, Мисандей ли беше, Мисандрей ли... Еми 5 минути... Излишно беше, не че не са сладки, но айде стига.
Иначе се случват нещата - чакам в трети епизод голямата среща на Джон и Дани с нетърпение!

# 347
Джон и Дани ще има ли искри?

# 348
Той Джон само бродниците вижда 😆
Добре, че дивачката го награби, че щеше девствен да си иде 😁😁😁

# 349
На тоя етап любовни истории не ща :Д, искам да видя развръзката вече!

# 350
  • Варна
На тоя етап любовни истории не ща :Д, искам да видя развръзката вече!

Развръзката догодина. Peace

Малко смешки:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 351
ЕТо какво си намерих - веднага щом свърши сериала създателите му - Д и Д - ще направят филм само за Джон Сноу с Кит Харнигтън в главната роля
https://www.blitz.bg/article/44970

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2017/07/17/3008486_na_finala_ … ite_mu_misliat_za - НВО работи над 4 възможни спин-офа

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/ekipyt-na-igra-na-tronove … a-seriala-2021783 - още за спин-офовете -
http://tv.dir.bg/news.php?id=26132702 - най -пресни новини -  първия спинзоф се очаква най -рано през 2019, Мартин смята че и четирите спин-офа, ще са по-скоро предистория на 8-те сезона на "ИГРа на тронове"

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 22:16 от Джон Сняг

# 352
Ох, аз като прочета Джон и Дани (не харесвам нито персонажа, нито актрисата) заедно и потрепервам от отвращение. Не е ли твърде елементарно и клиширано такова развитие? Аз искам повече информация за белите бродници, за това как ще оцелеят хората? Дали изобщо ще оцелеят, колко от тях , ще се променят ли? Не знам, но явно в сериала ще трябва да преглътна с мъка евтината любовна история (ако я заформят наистина).

# 353
Аз даже не мога да си представя, че ще го нагласят така Джон и Денерис. От къде накъде? Обаче и Аря и Джон  Sick

# 354
В спойлерите за сезона имаще инфо за секссцена между Джон и Денерис.

# 355
Даже според спойлерите Джон
Скрит текст:
ще е действащата страна.Той щял да нахлуе е каютата на Денерис. hahaha

# 356
Много мразя такива изсилени любовни истории... Няма нужда.
За мен е вълнуващо, че се срещат двамата и че ще се обединят евентуално, защото ще са страхотна сила заедно.
Аз защо бях решила, че 7-ми сезон ще е последен? Сега видях, че са обявили и осми и много се изненадах. Бре.
А материал за спин-офи не е като да няма! Аз много искам за Танца на драконите да направят нещо, дано, дано, дано!

# 357
  • София
Ох, аз като прочета Джон и Дани (не харесвам нито персонажа, нито актрисата) заедно и потрепервам от отвращение. Не е ли твърде елементарно и клиширано такова развитие? Аз искам повече информация за белите бродници, за това как ще оцелеят хората? Дали изобщо ще оцелеят, колко от тях , ще се променят ли? Не знам, но явно в сериала ще трябва да преглътна с мъка евтината любовна история (ако я заформят наистина).

Не само ти искаш това, но уви за съжаление в сериала не се надявай на такива проникновения...
Евентуално в последните две книги на чичо, ама вече не съм на 100% оптимист и за там, че ще го има всичко това.
Голямата грешка на Мартин беше, че се продаде на HBO преди да си завърши историята. Това, че благодарение на сериала, неговото творение стана световен феномен не му помогна, точно обратното, натовари го още повече. Той по принцип пише бавно, но след като истински фенове като Хексе, Бумър, Дезидерата, Ирена, Джони, Тифани, Коронис, Веско и т.н. и т.н. + още хиляди като тях от чужбина му разкриха тайничките и той явно съвсем се е шашнал, решил е да променя всичко, не се е получило (естествено, че няма), отчаял се, писнало му е и така. В смисъл разсъждавам си свободно, но в главата сигурно му е голяма каша как да нареди всичко по такъв начин, че всичко да са доволни, а творбата му да е все така актуална, въпреки че ще знаем всичко от сериала (основните неща, но това е достатъчно да ти убие основната интрига).
не е лесно...

# 358
  • Вестерос
Преди да знаех кои са родителите му и аз ги сгаджосвах двамата, после ми се струваше извратено.

# 359
Аз въобще не вярвам, че последните книги ще имат общо със серияла, ама въобще. Сигурна съм, че дори и да е казал, че ще завършат еднакво няма да е така.

Общи условия

Активация на акаунт