Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 388
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Не мисля, че ще е коректно всички д аизмрат в книгите, а в сериала Дани да си живурка с Джон на трона... За мен ще свършат еднакво. Може да станат република Grinning Grinning

# 361
Ако дочакаме книгите, ще разберем. Склонна съм да се съглася с Diavolo, че сериала ще прецака равитието на сюжета в книгите и едва ли ще е толкова интригуващо. Надявам се, че в крайна сметка Мартин ще се справи и феновете ще получим това което чакаме вече толкова години.

# 362
Мартин няма да им се даде на ДиД. И не е толкоз тъп, че да си прецака нещата, даже извлича сигурно полза защото после ще ги шокира още повече читателите. Може пък да пусне двете книги в една, така както ги е разделил предните, сега пък може да ги събере. Като гледам той самия колко си изменя нещата нищо чудно още да не знае  Laughing

# 363
Не съм гледала трейлър за епизода тая нощ, но мисля да стоя будна и да го гледам Simple Smile

# 364
В спойлерите за сезона имаще инфо за секссцена между Джон и Денерис.

Добре, това защо?! Наистина ще спра да влизам в тази тема. Не че на някого му пука, ще може да воля да обсъждате колко муден и разочароващ е сериала, след като сте се наспойлвали добре.

# 365
Айде да гледаме  Popcorn

# 366
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина не разбирам какво правите всички вие,които през 4 публикации ревете заради спойлери и кой,какво казал...дори такива,които са общи приказки без конкретика като "В спойлера на сезона имаше интимна сцена между Джон и Дани" No way!! толкова нелогично звучи наистина Rolling Eyes

Тазвечерния епизод #3 ми хареса,имаше развитие.Олена е моят най-любим персонаж и не им остана длъжна.

# 367
Скрит текст:
Ок беше епизодът, нищо върховно. Дани ме дразни вече и има леко лудо изражание, беше и настинала май като говороеха навън с Джон. Лейди Олена свърши ли---? тъпо. Досадното плямпало Тириън се върна. Юрон много смешен наистина...

# 368
  • Вестерос
Мартин няма да им се даде на ДиД. И не е толкоз тъп, че да си прецака нещата, даже извлича сигурно полза защото после ще ги шокира още повече читателите. Може пък да пусне двете книги в една, така както ги е разделил предните, сега пък може да ги събере. Като гледам той самия колко си изменя нещата нищо чудно още да не знае  Laughing
Не е възможно, казва, че има много материал, даже е възможно Ветровете да ги раздели на 2.

-Тhe bastard of WInterfell
-The Dwarf of CasterlyRock Grinning

Скрит текст:
Страхотна среща на Джон с драконите Simple Smile

Мелисанра и Варис- интересен разговор. Тя казва, че събрала огън и лед. Да не се окаже сега, че Дани да забременее от Джон и бебето да е АА търкалящо се човече

хахахах Джон как гледаше Давос да го представи Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 10:19 от Tiffany А

# 369
Докато гледах този епизод,си зададох въпроса "Ама защо?"  повече пъти от епизода с изнасилването на Санса. Confused

# 370
# 371
Скрит текст:
Хаха, умрях от смях как Давос представи Джон, Иначе готина среща между Джон и Тирион.
Не я харесвам Церсей, но на тази сцена и съчувствах и даже се изкефих какво измисли на Елария. Очаквах просто Планината да и смаже главата като на любимия и Оберин
Юрон продължава да се ебава с Джейми по брутален начин. Смях се Simple Smile
Тирион уж голям тактик се изкара, пък 2:0 за Церсей.
Не очаквах и Церсей да плати дълга толкова лесно.
Очаквам другия епизод с най-голямо нетърпение Simple Smile

# 372
  • Варна
Скрит текст:
Хаха, умрях от смях как Давос представи Джон

Скрит текст:
И на мен ми напълни душата точно тази сцена. Милинките, чак жал да му стане на човек. Онова русото,
 родено в буря, майка на дракони, трошачка на окови... и последният да затвори вратата, моля ви, а нашето възкресено от ония там на огъня нещо беше... едно нищо... просто крал на севера. Grinning

# 373
Мисля, че представянията на Данка като време са колкото един епизод

# 374
  • Вестерос
Скрит текст:
Да, откъде изкара парите? Може би както каза Джейми на Олена са взели всичко от Скалата. Церсей голяма мислителка се оказа. Изкефи ме, че Олена си призна. Като цяло за мен беше по-добър от предния епизод, даже от първия.
Изнерви ме Бран какво дърво е станал, никаква емоция. Не дадоха, че Мийра си заминава.
Джора много бързо оздравя.

Общи условия

Активация на акаунт