Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 384
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Мисля, че представянията на Данка като време са колкото един епизод

А за едни тъпи 5 минутки вълчище няма време. Пфу, да му се не види... Grinning

Скрит текст:
По слухове се очертава Мартин поредицата си от книгите да я заебе тотално. Дал си бил идеята на сценаристите и да се оправят нататък. Той видиш ли подхванал съвсем друга поредица, засягаща конкретно Таргериените. Колко е вярна информацията не знам, не съм му чела или гледала двете отделни интервюта, просто споделям. Някой може пък и да знае и да потвърди или отрече слуховете. Ае... тоя човек дава ли си въобще сметка, че е на възраст и няма да гнезди с орлите и да мъти с костенурките... Angry Да вземе да си довърши тази поредица докато още мърда, пък после да му мисли за друга...

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 11:43 от Spirit Crusher

# 376
Скрит текст:
Спойлерите на преводача на испански се оказаха достоверни. Въпреки това с удоволствие изгледах епизода. Както и останалите сезони, за които така или иначе имахме обща представа за развръзката от книгите. Ей, ама наистина ще е интересно, ако Дж.Р.Р.Мартин реши да напише малко по-различна история в шестата книга Simple Smile Даже е препоръчително някак, иначе много по-малко хора биха я прочели. Изключвам феновете на жанра, те няма да пропуснат в никакъв случай, но много хора, в т.ч. и аз, прочетохме цялата поредица след като започнаха да я екранизират.

Искам да обърна внимание на нещо, което не виждам да е коментирано. Олена каза на Джейми, че тя е отровила Джофри. Дали това ще промени нещо в отношението на Церсей към Тирион?

# 377
Скрит текст:
Явно е ошушкала скалата, но Денерис ще сложи ръка на това злато. Юрон само включи турбото на тия кораби. Прекаляват с това, но пък иначе няма да има интрига. Бран вярно 0 емоция. Помислих си, че е Аря първоначално. Така де Юрон заобиколи целия континент, тя къде се мота 😄 . Джон трябваше по добре да обясни каква е опасноста а не да се фокусират върху това кой какво право има и дали е истина. 

# 378
  • Вестерос
Maртин е казвал, че по друг начин ще се развият нещата в книгите, но изходът ще е един и същ. Все пак тук много герои ги няма и играят ролята на няколко едновременно.

# 379
Скрит текст:
Хареса ми всичко в Зимен хребет.Хареса ми как Санса отговаря на Кутрето.Сцената с Бран беше много хубава.Репликата на Бран,че знае какво е преживяла с Рамзи,ще я накара да повярва за ББ и че той самият е Триоката врана.Може и за Белиш да я светне нещо.
Тирион и Джон биваха.Репликите на Джон към Денерис бяха на място,Давос-той винаги си го бива.
Оттам нататъка -  ooooh!
Великата Церсей,която винаги докопва враговете си и им дава заслуженото.Змиите като някакви шматки "мама,мама",уж бяха големи воини.Не че Церсей не си беше права в случая,ама изглежда като връзкарка в сериала. Grinning И като Тивин била.Боже,мили! hahaha
И шутовщината на Юрон не мога да я понасям.На някои може да им харесва,но на мен ми идва в повече.
После неопетнените - значи веднъж стратезите на Денерис и самата тя забравиха за Юрон.Ами и втори път ли?Какво й пречи да лети с драконите и да ескортира флотата си.Появи ли се Юрон - дракарис.Ма било опасно.Ми война е.Който го е страх от мечки,не ходи в гората.Завоевателите не си стоят в замъците.
И най-неправдоподобната част от сценария са Тирел и лейди Олена,която проспа свикването на собствените си знаменосци.И чак ги изкараха някакви аматьори на бойното поле.Поне Тирион и Санса са оневинени в очите на Джайм.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 15:16 от irena681

# 380
Понеже прочетох спойлера на испанския преводач, не се насладих на епизод 3, все едно гледам повторение. Вече няма да правя тази грешка Simple Smile

# 381
  • Вестерос
От онзи сайт всичко се оказва вярно до сега Grinning

# 382
  • Вестерос
Maлко готини гифтчета и снимки от днешния епизод

Скрит текст:

Предлагам снимката от срещата да е на корицата на темата другата тема Simple Smile

# 383
 СТрахотен епизод.

Скрит текст:
Първо Юрон - последните два епизода, много ми допада, играе пълен психо.
ВТоро Джон и Дани - съвсем нормално е, Дани да не се върже веднага не приказките за заплаха от Бродници, тя идва от цял свят разлика, нищо не е чувала за Другите, то нито Барисатн, вино Джора й говореха за Другите. учудих се обаче че Джон не беше с вълчището, та поне малко да намали респекта от драконите, също че от самото начало не започна да говори че е дошъл защото Бродниците се побеждават с огън и валирианска стомана. Все пак по тази линия - Джон -Дани, нещата се движат както ги очаквах, но много бавно.
Кутрето продължава да ме дразни, Бран някак си не го почувствах на място.
И аз предпочитах АРя да се появи.
Тирион имаше хитър план, но не предвид, че армията на Ланистърите ще запраши към Планински рай. харесаха ми диалозите и на Тирион и Джайм, но Юрон  как преджапа през морето не е истина.
А монологът на Церсей  не е истина колко беше дълъг. Всички сцени с нея бяха ужасни, освен момента в който обеща на ЮРон че ще получи своето "след войната". Яко го пързаля Церсей, ама да видим. Срещата с представителя на Желязната  банка - добре се получи, но не вярвам, че Церсей ще удържи фронта да не прави фалове цели две седмици.
Като цяло най-накрая ми хареса тази серия, поне две битки отделни неща не ми харесаха, например сцената със смъртта на Тиен. Тук Церсей се прояви досущ като ЕРис. и този дълъг монолог - кому бе нужно?

хареса ми това:
Скрит текст:
-как се става ръка на кралица?
-Дълга и кървава история....но ще призная че през повечето време бях пиян

ирена не си права -
Скрит текст:
големите командири Тивин, Станис  и прочие, ръководеха битките си отзад, защото веднъж да те убият и бойният строй се разпада. Джайм като го плени младият вълк, и всико отиде по дяволите. При железните е по-друго, защото те са обикновена морска пехота, която няма дисциплина и се движат от ярост, но Денерис ако прелети с дракона, и я убият, или убият дракон и тя падне от 200 метра височина и умре, съюзниците й ще се изпокарат и всичко е дотук. Регар  се е втурнал в битката, Робърт го е убил и веднага това е решило битката.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 20:58 от Джон Сняг

# 384
Кака Церсей полудя!

# 385
 Тя Църсито си е луда, има ли накъде повече?  newsm78 Joy Дразни ме че  филмовия Джайм толкова й се връзва

# 386
Джони ти тотално си дал на късо, прочети си поста, даже няма нужда да внимаваш да видиш какви си ги писал.

Скрит текст:
Сега гледах епизода пак, Джейми взима златото на Тирел, на влизане в замъка отстрани се виждат сандъците.
Сам какво ли ще намери в това домашно дето му дадоха. Simple Smile
Тарли много добре изглежда, величествено и респектиращо, почти колкото Тивин.
Другия епизод ще е топ от всякъде.

# 387
  • Вестерос
Джони, писал си Церсей вместо Дани

Домашното го дадоха много целенасочено, все едно нарочно да намери.

# 388
 прочетох го и не намирам в какво "съм дал на късо" ? - това е моето виждане за ситуацията, но както обикновено някой друг иска да ми налага неговото си виждане

# 389
  • Вестерос
Няма ли да го редактираш поне?
Скрит текст:
Тирион не знаеше, че Джейми ще вземе армията и ще замине за Планински рай със златото. Тук го биха.
Дух даже не го дават в ЗХ, смяташ ли, че ще го дадат в сцена с драконите? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт