Любители на кучета - 74

• 40 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • sf
Здравейте, помните ли Нейо? 😂
Не съм си плащала данъка, че от телефона не мога да кача снимка. Той вече е почти на 6м, обожавам го. Снощи обаче претърпя инцидент. При игра крачето му попадна в кръглата дупчица на една шахта и се контузи. Не стъпва на него, но е игрив. Водих го на вет, опипа го, каза, че е разтегнато, би му инжекция, но ми е много притеснено. Май ще го водя тия дни на снимка. Препоръчайте ми клиника.

# 586
  • София
Аз водих Бианка в Есковет по препоръка при д-р Димитров, ако помните, че куцаше с предно краче. Тя отдавна е добре де. Бързо да му минава на Нейо.  Heart Eyes Hug

# 587
  • sf
2-3 часа минаха от инжекцията и има видимо подобрение, стъпва на крачето, но ходи по-бавничко.

# 588
  • София
Инжекцията обезболяваща ли е ?

# 589
  • sf
Каза нещо друго, ама бях ошашкана и не запомних. 😥 Ако пак се влоши ще го водя на снимка.

# 590
Ако не се подобри, задължително, да.

Снощи фокусирах на коремчето на Брита едно червено петънце, като екземичка и днес следобед и ние сме към вет-а, че до колкото знам тези породи са предразположени

# 591
  • Пловдив
Моля, споделете - изгубена в Строево
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2169519659740115&set … ype=3&theater

# 592
  • sf
Засега няма влошаване. Притесняваме, че трябва упойка, за да го снимат.

# 593
  • София
Засега няма влошаване. Притесняваме, че трябва упойка, за да го снимат.

Ако може да стои кротък може и без упойка.
Бианка аз си я държах, но тя е кротанче и нямаше нужда от упояване.
За нея щеше да е поредна упойка, а вече не е млада и не ми се рискуваше.
Нейо е млад и здрав няма да е такава драма.

# 594
Като четох историята на fani34 и стигнах до думата топче си помислих, че това е доста малка играчка за такова куче и е опасно. Радвам се, че кученцето е добре. Моето куче е пинчер, но категорично съм забранила всякакви малки играчки.

# 595
Здравейте, да се присъединя и аз към клуба в момента като приемен дом на един сладур. Да ви попитам - обезпаразитявах с Нексгард спектра и таблетка и половина Цестал...това беше преди 3 дни...все още се чешка като изоглавен. Мога ли да му купя фронтлайн тройния да го накапя или ще му дойдат много химиите и как да го облекча от тез сърбежи?

# 596
  • София
снимки, снимки
и честито

не умират веднага гадовете
нищо не можеш да направиш, ако не ползваш пудра или шампоан за бълхи някакъв

или чакаш

освен това го сърби и нахапаното отпреди милото, не става бързо таз работа

# 597
Oще нямам някоя много представителна снимка Grinning Grinning но като се сдобия  - веднага ще се похваля... Simple Smile значи да не взимам фронтлайна - вероятно ще предозира от химии? ох и нещо се мръщи на гранулите..пробвах с evoque, пробвах и с purina pro plan с риба и днес мисля да му взема taste of the wild. Хич не ми допада идеята да го храня с тез химии, ама всички ми казват че така трябвало и не смея сега с друго да го пробвам Sad

# 598
Гледам кучовци, нови и стари и се радвам много. Дано болните да са оздравели или да оздравеят а здравите да "ядосват" стопаните си още повече Laughing

Ние все така растеме..... и дебелеме на корем.  Днес сутринта след закуска ние с мъж ми излязохме да купиме шунка с която и извънземната ще намаже разбира се. Прибирайки се моят говореше как ще и даде за наградка малко от шунката ако е била послушна. И така щастлив в приказките си ние се прибрахме. Отключих, влязохме вътре. Тая с уши назад щастлива идва да я нагушиме. До тук добре. Мъж ми отива до дивана и масата да провери за поражения и не откри.... в първо гледане.  Остави си нещата на голямата маса и по едно време рязко се обърна и гледа масата. А аз съм гушнала идиотката Laughing. В този момент той вика " Да си премествала пакетът със снаксовете" Аз  разбира се нищо не съм местила. И тогава излизам на балкона и гледам на земята само оранжево пликче и нищо друго. 60гр. наградки нашата идиотка си излапала ей така за норматив, защото се изачкала а нас ни няма и тя решила да се самовъзнагради Laughing
  След 15мин. започна да "връща"  снаксовете които не са успели да се разградят. И сега никакъв обяд за нея. Само вода до вечерта.
И шнолата ми беше изчезнала. Намерих я под секцията + един кокал и три играчки. И след тези премеждия, сега блаженно си спинка.

Е то я легнала удобно и приела коремът ми за възглавница Joy http://majnatati.snimka.bg/other/bebe-kuche-i-lakove.956138.38203604 .... тук се приспива с краката на патето. А тукhttp://majnatati.snimka.bg/other/bebe-kuche-i-lakove.956138.38203603  вече спи от преумора от снаксовете  Joy

# 599
  • София
много ми е следко прилепчето

ама не я прехранвайте, че е лошо за нея
а в шунката има много сол, да знаеш

аз още изтръпвам като ми залипсва нещо дребно
като я взех и раздигах всички неща, дето са дребни и опасни за гълтане, за които се сетих разбира се
не е като да нямахме два инфарктни инцидента с чорапи, ама все пак...

снощи е прегризала и второто ухо на зайо, сега е безух
обаче много си го обича, гушка си го, убива си го, дъвче си го
спинка с него
взех и от джъмбо и една бебешка дъвкало-дрънкалка и нея обожава
захапе я за свиркащата част и стиска, за да каже скимуц и и се радва
ако иска може за секунди да я направи на парчета, зайо също, ама си ги пази

Общи условия

Активация на акаунт