Майчинството счетоводно-74

• 52 383
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Младост
"Обикновения" неплатен няма да стигне за два месеца , най-много месец и половина, след това ще си неосигурена. Неосигурените лица нямат право на парични обезщетения най-общо казано.
Много важно уточнение, не се бях сетила.

# 616
  • Варна
"Обикновения" неплатен няма да стигне за два месеца , най-много месец и половина, след това ще си неосигурена. Неосигурените лица нямат право на парични обезщетения най-общо казано.
Много важно уточнение, не се бях сетила.
Той октомври още не е оправен предполагам та ще го пуснем платен, реално 18 дни ще са само на обикновен отпуск. Мерси още веднъж.😘😘😇😇

# 617
Момичета, знаете ли дали 45 дневен болничен, който започва от 20.11, ще бъде изплатен за месец декември до края на годината или през януари?

# 618
Момичета, знаете ли дали 45 дневен болничен, който започва от 20.11, ще бъде изплатен за месец декември до края на годината или през януари?

Болничният трябва да бъде входиран до 10.12. и до 10 работни дни от датата на входиране ще бъде изплатен за дните от м. Ноември. За дните от м. Декември изплащането ще е до 5 работни дни след края на месеца или ако НОИ прецени ще бъде изплатен последните дни на м. Декември.

# 619

Radostina Zoteva, благодаря  bouquet
Знам на теория как е, по-скоро ме интересуваше каква е практиката на НОИ в такъв случай от предни години.

# 620
  • Harmanli, Bulgaria
Здравейте, искам да попитам как може и може ли всяка мама да кандидатства за еднократна помощ при раждане?

# 621
В болничен съм от 10.10 до 09.11. Получих сумата за октомври още на 26.10 , но тази за периода от 01.11-09.11 все още не съм я получила.
Какъв е срока за превода на втората част от обещетението?
Имам ПИК, но не откривам някъде да пише период в който трябва да получа сумата. Ако някъде го пише, моля да ме насочите.

# 622
  • София-Младост
Здравейте, искам да попитам как може и може ли всяка мама да кандидатства за еднократна помощ при раждане?
http://pomosti.oneinform.com/semeini-pomosti/rajdane/

# 623
В болничен съм от 10.10 до 09.11. Получих сумата за октомври още на 26.10 , но тази за периода от 01.11-09.11 все още не съм я получила.
Какъв е срока за превода на втората част от обещетението?
Имам ПИК, но не откривам някъде да пише период в който трябва да получа сумата. Ако някъде го пише, моля да ме насочите.

До 5 работни дни след края на болничния ще Ви изплатят за дните от 01.11 до 09.11.

# 624
А ако 45-дневния е започнал в октомври и свършва в декември кога да очаквам превода за ноември?

# 625
  • В полите на Пирин планина
А ако 45-дневния е започнал в октомври и свършва в декември кога да очаквам превода за ноември?

Да, в срок от 10 работни дни от подаване на данни от работодателя в НОИ. Срокът за предаване на информация в НОИ за представени от работниците документи през октомври е до 10.11.2017 , т.е. до днес. Дори и днес да подадат документите, най-късно до 28.11. трябва да имате превод от НОИ.

# 626
За трето дете колко е сега актуалната еднократна помощ за раждане?

# 627
  • София-Младост
300 лв.

# 628
300 лв.

Благодаря, Ала-Бала! Въртеше ми се нещо от порядъка на 200лв, за това питай за актуално инфо...

# 629
Термина ми беше за 20.11 родих на 8.11 сега от болницата ще ми дадат болничен за 42 дни. Правилно ли съм разбрала. И какво става с разликата от 12 дни. благадаря

Общи условия

Активация на акаунт