Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 90 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И при мен още толкоз, браво размърдаха се, сега вече почнах да се притеснявам, освен да тръпна.....ако вървят така ще ми се обадят още този месец  Crazy Crazy Тръгнах да се готвя за ин витро на естествен цикъл, то ще стане да взема заповедта  Crazy Crazy
Угодия няма  Joy
 bouquet

# 541
Казах ти ,Чери 😃
Само преглед сега и 3764364363 въпроса ....и не бързай Simple Smile

# 542
  • Sofia
Cherry едва ли този месец, мен малко ме съмнява Simple Smile, но дай Боже Simple Smile

# 543
  • Бургас
Странно е, че изобщо започнаха да звънят преди 10-ти, странно е това засилване и дано е на добро  Rolling Eyes Rolling Eyes  Този месец, ако е нямало опозиции, трябва да се обнародва и решението за безлимитно финансиране. Събрани двете наведнъж ми дават усещането, че може и да стане, от което пък се обърках още повече щото почнах да планувам на естествен цикъл  Rolling Eyes Rolling Eyes  Така или иначе ще мина първо през това и ако междувременно взема заповедта  Thinking Thinking

Какво се случва ако вземеш заповед, обаче забременееш и не я използваш ? Брои ли се  newsm78 newsm78

# 544
Здравейте, номер 36954 от 04.05.2017 отива за заповед на 02 Ноември.

# 545
  • Стара Загора
Ако заповедта не се използва в рамките на 1 година и не се отложи по медицински причини , тя "изгаря".  Grinning Чери, кажи ми къде го чете това за безлимитното финансиране, че аз в нета само намерих , че е обещано, ама било невъзможно, защото щяло да се спекулира newsm78

# 546
Аз трябва да си получа заповедта на 12.10 и като ми се обадиха за получаване изрично попитах какво се случва, ако не я използвам в срок от една година. Казаха, че трябва да отида на място с ОРИГИНАЛА на заповедта, съставят протокол за неусвояване на средствата и я преиздават още в текущия месец. Надявам се наистина да е така. Питайте като ви се обадят- дамите са много любезни и отзивчиви и подробно обясняват всичко, което ви интересува.

# 547
Хайде момичета успешна нова седмица на голямото чакане нека всички да получат най-хубавото обаждане,и най-важното заредете се с много търпение защото оттук нататък предстой най-хубавото на всички вас пожелавам само положителни тестове и повече да не се връщате в тази тема а тема забременели след инвитро, УСПЕХ

# 548
Номер 36980 от 05.05 отива на 06.11. да си вземе заповедта успех момичета

# 549
  • София
Еха още 20 номера до мен

# 550
От фб: Здравейте,получих така чаканото обаждане номер 37017 отива за заповед на 7.11.17

# 551
  • София
Минали са моя номер, защо не са ми звъннали? Sad

# 552
Звани в фонда

# 553
Здравейте, извинете, ако е коментирано вече, но се чудя: Заповедите, които се издават сега, вече по новите правила ли са? 3 свеж трансфер+ 3 замразен? Или това ще важи само за заповеди, получени след 01.01.2018? Или пък за документи, подадени след 01.01.2018? Не успях да намеря информация по въпроса.

# 554
От фб: Здравейте,получих така чаканото обаждане номер 37017 отива за заповед на 7.11.17

Имаш все ангелски цифри,явно скоро ще ни кажеш добри новини,  Simple Smile    Ribbon   People Baby  успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт