Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 90 157
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
До мен остават още 350 номера. И аз се надявам да ми се обадят тоя месец Simple Smile

# 511
Здравейте момичета! Днес ми се обадиха,  да си взема заповедта на 31.10.Ние сме номер 36863 от 26.04. Успех на всички!

# 512
  • София
Здравейте момичета! Днес ми се обадиха,  да си взема заповедта на 31.10.Ние сме номер 36863 от 26.04. Успех на всички!

Днес ли? Аа, супер! Явно този месец почват от рано Simple Smile Успех на всички чакащи и на тези в процедура!

# 513

Днес ли? Аа, супер! Явно този месец почват от рано Simple Smile Успех на всички чакащи и на тези в процедура!
И аз се изненадах приятно,очаквах обаждане към средата на месеца.

# 514
  • София/Севлиево
Е ,нали се говори, че ще е по-бързо.Ето станаха по-бързи.А като гледам до мен вече точно 840 души Simple Smile

# 515
До мен остават още 350 номера. И аз се надявам да ми се обадят тоя месец Simple Smile

Пред  мен 1300 нямам търпение да е по скоро  Simple Smile

# 516
  • София
До мен 664 за малко няма да мина този месец, но другия ще чакам с нетърпение обаждането Simple Smile 

# 517
715 номера до мен Simple Smile

# 518
  • София
Цитат
Уважаеми пациенти, до 31 октомври 2017 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  36 850  включително!
Данните в интернет страницата са валидни към дата 29 септември 2017 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".
Ето и статистиката към края на септември 2017г.:

# 519
Номер 36867  от 28. 04. 2017 получава заповед на 31.10.2017г

# 520
Не мога да разбера, защо всеки месец губим първите 10дни ?! Unamused

След 10число звъняли, и аз доскоро се чудех защо има затишие в наалото на месеца.

До мен остават 360 номерца и се чудя кога ще ми звъннат, предполагам още тоя месец, дано!
Буена, аз съм 100 номера след теб. Така, че ако обичаш искам да се похвалиш много скоро, че те викат, защото аз съм се нагласила Ноември да отивам за заповед!
 Simple Smile

# 521
  • София
Duca, надявам се скоро да се похваля със заповедта и най вече да се похваля с положителен резултата от нея, както и всички ние Heart
310 номера до нас, а даже още не знам в коя клиника ще продължим 😂

# 522
Момичета до мене около 120 номерца вече нямам търпение дано се обадят скоро,та да минаваме всички,и най-важното да има само положителни тестове

# 523
  • София
От ФБ:  Здравейте,току що ми се обадиха!Номер 36887 от 28.04 отива за заповед на 01.11!

# 524
Здравейте момичета,
до сега не съм писала в темата и се надявам въпроса ми да е зададен на точното място!
Моята история на кратко - октомври 2016 г. лапароскопия със съмнение за ендометриоза. След като излиза биопсията се потвърждава съмнението на лекуващият лекар! Устно ми обясняват че степента на ендометриоза е 3 и 4 степен, след като ми излиза епикризата никъде не се споменава степента на ендометриозата. Последва лечение със Резилиго имплант за спиране на цикъла отпуснат от касата. В последните 6 месеци със моя партньор работим за дете, но уви за сега неуспешно! Лекарят ни съветва да продължим с опитите още толкова, след това да направим инсиминации и чак накрая да пристъпим с инвитро ако не са се получили нещата! От една страна съм съгласна  с него но бих желала да се презастраховам и да подам документи в ЦАР!
Четейки в сайта на Цар  финансира :
 Доказана тежка ендометриоза(III иIV клас по AFS), както и по-лека, но засягаща интегритета на маточните тръби;
В темата прочетох при какви индикации ЦАР финансира лечението на двойки чрез ин витро оплождане:
  ендометриоза, засягаща аднексите и свързана с безплодието при жени над 35 години, а при жени до 35 години - само след лечебен курс с агонисти на гонадолиберина по програма на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), след края на което в продължение на 6 месеца не е настъпила бременност;
Не успявам  никъде да намеря това че при жени до 35 години провели лечение по каса и не настъпила бременност до 6 месеца имат право да кандидатстват! Моля за информация от къде е взет текста!
Ако някоя от вас е кандидатствала по същата точка ще бъда благодарна да сподели опита си.
Според лекарят, който ме следи е рано за подаване на документи. Има ли право да ми откаже да ми съдейства при подаването на документите?
Извинявам се за дългият пост, надявам се да се отзовете! Може и на лични съобщения!
Успех на чакащите двойки!

Общи условия

Активация на акаунт