АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 602
  • 626
  •   1
Отговори
# 315
И аз не съм я водила на очен.
Мен друго ме тревожи. Гледам я, че стъпва  навътре. Не знам, как точно да го опиша, но според мен нещата не са ок.
Чакам да ни викнат на консултация другия месец и ще споделя. Дано не е нещо притеснително!

# 316
И аз не съм я водила на очен.
Мен друго ме тревожи. Гледам я, че стъпва  навътре. Не знам, как точно да го опиша, но според мен нещата не са ок.
Чакам да ни викнат на консултация другия месец и ще споделя. Дано не е нещо притеснително!
Даниел е така. Върви, настъпва се и се спъва в краката си Grinning Трябва да звъня пак да запазя час за ортопед във Варна, ама като знам какъв е напливът, сигурно ще стане догодина... А като ходихме март месец, докторът каза да идем пак на есен и, ако все още стъпва така, щял да ни прати при някакъв обущар да му сложи нещо в обувките и нямало да има проблем.

# 317
По-скоро виждам наченки на това. Sad

# 318
  • Стара Загора
Ако наистина имат проблем децата колкото по-рано отидете на ортопед толкова по-бързо ще им помогнат. А ако няма нищо поне ще сте спокойни че сте ги завели.
Аз оставих Мила на яслата, вече по-малки плаче, но пък затова тотално отказа храната. В нас я излъгвам поне малко да хапне, но на яслата не близва.
Другата седмица ще спи и следобед там.
Всеки ден имам по 3 свободни часа и ходя на фитнес, пазаря, разхождам се, вчера се видях с приятелка. А другата седмица целия ден ще съм сама.

# 319
  • София
Декември ще я водим на следващия профилактичен и ще питам за очен.
Катерина много се инати тези дни и се прави на интересна на баба си. Хич не слуша...
Имам някаква възможност за започване на работа в началото на следващата година, още почти нищо не знам, но ММ ми каза, ако ми харесат условията да приема, пък ще видим за Катерина жена ли ще търсим и частна ясла. Ама нека се възстановя първо, после ще мисля за останалите неща.
Иначе Катерина вече яде по няколко лъжички кисело мляко и не е е направила реакция. Вероятно тези дни ще въвеждам прясното по някакъв начин. Цитруси въвели ли сте? Всъщност ми е по-интересно какво не сте въвели все още.

# 320
Mamanorge, сигурна съм, че всичко е наред с крачетата на Мони.Не се шашкай излишно Simple Smile
Браво на Мила! Дано да почне скоро да яде на яслата. Уж като гледат другите деца, започват да подражават... А как ти завиждам за свободното време... Blush
Sea.sea, за държавна ясла не сте ли кандидатствали? Няма ли да приемат Кати, ако решиш да почнеш работа?

Около нас всички са със сополи. Вчера и на Даниел, докато спеше, му беше запушен  носа, но засега нищо не е текнат и дано да не текват!

# 321
  • София
Понеже към момента не работя нямаме никакъв шанс за държавна.

# 322
Сеа.сеа, успех с въвеждането на мляко, ние в момента също въвеждаме - дано да са израстнали алергията.
Аз забелязах, че Макси има петънца, вероятно каариеси, на предните 2 зъба и скоро трябва да посетим зъболекаря ни. Знаете ли дали трябва да посетим детски стоматолог? Вероятно не всички се наемат да лекуват толкова малки пациенти...

# 323
Ралика, вземи си от безплатните ваучери на ДМ, все някой ще преглежда бебета.

# 324
  • София
Амини, какви са тези безплатни     ваучери, днес пазарувах в ДМ но нищо не съм видяла или разбрала .

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 07:24 от Мaksy

# 325
Макси, има кампания "Веселите зъбки"  за деца до 6 г. Получават безплатен преглед и подаръчета, като не е обвързано с покупка. Трябва да отидеш обаче с децата и да поискаш на каса.

# 326
  • София
A докога е тази оферта на ДМ?

Вчера бяхме ( надявам се за последно ) на гастроентеролог. След прясното мляко, ще въведем и цитруисите, каза, ако искаме да пробваме и шоколад, ядки и мед каза, че препоръчва чак след 2 г.

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 14:25 от sea.sea

# 327
До 18 ако не се лъжа, или до изчерпване на количествата. Ние вече имаме час Simple Smile
Остава да врънкам педиатърката за очен.
Добра новина е това за цитрусите, тъкмо им идва сезона.

# 328
ПО ЗК децата имат право на безплатен преглед. Днес ще му запазя час.
Цитруси не съм давала още.

# 329
Такаа, записах час за зъболекар, може би ще се наложи лечението да е под пълна упойка, което в началото ме уплаши, но няма как.
Сеа.сеа, относно захранването с млечни - понеже все още кърмя и бях също на диета, захранвам наред с Максим и себе си. Вчера лакомията ми ми докара разстройство, болки в корема, гадене - бях направила мъфини с прясно мляко и си хапнах...Предполагам стомахът ми не е могъл да преработи лактозата (почти година не съм приемала млечни). Ако позволиш един съвет, карайте бавно със захранване. При нас нещата се случват бавно, понеже Максим не обича бисквити, кексове, мъфини... (което всъщност ме радва, но пък добавянето на мляко към нещо ме затруднява).

Общи условия

Активация на акаунт