АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 587
  • 626
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Катерина най- обича да си играе с плюшени играчки и с неща за готвене. Днес и купих количка за бутане и плюшен жираф за возене, които ще са за имения и ден, а за Коледа смятам да и взема кухня. Вие мислили ли сте вече за коледните подаръци?

# 406
Опитах си да си представя, как товари гърдите ти на трактора. Joy
Еми трактора има кофа и с нея загребва ХАХАХАХАХАХ
За Коледа съм харесала влакче от Икея.

# 407
  • Karnobat
Ние сме решили да купим шейна,само че не знаем каква ще е подходяща? Разгледахме няколко и ще решим. Играчките са от бабите и леля и свако
Макси добре се е ориентирал BlushJoy

# 408
  • Стара Загора
Мила най-обича да си играе със стотинки да ги прибира в касичка и с едни топчета, които бута надолу и после пак си ги вади и ги бута. Голямо обяснение дадох. Обича пъзели и сега храни плюшените играчки с лъжичка или им дава вода от шишето. За Коледа искам или бебе играчка с всичките му екстри или конструктор, но ще видим. И музикални играчки харесва. Изборът е голям при нас.
Какво е това влакче? Падаме си по колички и ние.

# 409
  • София
Не те ли е страх да играе със стотинки?

# 410
  • Стара Загора
Не, аз я гледам. Ако се заблея нещо почва да ближе някоя и ме гледа, за да й се скарам.

# 411
И при нас стотинките са на мода - много им се радва. Купихме му касичка, но я запиля някъде Grinning Нарежда си ги навсякъде Simple Smile
Преди малко му нарязах сламки, които да ниже на спагети(видях го във фб) - никакъв интерес...

# 412
  • София
А, мен ме е страх с тези стотинки, малки ми се струват.  Laughing

Шейна и ние искаме да и вземем, но няма да е за конкретен повод, ако харесате някъде казвайте.  Simple Smile

# 413
Здравейте. Сияна си говори обичайните неща. Имитира животните. Вече се храни сама с лъжица и със вилица. За Коледа И ние сме решили са й вземем кухня.
Главно играе с черпаци и тетджери.

# 414
  • София
И ние имаме напредък с лъжицата. Вилица още не съм давала, само аз ли не съм. Grinning

# 415
И ние много залагахме на кухнята, защото играе главно с моите тенджери, тигани и черпаци, но игра с нея точно два дни. Започна много обещаващо, но бързо изгуби интерес.

Не знам още, какво ще ѝ купуваме за празниците. Има толкова играчки, с които не играе. Интересни са ѝ неща, които не са за нея. Дистанционни, телефони, контакти и подобни. Шейна имаме от миналата година и ще ползваме нея.
Имам желание да ѝ купим индианско типи, но ще видим. Има време.
С лъжица и вилица се храни, в зависимост от това, какво яде.
Стотинки не давам. Страх ме е да не глътне някоя.😬

# 416
Не знам как оцеляват тези кухни, в началото се играе, после се почва едно безумно чукане и хвърляне...

# 417
Аз също мислих да вземем кухня на Даниел Grinning Като ходим на детски кът, на различни места, винаги си играе с кухните. Ноо, за съжаление, мисля, че в нас няма да я погледне и малко се разубеждавам. Така беше с едно голямо пластмасово яйце на Киндер - в майкини е, като отидем там, веднага си го взима и го разхожда. Викам на мъжа ми да ходи на безмитния и да купува и за в нас - никаква реакция... Може би, ако му вземем ново сега, ще се радва повече, защото вътре има 7 шоколадови яйца Grinning А той ги е опитвал и всеки път си открадва по едно(в Най-добрия случай) от магазина. Веднъж в Хиполенд го изтървах от погледа си за секунда - беше нахапал 4 Joy
Шейна ни бяха дали миналата година от дъщерята на едни познати - дървена, с метална рамка и, забележете, бледо виолетова на цвят Grinning Ама го разхождахме с нея, де. После татко я взе и ще я боядиса, че много им мрънках за това лилаво Grinning

# 418
Бочко, разбира всичко. Казва мама, тате, бате, баба, деде, леия, еми ме, дай, манан, абъка, копка( топка). О, и забравих най-важната за него дума Simple Smile -биба.  Имитира звуци на животни.
Снощи при дядо му била запалена печка и си изгори ръчичката. Не е много, но доста поплака. Дадох му нурофен и го пръскаме. Дано се размине с това!

# 419
  • Karnobat
Дано малко да се е изгорил Бочко и бързо да мине.
Много ме е страх от печките в къщи сме с две камини, едната с преграда, но другата не позволява. Снощи ходихме при баба му и дядо му и беше запалена и тяхната. С влизането и право към нея. През цялото време го пазих,в един момент печката беше само на жар и той право към нея да пипне. Оставих го да пипне,за да му е за урок. Оказа се,че не е успял да я хване,а само е търнал едното пръстче. Поплака доста, но има съвсем малко мехурче. Напръсках с джинджира. А зимата още не е почнала!

Общи условия

Активация на акаунт