АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 590
  • 626
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Мила,е просто прекрасна.И тези големи сини очи Heart Eyes.
И аз купих бодита от Лидл 86/92.Като цяло му слагам потник,заради гърнето.Да им е по-лесно на баба му и дядо му,но излизайки навън понякога му обличам и боди,абе да има.

# 391
  • Варна
Момичета, вашите аптилчета пият ли още АМ? Митко все още се събужда вечер и си го търси. Чудя се дали да не го отказвам? 

# 392
  • Стара Загора
Аз давам АМ от около 2 седмици, защото беше спряла да яде изцяло заради стреса покрай яслата и започнах да давам АМ преди лягане просто за да влиза нещо в тялото й. Всекя вечер изпива различно от 50 до 250мл, зависи дали е хапнала добре за вечеря. През нощта не се събужда, а ако се случи да се събуди пие вода и заспива. Мисля да продължа с АМ   заради обогатените съставки, че се притеснявам да не й падне пак хемоглобина.

# 393
  • Варна
Аз давам АМ от около 2 седмици, защото беше спряла да яде изцяло заради стреса покрай яслата и започнах да давам АМ преди лягане просто за да влиза нещо в тялото й. Всекя вечер изпива различно от 50 до 250мл, зависи дали е хапнала добре за вечеря. През нощта не се събужда, а ако се случи да се събуди пие вода и заспива. Мисля да продължа с АМ   заради обогатените съставки, че се притеснявам да не й падне пак хемоглобина.

Благодаря за мнението. Баткото някак сам отказа млякото около годинката, но малкия още си го търси. Мисля да не го спирам за сега, че му никнат и зъбки и явно го успокоява вечер. Ще го мисля по-нататък ...

# 394
И аз давам АМ, решила съм да го намаля  постепенно. Не знам дали се прави  така.

# 395
  • Варна
И аз давам АМ, решила съм да го намаля  постепенно. Не знам дали се прави  така.

Свекърва ми ме кара да му направя айрян и да му го дам вместо мляко, че сам да се откажел. Аз нямам такова намерение, твоят метод ми допада повече.

# 396
От блока така направиха, заместиха АМ с кисело, разредено с вода и те децата сами се отказаха...било скъпо.

# 397
Даниел сам спря да го търси. Отдавна го бяхме спрели преди заспиване. Давах му само посред нощ и то не защото толкова искаше, а за да заспи. Като спеше при нас, не се будеше за мляко. Така лятото бяхме на почивка и изобщо не взехме кошарата. 5 вечери не се събуди и като се прибрахме го пробвахме да не му даваме, дори като се събуди - не усети липсата Simple Smile
Кисело мляко изобщо пък не съм мислила да давам за вечерно хранене. Не виждам нищо общо между него и АМ. През деня си го яде достатъчно Simple Smile

# 398
  • Варна
Вашите априлчета говорят ли ? Знам че е индивидуално и че момченцата проговарят по-късно, но таткото вече много се притесни и настоява да го водим на логопед. Наистина не му се говори изобщо, само баба и ам-ам. Аз си мислих че като е второ ще проговари по-бързо заради батко си. Иначе разбира всичко , което му се казва.Някой водил ли е детенце на логопед или се притеснявам излишно?

# 399
  • София
Катерина много говори, но нейни си неща. Реално казва : мама, тате, баба, нещо като дядо, не, дай, "да", което е вода и бука, което е обувка. Ако я питаме казва 2, 3 животни как правят, показва с пръстче, че е на 1 г, показва 2, 3 части от тялото като я питаме и май е това. Не мога да кажа, че е проговорила. Иначе и тя много добре разбира всичко.

# 400
  • Karnobat
АМ пие преди сън и към 2ч през нощта! Аз съм на мнение, че щом го търсят, значи имат нужда от него! До преди годинката не го търсеше през нощта. Така че дали заради зъби или нещо друго пие си детето.
Говори на неговия си език много и доста се вживява, но разбираеми са ам ам, тати,мама,дай и лели. Все още не му е богат речника,но и той разбира всичко което му се каже.

# 401
  • Стара Загора
Мила изобщо не говори само мама и дада, тате. Една приятелка води детето си на 3г и половина на логопед, защото единствено то не говорило в градината, но логопедът й казал, че няма нищо притеснително и ако до 5г не проговори сам тогава ще почнат консултации.
Та, какво да говорим за дете на 1г6м, че не говори.

# 402
Даниел казва мама, леля, баба и кака. Имитира всички животните, знае всички части на тялото, разбира абсолютно всичко. Но ние него - не всеки път... Grinning

# 403
И Максим казва много малко думички и как правят животните, дори на бебешки не говори особено много. За мен се водят проговорили, мама и тати са думички все пак.
Да се посмеете и вие с нас: преди няколко дни, докато се правех, че спя, ми "товари" гърдите на трактора (луд е по багери и трактори). А докато го друсам на конче, иска гърдите ми да са отвън (голям цицоман ще стане хахах).

# 404
Да се посмеете и вие с нас: преди няколко дни, докато се правех, че спя, ми "товари" гърдите на трактора (луд е по багери и трактори). А докато го друсам на конче, иска гърдите ми да са отвън (голям цицоман ще стане хахах).
В първия момен, като го прочетох, помислий, че нещо не съм разбрала. Опитах си да си представя, как товари гърдите ти на трактора. Joy
После продължих да чета, с цел да ми се изясни картинката и стигнах до частта с друсането и едва не събудих Мони от смях. JoyJoyJoy
Мони си бърбори. Сега на мода е " пачи" (плаче). Нещо, като не е на нейното и "Мини пачи".

Общи условия

Активация на акаунт