АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 577
  • 626
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не знам точно как стоят нещата извън периодите за класиране и кандидатстване.  Rolling Eyes

За сега планът е живи и здрави да си изкара яслата там, а като стане време за градина да си кандидатстваме пак за държавна.

# 451
  • Стара Загора
Може да кандидатствате за държавна, докато ходи на частна. Ако ви приемат предполагам, че таксата ще е значително по-малка. На Мила й трябваха близо 3 седмици да свикне. Първият ден стоя едва 2 часа и колко рев изрева и там и вкъщи, на сън плачеше, спря да яде. Дано  при вас мине по-леко и да се адаптира бързо.
Утре ще пускаме и гърлен секрет, дано там няма стрептококи. Вече почнахме лечение за носа и да ги уморя до няколко дни.

# 452
  • София
О, разликата в цената ще е огромна, да. Дано се адаптира бързо наистина.

# 453
Мами,аз се нуждая от малко помощ с мнение. Какво нещо да купя за да заключвам пуш-бутоните на фурната.
Моя приятел направи един ключ високо на стената, над печката, с който включваме и изключваме тока, защото и Макси обича "да пече" разни работи. Ако на мъжа ти не му се занимава, викни някой ел. техник. Сигурността е най-важна!
Ние от петък сме без пералня и пера на ръка. Купихме я преди 2-3 месеца и вече не работи. Утре чакам техника да я види.
Имахме гости тази вечер и имам толкова чинии за миене... Тази седмица очаквам да ни доставят съдомиялна машина. Винаги съм искала, но бившата ни кухня беше малка и нямаше място. Но сега очаквам с нетърпение новата придобивка, дано ми остава повече свободно време. В спалнята съм си направила фитнес-кът и се надявам да стигна до него някой ден.

# 454
Макси, и моят юнак проявява интерес към пуш бутоните, като те чета ми се изправя косата...

Нашата фурна е вградена, няма как да се изключи от контакта, предполагам и на Макси е същата. Продават се някакви със защита от деца, не знам на какъв принцип са и дали може да се приспособи нещо подобно. Предполагам защитата е по-скоро срещу отваряне.

Миялна също имам, и тя е любима за децата, като я видят отворена се стрелват и натискат копчета, искат да вадят съдове и прочее, добре, че няма как да я отворят сами Simple Smile

# 455
  • София
Макси, и моят юнак проявява интерес към пуш бутоните, като те чета ми се изправя косата...

Нашата фурна е вградена, няма как да се изключи от контакта, предполагам и на Макси е същата. Продават се някакви със защита от деца, не знам на какъв принцип са и дали може да се приспособи нещо подобно. Предполагам защитата е по-скоро срещу отваряне.

Миялна също имам, и тя е любима за децата, като я видят отворена се стрелват и натискат копчета, искат да вадят съдове и прочее, добре, че няма как да я отворят сами Simple Smile

Да вградена е фурната, няма никакви кабели и нормални копчета за да я  изключа, мислех да свалям бушона но се оказа че хладилника и печката са на един бушон.
Амини, със съдомиялна сме и ние, а я забравя отворена , а са се опитали да изхвърлят всички чинии от вътре, искат да влизат вътре, големи са пакосници.

# 456
Harista, точно твоят съвет спазвам сега. Не ги събираме, Бочката само като и чуе името и започва да показва как я удря.
Времето при нас е лошо и в такива дни ми е едно кофти настроението.
Спортът ме спасява, но не винаги успявам.

# 457
  • Стара Загора
Здравейте и честит празник на всички именници, включително и моята Мила!
Желая ви прекрасен ден и послушни деца 🤗

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 10:48 от decuto

# 458
  • София
Честит имен ден на Мила, да е много здрава и щастлива.  bouquet Не знаех, че празнува днес.  Simple Smile

# 459
  • София
С малко закъснение и аз бих искала да честитя именния ден на Мила, нека да расте жива и здрава, да слушка много мама и тати Hug Hug Hug Hug Hug

# 460
Честитка за Мила и от мен!
Никога не ме е имало с датите и празниците, аз собствения си рожден ден забравям....
negrita, една позната майка беше в подобна ситуация, в която освен детето и майка му беше агресивна към всички нас. Детенцето беше "специално", за това предполагам и тя беше сприхава и груба към всички, дори и децата. Та нейното отроче си беше набелязало едно момиченце, което да налага постоянно. Преустановиха срещите, избягваха се взаимно, не знам каква беше причината за агресията, но след като не се бяха виждали известно време нещата позатихнаха. За съжаление агресията на въпросното дете не стихна като цяло към останалите....Но деца всякакви.
Явно децата си имат някаква "история", то и с възрастните е така има някои, които си ти антипатични и това е.

# 461
  • Стара Загора
Благодаря ви!  Мила се държи повече от отлично и за нищо не мога да се оплача, освен че приспиването тази вечер продължи 1 час, но тя знае че е петък 😁
В яслата организират коледно тържество, което обаче е без родители само за децата, коледни снимки и подаръци и вече се усеща празнично настроение. 🌲

# 462
  • Karnobat
Честит имен ден на всички празнуващи. Нека св. Мина закриля вас и вашите семейства.
От два, три дни Калоян показва един характер. Все е било да се инати за нещо, но като тези дни не е било. Сяда на земята като не стане на неговата или почва да вика. Аз следователно го оставям да си постои и продължавам напред, ако не стане обаче се връщам и го взимам.
Никога не съм харесвала тази картинка, а то е на път да се случи при нас.

# 463
Честит имен ден на всички празнуващи. Нека св. Мина закриля вас и вашите семейства.
От два, три дни Калоян показва един характер. Все е било да се инати за нещо, но като тези дни не е било. Сяда на земята като не стане на неговата или почва да вика. Аз следователно го оставям да си постои и продължавам напред, ако не стане обаче се връщам и го взимам.
Никога не съм харесвала тази картинка, а то е на път да се случи при нас.
Същото е и при нас! Преди все се чудех как може жените да си влачат децата като чувал с картофи - е, вече не се чудя! Вече тежи 13кг,не мога да го нося по 5км... И се дърпаме за ръката...

# 464
Това с тръшкането го преживях с голямото си момче, сега отново с Бочката. Неприятно е, меко казано. Моята тактика е да го оставя, не викам, не му говоря и така в един момент става и тръгва. Трудно ми е да се абстрахирам от погледите вперени в нас, но какво да се прави. Който не е минал през това, той не знае за какво иде реч. Период е, както се казва и това ще мине!
Harista, определено отношението му към това дете, стана такова, когато тя започна да иска всичко негово. Независимо, че тя има някаква играчка в ръката си, види ли него с нещо и го взима. И това се повтаря непрекъснато. Рови в коша на нашето колело и си взима каквото пожелае и когато той си вземе нещо, започва борбата. Макар, че напоследък се беше научила, когато му взима играчката, му подава нещо, но не се получава, защото в този момент, той примерно иска да играе с кола, а не с топка. И така...

Общи условия

Активация на акаунт