Звездни компромати- 332 част

• 113 636
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За мен е тотално падение на политическия ни "елит" да се размотава по потници и шорти на официални симки...

# 151
  • Пловдив
Какво й е официалното на снимката? Едно от децата я е пуснало в профила си и оттам е изтекла.

# 152
  • Варна
Скрит текст:
Снощи, докато гледах новини, и ми направи впечатление приликата между Мирослав Боршош и Патрик Демпси.

Боршош
Скрит текст:

Патрик Демпси
Скрит текст:

Аз го оприличих на Краси Гюлмезов, но Патрик Демпси е по-доброто сравнение. Simple Smile

# 153
  • Варна
Какво й е официалното на снимката? Едно от децата я е пуснало в профила си и оттам е изтекла.
И аз не виждам драма. Като е президент не значи, че трябва да се носи само с костюм и вратовръзка.

# 154
  • Варна
И аз не виждам драма. Като е президент не значи, че трябва да се носи само с костюм и вратовръзка.
+1

# 155
  • До морето
Инструкторката и Николетка изглеждат с еднакъв ръст, а разликата в дължината на краката е очевидна   Wink

# 156
+1

Драма няма Peace
НО си е компромат, няма да видите такава снимка на нито един държавен глава, определено прилича на онзи особен вид продавачи на дрехи по женския пазар и Илиянци Mr. Green

# 157
Невидима за блокираните лоши хора... Hushed

# 158
# 159
Ванчето пак търси нещо на пода Laughing
Скрит текст:

# 160
Колаж на първите ни мъже / с комбайнерска осанка и двамата/
Скрит текст:

# 161
Снимката на президента с потника явно е предизвикала фурор, защото тази сутрин Арман Бабикян и Ива Екимова се обясняваха в студиото на Нова
Тия президенти са откачили, кво са ми тръгнали като обикновени хора?! Къде си видял богоизбран или фараон по къси гащи?!

... няма да видите такава снимка на нито един държавен глава, определено прилича на онзи особен вид продавачи на дрехи по женския пазар и Илиянци Mr. Green
Брей, верно ли?!
Скрит текст:

Мерси за николетината трътка (голям букет!)

# 162
Леле какви дебели деца !
Аз Григор изобщо не го харесвам, Никол ми е секси,
ХАйди има извънземно тяло... Не само поддръжка, гена също си е казал думата.
Що за коментар за децата!!!! Гнусна си!

Я да внимаваш с определенията. Пълни са децата и това не е здравословно, смятам, че ти е добре известно.
Тези деца за огромно съжаление не могат да си позволят здравословно хранене.Хранят се с каквото имат и може би повече тестени неща си хапват  за да се нахранят.Не съдете хората,не знаете на кой какво му е и защо изглежда по съответният начин
Не бъдете лекомислени в изявленията си

# 163
  • bad@ss
И други босоноги се намират  Wink
Който пренася политическите теми в тази, сам да си ги търси.

# 164
Аз не съм от възмУтените от неглиже вида на Радев, но все пак като го сравня с Обама по кратки гащи, определено последният не ми влиза в представата за селски бек.

Общи условия

Активация на акаунт