Звездни компромати- 332 част

• 113 637
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
А продължава ли да е с Гергов?

И това не се знае. Последната информация беше, че ѝ изневерявал, докато била бременна с второто им дете. Шеметно бързо изчезна тази жена от фокуса на медиите, както редовно имаше интервюта, снимаха я по списания, отвори галерия - изведнъж тишина.

# 271
Заедно са Гергови или поне бяха преди няколко месеца.

# 272
Повече няма да си пускам Кукунишева! Тя ме кара да се чувствам по-лош човек! Момичето се опитва да разкаже нещо, преживяла е нещо трагично, плаче, хълца, а аз се заливам от смях, все едно вицове ми разказва...Почувствах се виновна и ниЗка.

# 273
Повече няма да си пускам Кукунишева! Тя ме кара да се чувствам по-лош човек! Момичето се опитва да разкаже нещо, преживяла е нещо трагично, плаче, хълца, а аз се заливам от смях, все едно вицове ми разказва...Почувствах се виновна и ниЗка.
Само не пращай Шиши да и помага на пътното платно, защото ще му се метне на гърба този паразит и край няма отърване. Освен това ще му продупчи яйцата с флекс и бормашина, после ще ги изсипе в тоалетната и отиде коня в реката. Трай си! Тъгувай , ама кротко, да не се разчува много. Hug

# 274

Не помня наскоро да съм се смяла толкова искрено и от сърце, както на това клипче.
По едно време се замислих, че може би не е смешно, ама то просто сърцето ми не издържа.

# 275
Ето за това трябваше да помислят президентското семейство, най- напред.
Колажът по никакъв начин не засяга децата. По същия начин може да се вземе коя да е снимка от публично събитие, на която има деца и да се направи шега, която е насочена очевадно към него.
По какъв начин това касае децата? По никакъв.

# 276
Жената на Кадиев не е бременна.

# 277

Славена Вътова на почивка с дъщеричката си . Вече е към края на втората бременност. Мястото изглежда невероятно, някой знае ли къде е ?

# 278
  • На ръба..
Не е ли  Flutter

Герито, тъкмо и изгледах малка част от клипа, без звук и ми се стори отслабнала ама като гледам сега снимките от Банско...същата си е.

И една Кейт Хътсън, която ще участва в клип на Sia.
Скрит текст:

Джесика Алба, мислечх че е по - бременна.
Скрит текст:

РиРи
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 16:07 от *DiDora*

# 279
Ти си личният и гинеколог?!

# 280
  • София
Жената на Кадиев е постнала във фб, че не е бременна.

# 281
Натали Портман в новата реклама на "Miss Dior"
Скрит текст:

Частейн за Elle Canada
Скрит текст:

# 282
Ти си личният и гинеколог?!
Не разбирам защо е това никому ненужно заяждане ?!
Приятелка съм й, това устройва ли те ?

# 283
  • София

Кажете рецептата за удължаване на краката! Искам и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
  • Великобритания
Рецепта – Фотошоп хххаха

Общи условия

Активация на акаунт