Звездни компромати- 332 част

• 112 513
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
На мен ми харесва Relaxed
Аз, разбира се, няма да тръгна така, нито това облекло го виждам за нашите улици,
но върху Селин ми харесва. До сега тя ми беше прекалено много обрана в облеклото,
най - после вече Селин започна да ми се откроява. Харесва ми, че експириментира.
Тази рокля, тип бельо, корсет, мисля, че е някакъв тренд, защото скоро гледах една модна блогърка с нещо подобно.

И аз се учудвам какво не одобрявате на тялото на Фърги.
На плаж Кабакум, до Варна, с такова тяло, на тази възраст, да съм видяла най- много две жени
и аз не съм една от двете.

# 631
  • Варна
Гери Дончева

Люси Иларионов

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 07:28 от Вилхелмина

# 632
На какво прилича Гери? Гърдите ѝ изглеждат ужасно провиснали, роклята е асиметрична, ама стои толкова криво и грозно.

# 633
Колкото харесвам Джош, толкова Фърги ми е неприятна. Не мога обаче да разбера какво й има на тялото? Съвсем ОК си е.

# 634
  • На ръба..
Аз миналата седмица мисля, си бях причинила този ад, да изгледам 1 час Герито как води...още тогава ми се стори наддала някое друго килце, ама викам от камерите ще да е  Crazy
Обаче каква невероятна водеща е..пред нея 3 момичета, Гери им пуска снимки на разни мадами с бански и само пита..това как е, а това как е, а това.
После дойде един хирург, изключително начетен, културен и възпитан, а наша Гера изкарала един списък от Интернет и само се хили насреща и пита доктора кое колко струвало.. #Crazy
Вие не си го причинявайте, не бъдете такива злета като мене  Joy

# 635
  • София
Гери Дончева какво предаване (и по коя телевизия) води?

# 636
  • На морето!
Не мен Селин ми напомня на Кари Брадшоу преди няколко години.  Wink

Снимки от поредното грандоманско парти за РД на дъщерята на Мария.
 Втората жена на бившия ѝ мъж.
Скрит текст:
Тортата
Скрит текст:
Криско е бил изненадата за рожденичката.
Скрит текст:

# 637
Божкееее!

# 638
Гери Дончева какво предаване (и по коя телевизия) води?
BIT ги събра- Герито Дончева, Венета Райкова, Люба Кулезич, Сашо Диков Whistling

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джеймс Франко за Out.
Скрит текст:
Прекрасен е Франко, прекрасен Heart Eyes Учидвам се, че чак сега се е снимал за OUT, предвид постоянните му заигравки с хомосексуалната тематика и в киното, и в живота.
Емели, имаш ли идея кой е фотографът?

# 640
д-р Енчев и жена му
Скрит текст:

# 641
  • Бургас
Как така втората жена на бившия мъж? newsm78
За РД на Мария питам.Омотах ги тези жени.

# 642
Енчев да не е блузка от гардероба на Минчев? То и другия май от там се е обзавел.
Славе, Марчето е била омъжена за един. Ражда му щерката и се развеждат. После тоя, бившия се оженва за друга и има син от нея. Това, демек да бившата и настоящата жена на тоя мъж. Рождения ден е на Марая(щерката), не на Мария.

# 643
Никакви снимки не видях, да му се невидят и бъговете Angry !

Отворих ги. Д-р Енчев какво е навлякъл..

# 644
Ето снимка от рождения ден на Марая, където присъства и татко ѝ. Момченцето, предполагам, е детето му от втората жена, също на снимката.

Четох, че бил в хотелиерския бизнес. Има ли нещо вярно?

Общи условия

Активация на акаунт