Звездни компромати- 332 част

• 112 721
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Гала ако събере всички интервюта на Тоца и ги пусне  може да си запълни времето до новият сезон без проблем Simple Smile

# 316
Тоцка се търпи,тече и що годе гладко речта в синхрон с мозъка Blush,за разлика от Лили там положението беше нетърпимо.Точно 5 min издържах

# 317
А, въпросната Лила с кой спи сега
Навярно някой мъж с пари? newsm78

# 318
Тоцка се търпи,тече и що годе гладко речта в синхрон с мозъка Blush,за разлика от Лили там положението беше нетърпимо.Точно 5 min издържах

Тази личност  е завършила актьорско майсторство, а не може да чете.. И аз хванах 5 мин, в които се мъчеше да чете нещо...

# 319
...
Брад Пит е бил на погребението и на двамата, изглежда съсипан от мъка.
Погребението на Честър състояло ли се е вече? Не намирам информация.

# 320
...
Брад Пит е бил на погребението и на двамата, изглежда съсипан от мъка.
Погребението на Честър състояло ли се е вече? Не намирам информация.

Клюкарските сайтове пишат, че се е състояло в Понеделник, тесен семеен кръг, веднага след публикуването на прощалното писмо в сайта на групата.
Не разбирам, когато една публична личност, на която целия живот е минал пред публика, бива погребан тайно..??! ?
може и да са партенки, незнаем

# 321
  • На ръба..
Шарън Стоун
Скрит текст:

Бекъмови
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 13:49 от *DiDora*

# 322
Не разбирам, когато една публична личност, на която целия живот е минал пред публика, бива погребан тайно..??! ?

Като знам какви фенове има, които спят пред нечий дом, или пък за религиозни перковци, които протестират и скандират на нечии погребения без срам от близки - определено е за предпочитане "тайното" погребение. Близките не искат да става цирк от това и така тежко събитие. Не мисля, че дължат на феновете публичност.

# 323

Като знам какви фенове има, които спят пред нечий дом, или пък за религиозни перковци, които протестират и скандират на нечии погребения без срам от близки - определено е за предпочитане "тайното" погребение. Близките не искат да става цирк от това и така тежко събитие. Не мисля, че дължат на феновете публичност.
Не го разбирам като публичност, а като възможност и на феновете да се сбогуват. Поне аз се чувствам така.

# 324
Може да се направи поклонение за феновете, но погребението е нещо лично за близките, не намирам за човешко да искат от тях публичност в такъв момент.

# 325
Не го разбирам като публичност, а като възможност и на феновете да се сбогуват. Поне аз се чувствам така.

Възможно е. Аз съм неспособна да изпитвам фенски чувства и честно казано не разбирам този начин на мислене. В края на краищата феновете не познават този човек, само са се докоснали до творчеството му. Решават близките, още повече при такива внезапни и шокиращи смърти.

Рийз и Ава - много хубави

# 326
  • София
Били Зейн, Кейт Уинслет и Лео Ди Каприо - 20 години след "Титаник"

Скрит текст:

# 327
  • Варна
Били Зейн, Кейт Уинслет и Лео Ди Каприо - 20 години след "Титаник"

Скрит текст:

Hug

# 328
  • До морето
Много ги харесвам и тримата. Навремето си мислех, че Били Зейн ще е този с шеметната кариера  Simple Smile

# 329
Леонардо си беше звезда и преди „Титаник”' . Поне в моите очи!

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт