Звездни компромати- 332 част

• 112 717
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Харесват ми и на мен  Simple Smile

# 346
  • в 1001-та нощ

В профила му има инфо и линк към блог.

# 347
Симпатичен е младоженеца, с красиви сини очи 😍😍😍 ! А Теди, лично за мен е една от най-привлекателните носителки на титлата мис България.

# 348
Дейвид Карузо  Confused В какво се е превърнал за 5г...

Аууууу, Хорейшио. Алкохолът не прощава...

# 349
И той ли пиянка, мръсникът? Не даваше вид на такъв, аз ще го запомня с това, че веднага някакви хора го снабдяваха с всичко възможно и невъзможно, което му е нужно за разследването на престъпление. Само казва в слушалката - Тук е Хорейшо, трябва ми намсикванечуванаджаджапоследенвикнатехниката....

# 350
  • До морето
И винаги кадъра е под някакъв ъгъл или пък той е с наклонена глава. Все си мисля, че има някой възпален шиен прешлен. За Хорейшо това.

Теодора Бургазлиева е изключително красива мис България. Може би най-красивата ни такава.

# 351
Аз пък си го знам  приклекнал на колянце, надига очилцата и казва нещо мъдро. После задължително има мацка, на която заръчва да се пази и пак си слага цайсите. Laughing Обикновено след време се оказва и че има дете от въпросната. Joy

# 352
  • Mediterraneo
Теодора Бургазлиева е изключително красива мис България. Може би най-красивата ни такава.

Лично за мен е най- красивата до момента!

# 353
# 354
Сега повече си ходят като двойка!

# 355
  • Mediterraneo

Аз пък като ги видя един до друг, Кейт ми е като леля му. Или поне кака му, айде.

# 356
  • Великобритания
Тя още от Титаник му е като кака Grinning

# 357
Леонардо си беше звезда и преди „Титаник”' . Поне в моите очи!
Ъ, преди "Титаник" не го познавах Embarassed

# 358
  • Великобритания
и аз за първи път в Титаника го гледах , ма не съм му и голям фен , че да му следя кариерата де

# 359
Аз също не съм му фенка, за пръв път го гледах в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и останах с отворена уста.

Аз имам няколко по-свободни дни и реших малко да се образовам на тема български хайлайф, че от години съм доста аут от всякаква информация. Joy

Абе това момиче Меги някакви проблеми ли има? Днес за пръв път й отворих инстаграма. Някакво биполярно или тревожно разтройство? Без грам хейт питам, просто се държи неадекватно. За някакви много успешни нейни колекции и бизнеси чета и ми е малко непонятно как с толкова лабилна психика ги е изградила. *онова дето се чеше по главата*.

Общи условия

Активация на акаунт