Звездни компромати- 332 част

• 112 605
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Къде е търкалящото се човече, когато му трябва на човек 😂
Тази поза само Ванчето му я е показала (как си е издал крачето напред, сигурно да изглежда по-дългокрак)

# 496
По-нагоре не можеше ли да си вдигне панталоните Joy

# 497
Дей, Тита какви тити извади! Има ли силикон или са си нейни?
Ами вече са си нейни Simple Smile)))))))))))) Със сигурност са силиконови, от достоверен източник знам, нейн близък. Защо да са лошо направени, точно добре са щом не приличат на изкуствени топки , а стоят естествено. То нали това е целта и аз бих сложила такива, леко увиснали.

# 498
Леко увиснали?! Бая висят. Грозни.

# 499
На мен ми харесват. Не харесвам щръкналите силикони.

# 500
  • bad@ss
Ох, Бойко, какъв смях  Joy Joy Joy

# 501
Аз харесвам Бойко. Какво толкова смешно.

# 502
Бойко поне един потник можеше да наметне 😉😉😉 !

# 503
  • До морето
Дей, Тита какви тити извади! Има ли силикон или са си нейни?
Ами вече са си нейни Simple Smile)))))))))))) Със сигурност са силиконови, от достоверен източник знам, нейн близък. Защо да са лошо направени, точно добре са щом не приличат на изкуствени топки , а стоят естествено. То нали това е целта и аз бих сложила такива, леко увиснали.

Кой е хирургът, който ги прави леко увиснали?

# 504
  • Rock & Roll feeling ...
Някои ме стъписаха с ръста си, други ме изненадаха, трети ме разочароваха и едни направо ме разсмяха!
https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/kakogo-na-samom-dele-rosta- … enitosti-1539515/
Щеше да е интересно,ако беше достоверно.Simple Smile При 3ма поне откривам разминавания. Thinking

На Тита са разляти,като на  Глория. Не знам дали е до вида имплант,начина му на поставяне или самата жена.

# 505
Премиерът Борисов ми прилича на тлъст шопар Laughing Наистина задмина президента. Grinning

На Тита титите ме дразни че са несъразмерно големи спрямо тялото и. Това ми е грозно. Иначе момичето е хубаво.

# 506
две снимки, които на пръв поглед представляват един и същи кадър. Фотото е заснето на откриването на магазина на Ники Михайлов  в един от столичните молове. Едната снимка, на която изглежда по-дългокрака и издължена, е качена в профила на Харизанова, а другата – истинската и нормалната – в този на вратаря. Разликата между двете е видима.

http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-3.JPG   
http://hotarena.net/userfiles/content/39459/250/gaf-veneta-hariz … podrobnosti-2.JPG

# 507
  • София
Премиерът Борисов ми прилича на тлъст шопар Laughing Наистина задмина президента. Grinning

Състезание ли има?Scream

# 508

Състезание ли има?Scream

Цитирах заглавието на статията, което гласеше че ББ задминал РР.

# 509

Състезание ли има?Scream

Има, има..
Който иска може да се включи 😂😂😂 !

Общи условия

Активация на акаунт