Звездни компромати- 332 част

• 112 454
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
На чужд рожден ден не мога да имам каквито и да било претенции за музиката. Аз парти с ди джей или караоке още не съм правила. Вкъщи Криско не слушам, ама ето сина ми знае някакви негови песни - мистерия!!!

# 706
Може мъжът ти тайно да слуша 😂😂😂!

# 707
В колата слушаме радио. Ами звучи си и Криско, и Тита, и Гери-Никол. Звучат още Щурците, Тангра, Графа, Силвия Кацарова. Синът ми припява различни песни.

# 708
  • До морето
Може мъжът ти тайно да слуша 😂😂😂!

Е, точно Криско ли😀 Поне да беше Малкото пони 😁😁😁

# 709
Мария не блести нито с интелект, нито с кариера, нито с глас, но определено се грижи добре за детето си и е направила страхотно парти.
Абсолютно подкрепям! Марая е едно щастливо дете. Погледнете в какво училище учи, т.е. каквато и да е Мария, правилно си подрежда приоритетите в живота и е прекрасна майка.  Peace
И на мен не ми харесва детето ми да знае текстовете на Криско и Гериту наизуст, но кво - да се правя на по-светец от светците ли? Налага се да приемем факта, че децата ни не живеят в стерилна среда. Обяснявам и натяквам досадно, че пеят гнусотии, а детето повтаря след мен като латерна (пред приятелчетата си), защото не разбира голяма част от цинизмите, за мен това спасява донякъде положението.

Мен повече ме впечатлиха розовите дантели и белите сатени в Божия храм, говоря за кръщенето на малката Илияна. Иначе бебето е сладкиш.

Вергара има много красиво тяло.

П.П. Синът ми така и не прослуша музиката, която харесваме с баща му, въпреки дългогодишното облъчване.

# 710
# 711
Нали говорехме за 5-6 годишни деца...
Защо за толкова малки? На 9 е Марая.

Не виждам нищо страшно да слушат Криско.

По снимки детето изглежда много мило, възпитано и естествено, без изцепки, дали е така в действителност не знам, но като цяло прави добро впечатление.

П.П. Дъщеря ми не слуша музиката, която ние пускаме и сме пускали в колата. Училище/приятели/личен избор след ровене в нета определиха избора й.

# 712
Дългогодишното облъчване с родителска музика обикновено има обратен ефект! Не намирам за нормално децата да слушат групите и изпълнителите, на които се кефят родителите им. Те дори и музикалните стиловете се променят. Аз също не харесвам древния каварненски рок, при все че уважавам хората, поставили основите на тази музика!

# 713
Разбира се, че е така. Както и ние като цяло не слушаме музиката, която са слушали родителите ни.

# 714
  • София
Въобще не става въпрос децата да слушат музиката на родителите си, а да се възпитава музикален вкус. То и това е възпитание и никой не може да ме убеди, че хей така най-случайно си слушат Криско и припяват децата неговите песни. Все от някъде трябва да ги чуят. Аз като не слушам по никакъв начин такава музика, докато е с мен, детето няма как да я чуе. Простичко е! Не му натрапвам моя вкус, но докато зависи от мен, го запознавам с качествена музика (не от средните векове или барока, но защо не и от тогава?!). Както казах и това е въпрос на възпитание и се постига през първите 7, като всичко останало.
Но не е мястото да спорим тук по тези теми.

# 715
Въобще не става въпрос децата да слушат музиката на родителите си, а да се възпитава музикален вкус. То и това е възпитание и никой не може да ме убеди, че хей така най-случайно си слушат Криско и припяват децата неговите песни. Все от някъде трябва да ги чуят. Аз като не слушам по никакъв начин такава музика, докато е с мен, детето няма как да я чуе. Простичко е! Не му натрапвам моя вкус, но докато зависи от мен, го запознавам с качествена музика (не от средните векове или барока, но защо не и от тогава?!). Както казах и това е въпрос на възпитание и се постига през първите 7, като всичко останало.
Но не е мястото да спорим тук по тези теми.

Мда, и като детето започне училище се прибира с песен на Азис на уста. Та честно казано, предпочитам Криско, не че разликата е много голяма. Азис не му знам песните, не му познавам творчеството, никога не се е слушал вкъщи, дори и ММ тайно не го слуша - сигурна съм:) Е, детето в края на 2 клас знаеше 2-3 негови песни.

# 716
В училище и с приятелите извън училище обсъждат актуалното в момента, неизбежно е, и нормално според мен.
Дъщеря ми слуша И Криско, и всичките там популярни към днешна дата. Любимата й групи пък са Slipknot и Rammstein. В колата сме слушали само поп и рок от световните, от българските - бг песните класики на 70-те, 80-те и 90-те + Черно фередже Joy

В крайна сметка какво му е на Криско? По-добре отколкото да беше довела колега от Пайнер...

DonaFlor, според теб какво трябва да слуша едно дете на 9-10 с добър вкус Simple Smile

# 717
  • София
От моя личен опит съдя, че много зависи от родителите. Около себе си нямам нито едно приятелско семейство, в което децата да запеят подобни песни, нито да ги слушат. Не казвам, че не са им натрапени и не са ги чували никога от някое дете в училище.

# 718
От моя личен опит съдя, че много зависи от родителите. Около себе си нямам нито едно приятелско семейство, в което децата да запеят подобни песни, нито да ги слушат. Не казвам, че не са им натрапени и не са ги чували никога от някое дете в училище.
Мога да се обзаложа, че повечето ни познати нямат идея какво слуша дъщеря ми. Нито пее пред тях, нито пуска музика, прави го на слушалки в стаята си. Ходи само с тениски на горните 2 групи, но ето, слуша и Криско.
Та какво слушат децата на познатите ти не е много сигурно Simple Smile

# 719
  • София
В училище и с приятелите извън училище обсъждат актуалното в момента, неизбежно е, и нормално според мен.
Дъщеря ми слуша И Криско, и всичките там популярни към днешна дата. Любимата й групи пък са Slipknot и Rammstein. В колата сме слушали само поп и рок от световните, от българските - бг песните класики на 70-те, 80-те и 90-те + Черно фередже Joy

В крайна сметка какво му е на Криско? По-добре отколкото да беше довела колега от Пайнер...

DonaFlor, според теб какво трябва да слуша едно дете на 9-10 с добър вкус Simple Smile
Не говоря за "деца с добър вкус" изобщо, а за формиране на музикален вкус, който определено се възпитава! Повторих го много пъти и моля, да не изваждате думи от контекста с неясна цел! Далеч съм от мисълта, че аз ще задавам световните критерии за добър вкус на 9-10 годишни деца по отношение на музиката.
Нека прекратим спора. Всеки си има мнение, аз изразих своето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт