Звездни компромати- 332 част

• 112 449
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Дааааа къде се озовахме Мила, в образователните?!
Не споменувате нищо за сръбско.....трепни, трепни...... Mr. Green Whistling

# 736
  • София
Абсолютно подкрепям! Марая е едно щастливо дете. Погледнете в какво училище учи, т.е. каквато и да е Мария, правилно си подрежда приоритетите в живота и е прекрасна майка.  
И на мен не ми харесва детето ми да знае текстовете на Криско и Гериту наизуст, но кво - да се правя на по-светец от светците ли? Налага се да приемем факта, че децата ни не живеят в стерилна среда. Обяснявам и натяквам досадно, че пеят гнусотии, а детето повтаря след мен като латерна (пред приятелчетата си), защото не разбира голяма част от цинизмите, за мен това спасява донякъде положението.

Мен повече ме впечатлиха розовите дантели и белите сатени в Божия храм, говоря за кръщенето на малката Илияна. Иначе бебето е сладкиш.

Вергара има много красиво тяло.

П.П. Синът ми така и не прослуша музиката, която харесваме с баща му, въпреки дългогодишното облъчване.
В какво училище учи Марая?

# 737
  • На ръба..
Кличко се отказва от спорта, тази новина малко ме натъжи, исках да гледам реванш с Джошуа.

Изглежда наш Кобра, ще е основен претендент и това също ме натъжава.. Confused

За училището, мисля някакво американско беше, щото беше обяснявала как са им различни ваканциите и Шуши как помагала на Марая с английския, щото Мара не можела.

# 738
Дааааа къде се озовахме Мила, в образователните?!
Не споменувате нищо за сръбско.....трепни, трепни...... Mr. Green Whistling

hahaha възпитателно-образователна, аз цял живот от такива бягам, представи си какъв стрес изживявам, че и в тази тема са се завихрили подобни диспути.  Cry

Кличко такъв бой го би онзи младок Ей. Джей, правилно прави, че се отказва.

# 739
  • Пловдив
Кличко такъв бой го би онзи младок Ей. Джей, правилно прави, че се отказва.

По тази логика май и нашата Кобра трябваше да се откаже след мача с него  Laughing

И пак по образователната тема, стана ми смешно на два пъти, че и учениците ми, и дъщеря ми ми казаха едно и също, беше по повод "Яката дупара" - "госпожо" (мамо), не трябва да слушате (аш) тази песен, не е прилична за Вас (теб)".

# 740
 Моята логика е съвсем друга. Кубрат не беше на 42години и не налиташе на бой на някой с 20 години по-млад от него. Това не е шах, въпреки, че много прилича по някои неща, и един млад мъж винаги е заплаха за 42 годишен съперник, бил той и световен шампион. Разбира се, че и огромният опит е предимство, Кличко показа много добра кондиция също така, но идва един момент, в които е добре да дадеш път на младите.

# 741
  • Пловдив
Права си  Peace

# 742
Добре, че се отказва Кличко, че Кубрат пак щеше да се изложи някой ден.

Абсолютно сериозно. И по-страшни неща сме й пускали Simple Smile

# 743
Време му беше на Кличко, не е вече първа младост.  Sunglasses

Холи Бери
Скрит текст:

Кара
Скрит текст:

# 744
Абсолютно сериозно. И по-страшни неща сме й пускали Simple Smile
Е, това си е ваш личен избор. Сигурно си имате съображения, щом и по-страшни неща и пускате лично вие.

Още от кръщенето на Илиана-Куини( Close )
Скрит текст:

# 745
Музикалната тематика е интересна, ако някой не го мързи, може да пусне отделна тема.

Бебето е с най-прилично облекло на кръщенето. То май е и единственото от присъстващите, което ми е симпатично! Хайде и Наско става...

# 746
  • София
Цеци Красимирова се сгодила. прекалила е с рисунките доста.
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26173971&page=11#topnav

# 747
Оле тоя Вутов не е у ред! Тая дърта парантия  Цеца да вземе.

# 748
  • Варна
Да, ужасно много е прекалила:

# 749
  • Русе, България
Още едно оттегляне освен това на Кличко - принц Филип официално е изпълнил своя последен ангажимент и се оттегля от обществения живот на 96-годишна възраст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт