На море в Гърция 2017 - III

• 105 824
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дали ще си намерим местенце за отсядане в Неа Перамос и Неа Ираклица за 06.09 до 10.09?
Никога не сме ходили в Гърция, супер неориентирани сме.

# 166
Дали ще си намерим местенце за отсядане в Неа Перамос и Неа Ираклица за 06.09 до 10.09?
Никога не сме ходили в Гърция, супер неориентирани сме.

Ми половин България ще е тръгнала да слива 06.09 с уикенда. Но не пречи да се пробваш да си намериш нещо. Ние няма как да ти отговорим дали ще си намериш.

# 167
  • София
А вие къде търсите? Имат ли си някакъв сайт или се звъни избирателно по всички хотели и квартири?

# 168
  • София
А вие къде търсите? Имат ли си някакъв сайт или се звъни избирателно по всички хотели и квартири?
Букинг

# 169

Разгледа ли първа страница на темата?

# 170
Момичета, букнахме си хотел за септември от тази оферта.
Хотел Olympios Zeus, близо до Платамонас (преди него). Може ли да ми кажете дали някой има впечатления от хотела или околността. Както и някакви препоръки или места, които е добре да посетим (музеи, таверни)? Hug
Пуснах го в търсачката на форума, но не излязоха мнения. Thinking
Хареса ми, че е на първа линия, има целодневна анимация за децата и е ALL In light.
Ние винаги търсим места за настаняване със закуска + вечеря в Гърция, за да си починем от готвене и да се отдадем на пълен релакс.

# 171
  • В полите на Пирин планина
Хотел Olympios Zeus, близо до Платамонас (преди него). Може ли да ми кажете дали някой има впечатления от хотела или околността. Както и някакви препоръки или места, които е добре да посетим (музеи, таверни)? Hug
Хареса ми, че е на първа линия, има целодневна анимация за децата и е ALL In light.
Ние винаги търсим места за настаняване със закуска + вечеря в Гърция, за да си починем от готвене и да се отдадем на пълен релакс.

Посетете Platamon Castle. http://inlife.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B … B5-%D0%B2-%D0%B3/

В околността харесвам плажа на Неи Пори.

# 172
  • Варна
Виж в тази тема или последните страници на предната тема, съм дала линк към рибен ресторант в Платамонас, който ни беше препоръчван от собственика на нашия хотел и останахме много доволни.

# 173
  • София
dechy, благодаря за информацията. Peace Интересно звучи това за корабчето, но щом престоят е само 2 ча́са, навярно ще отпадне като вариант. А пък и като че ли с кола ще ни е по-удобно, в крайна сметка (с проходимо SUV сме).
Лошият път (равен и широк, но със стърчащи остри камъни, които пукат гуми) просто ще ви забави, защото се кара с 10-20 км/ч. Автомобилът няма значение. И най-малките и маломощни колички под наем стигат до там. Проблемът по-скоро е пътеката до плажа. Голям зор е, особено в жегата. Слизането се преживява, но изкачването след плаж си е изпитание. На тази снимка можеш да видиш една част от пътеката. Снимали сме след като доста сме се изкачили от плажа, а след високото с хората-точици има още поне 10-15 минути ходене до паркинга. А ако има много хора и сте паркирали преди паркинга, става съвсем зле.

# 174
Да, миналата година първата десетдневка на септември бе хладна и дъждовна на Халнидики.По стечение на обстоятелствата тръгнахме на 11 септември и прекарахме една слънчева седмица.Тогава много се ядосвах, за забавеното ни пътуване, но се оказа ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО
миналата година до 5,09 на псакудиа времето беше перфектно

# 175
Здравейте, момичета! Родителите ми са решили да заведат дъщеря ми (3г.) на море в Гърция за 5 нощувки, но искат аз да им организирам пътуването и да направя резервация. Ще пътуват от София, иска ми се някъде в по-близките курорти, в хотел поне със закуска. По-скоро се притеснявам, че те не се оправят много добре с английския, дали ще се справят в Гърция?! Rolling EyesАко някой може да препоръча някой хотел близо до плажа някъде в Северна Гърция ще съм благодарна. Ще ми се да резервирам през българска агенция.

# 176
  • Sofia
Лошият път (равен и широк, но със стърчащи остри камъни, които пукат гуми) просто ще ви забави, защото се кара с 10-20 км/ч. Автомобилът няма значение. И най-малките и маломощни колички под наем стигат до там. Проблемът по-скоро е пътеката до плажа. Голям зор е, особено в жегата. Слизането се преживява, но изкачването след плаж си е изпитание. На тази снимка можеш да видиш една част от пътеката. Снимали сме след като доста сме се изкачили от плажа, а след високото с хората-точици има още поне 10-15 минути ходене до паркинга. А ако има много хора и сте паркирали преди паркинга, става съвсем зле.

И на теб благодаря за пояснението. Peace Ще го мислим на място, значи. Разбирам, че е неприятно стигането и тръгването от плажа, но както казах, ние умеем да стискаме зъби, щом е за хубаво. Simple Smile Пък и повече от 2-3 пъти на този плаж вероятно няма да отидем, даже сигурно 3 пъти ще ни е абсолютният лимит. Важното е, че се чувстваме въодушевени и никакви трудности няма да ни помрачат ваканционното настроение. fingerscrossed newsm01 sun Nature Sunny grinning039

# 177
  • София
Момичета моля за малко помощ, тази снимка я изрових от един блог, на Кефалония, ама не мога да го намеря на картата къде се намира, може ли да ми помогнете  Hug

# 178
Е поне някакъв ориентир?

# 179
Момичета моля за малко помощ, тази снимка я изрових от един блог, на Кефалония, ама не мога да го намеря на картата къде се намира, може ли да ми помогнете  Hug

Те такива места и по хубави на острова бол.що пък точно това не е връх.

Общи условия

Активация на акаунт