На море в Гърция 2017 - III

• 106 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Пряко включване от Маказа - има около километър и половина  колона с автомобили  😁 !
От мястото  на събитието  за вас предаде: тиквата
На Маказа определено се оформя проблем. Миналата година киснахме 3 часа. Вярно бяха септемврийски празници-хич не го съобразих и направих резервацията за тогава. Но тази година беше почти същото - и на отиване, и на връщане, а беше юли месец, не е август, пикът на пътуванията. Кога ще им дойде акъла на нашите, не знам.

# 451
  • София...........
Момичета,
Как стоят нещата със Сани? Ако не си гост на комплекса може ли да се влиза и ползват плажовете и срещу каква сума?
И в кое селце се намира кръчмата с кокореците и как се казва - Касандрия или Касандрино?

Благодаря

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 11:36 от divna_

# 452
Момичета /и момчета Grinning / здравейте. Някой от вас посещавал ли е Олимпиада Stuck Out Tongue Да сподели мнение за плажове и  друга полезна информация. Пуснах търсачката, но не намерих нищо Pensive . Благодаря.

Олимпиада е малко селце и няма с какво особено да ви изненада и впечатли. На мен ми харесва, приятели живеят там и ходим често. Градският плаж е малък, лятото пренаселен, има няколко таверни покрай морето, посещавала съм две-добри са. Не помня имена за съжаление. Плажове в близост има няколко, също не мога да насоча за имена, но са коментирани често тук, в тази тема също.

# 453
  • София
Предстои ни пътуване до Олимпиада началото на месец септември. С бебе сме и търсим по-тихо и спокойно място. Ще видим. Здраве и живот, като се върнем ще дам инфо за селцето.

# 454
  • на земята
Пряко включване от Маказа - има около километър и половина  колона с автомобили  😁 !
От мястото  на събитието  за вас предаде: тиквата
В колко часа бяхте там в 9 ли?
 #Crazy

# 455
  • Варна
Здравейте !
Горният пост ме подсети да попитам дали нотариално завереното пълномощно трябва да е преведено , примерно на английски и легализирано?
И дали на някой изобщо са искали акт за раждане на дете?

# 456
  • София
Нотариално заверена декларация искат само на нашите граници, тъй че няма нужда да превеждате същата. Обикновено искат да оставите едно копие и сверяват с оригинала. Някои нотариални кантори когато заверяват декларацията, правят заверка и на акта за раждане, въпреки че за мен е излишно. Нищо не пречи да носите по едно копие и от акта за раждане.

# 457
  • Варна
Нотариално заверена декларация искат само на нашите граници, тъй че няма нужда да превеждате същата. Обикновено искат да оставите едно копие и сверяват с оригинала. Някои нотариални кантори когато заверяват декларацията, правят заверка и на акта за раждане, въпреки че за мен е излишно. Нищо не пречи да носите по едно копие и от акта за раждане.
Много благодаря!

# 458
  • софия
И дали на някой изобщо са искали акт за раждане на дете?
На мен. Преди месец на излизане от Бг. Нося нотариално заверено копие, но дори не погледнаха заверката. Обаче свериха доста внимателно данните, което ми направи добро впечатление.

# 459
Здравейте,търся повече инфо за изворите на Ахерон.Знам ,че тръгват лодки от Амудия,но ходят ли до изворите?Може ли по друг начин да се стигне до тях,и изобщо заслужават ли си?

# 460
  • Пловдив
Понеже съм невежа в тази област, та да ви питам - как да платя резервацията, като комуникирам директно със собственичката - българка на апартамента - Изи пей или банкова сметка? Жената ми дава и двете, по мой избор. Кое дава повече сигурност? Не ми се е налагало и се притеснявам малко...

# 461
До изворите на Ахерон не се ходи с лодка, а с кола. Те са във вътрешността, в Глики - в Амудия е устието на реката, която се влива в морето.
Копирам пост от темата, където ще намериш по-подробно описание и снимки. http://www.bg-mamma.com/?topic=836147.msg30868153#msg30868153

# 462
Понеже съм невежа в тази област, та да ви питам - как да платя резервацията, като комуникирам директно със собственичката - българка на апартамента - Изи пей или банкова сметка? Жената ми дава и двете, по мой избор. Кое дава повече сигурност? Не ми се е налагало и се притеснявам малко...
Няма по-голяма сигурност в единия или другия начин, все на нейно име ще преведете.

# 463
Здравейте, спрях се на два хотела за началото на септември. Единия е н Ставрос - Rihios Hotel, a другия е Nautilos na Sozopolis. Някой може ли да даде съвет. Цените на двете места са еднакви, но в рихиос включва и закуската. Благодаря ви предварително

# 464
  • Sofia
Момичета, може ли спешна помощ за Корфу, че съвсем се обърках. Чета, че хубавите, пясъчни плажвое са на западния бряг, но се опасявам, че там ще е ветровито и бурно. Къде да се огледам за място, подходящо за дете на 3г? Бурното море ще го плаши да влиза... Помагайте, че в Неделя тръгваме, а още нямаме резервация.

Общи условия

Активация на акаунт