На море в Гърция 2017 - III

• 106 063
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • на Мелмак
И аз винаги правя застраховки, точно по причините посочени от Параход.
Аз тази година мисля да се пробвам с шнорхелинг 😎. Голям мерак ми е 😊.

# 436
Здравейте,
някой може ли да каже дали е почивал на Куфос и по специално гледам някакви студиа там. Niriides и Portu Blue Studios. Дали е хубав плажа и дали има къде да се храним наблизко? Като цяло не сме били на Ситония и ми се искаше да почиваме там началото на септември. АКо някой може да препоръча някъде ще съм благодарна. Исками се да е на плажа или през улица ако може и да има таверни наблизко

# 437
  • софия
А принципно спешната помощ в Гърция е безплатна и не си правят устата да искат да пари, така че ЕЗК не ми се струва особено полезна.
Застраховките са по-удобни от гледна точка на това, че ги приемат напр. частните кабинети по курортните селца, където болници няма.
Може ли, моля, това да бъде включено в първия пост  bouquet Вече ми се  Sick от "разнищване" на този въпрос през 5 страници. Мине, не мине и се появава някой да обясни как като имаш ЕЗК и няма никакъв смисъл от допълнителна здравна осигуровка. ooooh! Нека всеки прецени дали трябва или не на база информираност, а не ЕЖК.

# 438
Здравейте,
Винаги правя здравна застраховка, имам и ЕЗК - за мен спокойствието е важно и не бих рискувала с две деца на път.
Е, на мен се наложи да ползвам спешната помощ в болницата на Аргостоли , Кефалония.  Пълни кръвни изследвания, ЕКГ, необходимо лекарство, внимателни и любезни млади доктори... нито карта ми искаха, нито пари, нито пълни лични даннни, само записаха в един тефтер име и години и ме пратиха (след изрично питане дали се чувствам добре, за да си тръгна) по живо по здраво!
Но догодина - отново със здравна застраховка и ЕЗК.

# 439
  • София
Ние след няколко часа тръгваме. Още нямам потвърдителен мейл за резервацията за ферибота.

# 440
  • София
Ние след няколко часа тръгваме. Още нямам потвърдителен мейл за резервацията за ферибота.

Обади им се за по-сигурно.Аз почти веднага получих потвърдителния имейл.

# 441
А принципно спешната помощ в Гърция е безплатна и не си правят устата да искат да пари, така че ЕЗК не ми се струва особено полезна.
Застраховките са по-удобни от гледна точка на това, че ги приемат напр. частните кабинети по курортните селца, където болници няма.
Може ли, моля, това да бъде включено в първия пост  bouquet Вече ми се  Sick от "разнищване" на този въпрос през 5 страници. Мине, не мине и се появава някой да обясни как като имаш ЕЗК и няма никакъв смисъл от допълнителна здравна осигуровка. ooooh! Нека всеки прецени дали трябва или не на база информираност, а не ЕЖК.
Така де не ви ли писна все същото?

# 442
  • Burgas, Bulgaria
Пряко включване от Маказа - има около километър и половина  колона с автомобили  😁 !
От мястото  на събитието  за вас предаде: тиквата

# 443
Защо?! Ужас... Мислех, че като е понеделник, ще е спокойно.

Поредното недомислено нещо в милата ни родина. Може ли да отвориш ГКПП, голям колкото колибка с капацитет за 3 велосипеда на час?! Пълно безумие. Да не говорим за хубавия, но тесничък път. Какво им пречеше да направят по две ленти на платно?!

# 444
  • на Мелмак
Като Кресна, много приказки и нищо , толкова години и още ме е страх всеки път като минаваме от там.
Разминавали сме се на няколко пъти с катастрофи , ужасно е.

# 445
  • София
Пряко включване от Маказа - има около километър и половина  колона с автомобили  😁 !
От мястото  на събитието  за вас предаде: тиквата

В каква посока се движи те?
Утре мислим да се приберем от там.

# 446
  • Burgas, Bulgaria
За Гърция

# 447
Като Кресна, много приказки и нищо , толкова години и още ме е страх всеки път като минаваме от там.
Разминавали сме се на няколко пъти с катастрофи , ужасно е.

Уф, по дефилето е ужасно и толкова бързо карат хората. По-миналата неделя следобед се прибирахме от Гърция и беше кошмар, дъжд валеше, видимост никаква, натоварено движение и току ни изпревари някой чичка с голям джип с над 120 на тези слепи завои. Направо косата ми побеля. Че и един пред нас излезе от един завой, ама слава богу се прибра навреме. Толкова да го мразя това Кресненско дефиле...

Знаете ли дали и кога ще разширят пътя?

# 448
  • Пловдив
Момичета /и момчета Grinning / здравейте. Някой от вас посещавал ли е Олимпиада Stuck Out Tongue Да сподели мнение за плажове и  друга полезна информация. Пуснах търсачката, но не намерих нищо Pensive . Благодаря.

# 449
  • Burgas, Bulgaria
От гръцко към бг е празно.  Минахме, само личните документи и паспортите на децата ни поискаха , нищо друго .Ни на кола ,ни актове за раждане , въпреки ,че аз нося и оригинали и копия. Отвориха и третия пункт .

Общи условия

Активация на акаунт