На море в Гърция 2017 - III

• 106 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Моника, има тема за Тасос.

# 481
  • София
След 15.09. се каним с моят приятел да ходим пак към Гърция. Мисля за о. Тасос. Но там нищо не ми е известно - ще се радвам да ми кажете къде е най - добре да се спи, хотел от който ще виждам морето докато си пия кафето/виното, пясъчен плаж без камъни, място в което вечер има къде да се разходиш и много хубави таверни.

След 15.09. на Тасос може и да не става много-много за плаж. Божа работа.
Ние сме отсядали 2 пъти тук -  https://www.booking.com/hotel/gr/kladis-club-holidays.bg.html?la … _availability_msg
Хотелът се намира на стотина метра от най-добрата част на Golden beach - един от най-хубавите плажове на Тасос (перфектен - пясъчен, плитък, чист), с много приятен плажен бар. Наблизо е и крайбрежната улица на Скала Потамия - с много таверни.
Морето се вижда леко странично, но се вижда. Simple Smile

Около този хотел има и много други - давам го по-скоро като точка, около която да се огледате. Иначе на нас много ни хареса.

# 482
Игрива слива, видях, че има тема за Тасос, но не намерих отговор на въпросите, които търся, И тук се повтарят някои въпроси, които се обсъждат в други теми,но пък се отговаря. Помолих просто някой, който познава Тасос да ме посъветва. И ще се радвам, ако някой го направи. Спокойна и хубава вечер на всички!

# 483
След 15.09. се каним с моят приятел да ходим пак към Гърция. Мисля за о. Тасос. Но там нищо не ми е известно - ще се радвам да ми кажете къде е най - добре да се спи, хотел от който ще виждам морето докато си пия кафето/виното, пясъчен плаж без камъни, място в което вечер има къде да се разходиш и много хубави таверни.

Ние сме отсядали 2 пъти тук -  https://www.booking.com/hotel/gr/kladis-club-holidays.bg.html?la … _availability_msg
Хотелът се намира на стотина метра от най-добрата част на Golden beach - един от най-хубавите плажове на Тасос (перфектен - пясъчен, плитък, чист), с много приятен плажен бар. Наблизо е и крайбрежната улица на Скала Потамия - с много таверни.

Около този хотел има и много други - давам го по-скоро като точка, около която да се огледате. Иначе на нас много ни хареса.

Много благодаря!

# 484
Здравейте момичета! Следя от много време темите и сега дойде ред да ви питам нещо. Не се дразнете моля ви, да отговори, който има желание. Търся най -
 близкия хубав плаж ( без таралежи) от Гоце Делчев. Планираме еднодневен плаж, ще бъдем в Огняново.Та въпроса ми е кой плаж ще ми препоръчате и изобщо тази наша инициатива заслужава ли си, с дете на 6 години сме. Много благодаря за вниманието! Поздрави!
Защо да не струва, правим го често това упражнение като сме си в ГД лятото - тръгваме към 7, към 8,30 сме в Кавала - там е най-близкия плаж. Но двата му плажа не са особена хубост, по-добре е този в източната част при стадиона - с душове, тоалетни, детска площадка и паркинг. Плажа в западната част е голяма гмеж и мътилка.
След Кавала най-близо е Палио, на всяка отбивка вляво от пътя има плажчета и са пясъчни. Нататък са вече Ираклица и Перамос.

Благодаря ти Много!

# 485
А как върви цената на комплект шезлонги и чадър по плажовете на Корфу? И правят ли проблеми, ако да кажем си носим храна, незакупена от тях?

# 486
  • на Мелмак
В Сидари имаше плажчета, платени, два шезлонга с чадър 5-10 евро. Има безплатни, срещу консумация -фрапе напр. Храна може да си носите.
До всяко платено има и безплатни големи площи.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 13:01 от etty775

# 487
Здравейте момичета! Следя от много време темите и сега дойде ред да ви питам нещо. Не се дразнете моля ви, да отговори, който има желание. Търся най -
 близкия хубав плаж ( без таралежи) от Гоце Делчев. Планираме еднодневен плаж, ще бъдем в Огняново.Та въпроса ми е кой плаж ще ми препоръчате и изобщо тази наша инициатива заслужава ли си, с дете на 6 години сме. Много благодаря за вниманието! Поздрави!
Шо пък да се дразнят.най.близо и хубаво е Тоска. хубав плаж малко повече Керамоти

# 488
Здтавейте! Някой на скоро завърнал се от Лефкада? Насочили сме се към Нидри средата на м. Септември. Нито съм резервирала хотел, нито имам идея как минава пътуването (имаме намерение да пътуваме с колата). Ще съм благодарна за съвети и препоръки. Да доуточня, че за първи път ще ходим в Гърция.

# 489
  • София
Здтавейте! Някой на скоро завърнал се от Лефкада? Насочили сме се към Нидри средата на м. Септември. Нито съм резервирала хотел, нито имам идея как минава пътуването (имаме намерение да пътуваме с колата). Ще съм благодарна за съвети и препоръки. Да доуточня, че за първи път ще ходим в Гърция.

Ние бяхме два дни през юли на Лефкада.Нощувахме в Никиана, което се намира близо до Нидри.Самото Нидри ни се видя много пренаселено с туристи.Не знам дали в средата на септември ще бъде същото.
Направихме еднодневно круизче, за да видим плажовете Егремни и Порто Кацики.
Пътуването е много добре.Имате няколко тол такси, магистралата е страхотна, въобще няма от какво да се притесняваш.На връщане ние минахме по крайбрежния път, през Превеза и Парга.Има си табели навсякъде, има отбивки за тоалетна и почивка.Това е.
Порови из старите теми за Лефкада има много писано.На мен лично коментарите ми помогнаха много.Успех и приятна почивка.

# 490
Шо пък да се дразнят.най.близо и хубаво е Тоска. хубав плаж малко повече Керамоти

Благодаря ви!

# 491
Здравейте! Дали можете да ми пратите актуален линк за тема Аспровалта-Врасна-Ставрос? Благодаря много

# 492
  • Burgas, Bulgaria
Утре отиваме  на Ставрос , дано там намерим мястото, които  ни хареса, защото определено острова не е . Даже се чудя дали да не се прибираме , Може би не ни е на късмет това лято Sad .
Моля се да няма оси там , супер се изнервих за три дни , гладна съм, стомаха ми е разбит тотално ....

# 493
  • София
Не се прибирайте. Simple Smile Но и изберете друго място - на мен Ставрос ми е най-лошото попадение в Гърция. Ако Тасос не ви е харесал - не виждам как Ставрос би.

# 494
Vivi, какво не е ок в Ставрос? Ние сме запазили квартира там? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт