На море в Гърция 2017 - III

• 105 836
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Доста трудно по 5 камъка и 3 листа ще можем да се ориентираме къде точно на Кефалония се намира това място. Simple Smile

# 181
Някой да е минавал събота и неделя през Кулата?
По план заминаваме в събота и се прибираме следващата неделя...

# 182
миналият понеделник се прибрахме през кулата минахме за 15-20 минути към 17,30ч

# 183
миналият понеделник се прибрахме през кулата минахме за 15-20 минути към 17,30ч
Благодаря!
Притеснявам се, че точно в почивните дни ще е лудница.
Но нямаше как да пътуваме през седмицата.Disappointed Relieved

# 184
Обикновено Кулата минаваме в събота около 8 без проблем към Г.и в неделя до към 10 наобратно.

# 185
Здравейте, момичета! Родителите ми са решили да заведат дъщеря ми (3г.) на море в Гърция за 5 нощувки, но искат аз да им организирам пътуването и да направя резервация. Ще пътуват от София, иска ми се някъде в по-близките курорти, в хотел поне със закуска. По-скоро се притеснявам, че те не се оправят много добре с английския, дали ще се справят в Гърция?! Rolling EyesАко някой може да препоръча някой хотел близо до плажа някъде в Северна Гърция ще съм благодарна. Ще ми се да резервирам през българска агенция.
Изобщо не се притеснявайте за английския. Близко до границата разбират български, дори и менютата са на български. Горещо препоръчвам плажовете на Неа Перамос и Неа Ираклица - прекрасни плитки пясъчни плажове. Много подходящи са за дъщеричката Ви. Проверете за хотели в Booking.

# 186
Здравейте ,имам едно въпросче относно Неос Мармарас .
Ще пристигна след няколко дена там около 1 нощес и ми се ще да преспя на дюшек само
 с чували на плажа там(дали парадисос,дали към края на мармарас към карас или малко надолу ).
Няма да опъвам палатка ,защото нали вече глобите са сериозни,та имате ли идея и предложения ,някъде много близко в/до Мармарас където да преспя без да има проблеми ,някое закътано местенце или нещо подобно,колкото за ноща Simple Smile
Много благодаря и ето снимката с плажчетата надолу от мармарас посока торони,ако някой е бил на някое от тях моля да сподели .

# 187
Малко тегаво стана с незаконното къмпингуване напоследък http://www.segabg.com/article.php?id=866290 (информацията е от днес).
Иначе - на Неос Мармарас и Парадисос забрави, там е прекалено цивилизовано. Трябва да слезеш след Порто Карас, в посока към плаж Стиладарио. Там има доста малки ивици, на които има само по няколко вили и 1-2 малки хотела, както и гора. Избягвай да си близо до къмпингите, защото оттам могат да викнат полиция. Самият плаж Стиладарио има чудесен бийч бар - Лас Бандидас, но собственикът е малко психопат Wink
Надолу към Азапико и Тристиника също можеш да намериш.

# 188
Благодаря на всички за мненията! Hug

# 189
  • Варна

Вие вече сте се примирили с това и или ще чакате примерно поне час или ще станете по раничко и ще гледате да сте на ГКПП преди 8.

# 190
Има ли шанс сега да се намери някакъв по-евтин хотел или студио в бунгало в Северна Гърция за края на август или началото на септември?

# 191

Вие вече сте се примирили с това и или ще чакате примерно поне час или ще станете по раничко и ще гледате да сте на ГКПП преди 8.

О да, мисля да тръгна към 5, пък дано сколасам преди 8.
Сетих се, че после сигурно ще хванем и задръстванията към ръкавите...
Ама квот такова, не ми се тръгва в 2 посред нощ.Expressionless

# 192
  • София
Има ли шанс сега да се намери някакъв по-евтин хотел или студио в бунгало в Северна Гърция за края на август или началото на септември?

Има, винаги има, отваря букинг, слагаш дати и търсиш къде е свободно

# 193
  • София

Защо ги давате тези съвети точно за Гърция? По-добре линковете за настаняване от първа страница.

# 194
  • София

Защо ги давате тези съвети точно за Гърция? По-добре линковете за настаняване от първа страница.

newsm78 защо??? 5 години подред си резервирам чрез букинг за Гърция, ако не ми харесват цените търся директно хотелите в интернет и сравнявам цените, какво му е толкова странното???

Общи условия

Активация на акаунт