На море в Гърция 2017 - III

• 106 957
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Спокойна, заето е отдавна всичко хубаво в региона, запозната съм. Трудно се намира вече за две нощувки в конкретни дати и да ти пасне на изискванията. Защо са тези натъртвания с големи букви не знам и точно на мен, моля те недей, запозната съм много добре с настаняването в района.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 14:33 от Zoι

# 286
  • София
Спокойна, заето е отдавна всичко хубаво в региона, запозната съм. Трудно се намира вече за две нощувки в конкретни дати и да ти пасне на изискванията. Защо са тези натъртвания с големи букви не знам и точно на мен, моля те недей, запозната съм много добре с настаняването в района.
Да, Зои, знаем, че сте запозната, особено с Ираклица.
Натъртването е заради думата, за да й се придаде по-силно значение. И не всичко хубаво е заето. Даже и за вилите, които няколко пъти сте споменали в темите, в Ираклица, и за тях има места.
Затова казах, че има за всички, въпрос на търсене и договорка. Вече за пасване, цени и дати - всеки преценява според себе си.
Ясно е, че в пик - август месец, собствениците предпочитат да го дадат скъпо и дълго. Но със сигурност има места.
Аз съм запазила за 28.08, с 3 спални и голяма тераса, на 50 м от "плажа", за 60 евро.
Но аз съм ходила и без резервация, с децата.
Та все е индивидуално!

# 287
  • Варна.....
Планували сме почивка в началото на септември в района на Вурвуру. Исками се обаче да си взема и сърфа и търся мнения за вятъра и местата за каране в района.

Карала съм катамаран в Ситония в началото на септември. Ветровете са малко дефицитни там, за ентусиаст като мен става, но за страстни сърфисти е малко скучно.
Сърдечни благодарности за споделеното!

# 288
Натъртването е заради думата, за да й се придаде по-силно значение. И не всичко хубаво е заето. Даже и за вилите, които няколко пъти сте споменали в темите, в Ираклица, и за тях има места.
Затова казах, че има за всички, въпрос на търсене и договорка. Вече за пасване, цени и дати - всеки преценява според себе си.
Ясно е, че в пик - август месец, собствениците предпочитат да го дадат скъпо и дълго. Но със сигурност има места.
Аз съм запазила за 28.08, с 3 спални и голяма тераса, на 50 м от "плажа", за 60 евро.
Та все е индивидуално!
А може ли линк, име или снимки какво сте запазили на такава цена, до плажа, с 3 спални, че аз такова нещо не съм срещала.

# 289
Zoi,
Предполагам се сещаш, че такъв контакт няма да се даде на всеослушание в нета. Цената предполага, че са избегнати посредниците, които надуват цените.

Добре, че отидох на Крит преди да се заговорите за акулите Joy

# 290
  • на земята
И аз се нареждам,че ми стана интересно,цената е доста ниска Peace

# 291
Защо да не се даде такъв контакт, нали това се споделя в темата?! Не съм чувала за такава цена, при такива условия и ми е интересно да видя мястото. Посредниците не винаги надуват цените, принципно са на процент от цената на собственика, така е най-правилно, редно и конкурентно.

# 292
  • София
Питах собственичката дали може да дам координатите,  не ми е отговорила. Но няма нищо ненормално.  На същото място, преди 2 години спяхме за 30 евро, като 1та спалня беше затворена. На долния етаж бяхме за 40, 2 спални, големи хол, кухня, 2 тераси... От мин. Година долният етаж е разделен на 2стаен и студио. Цените - двойни. Та, едва лисъм открила топлата вода. Но от мин.година, посредници налазиха девойката, листнаха ги в нета и негативите за мен и вас са налице. Но мен пак ме устройва. Най-хубавата пекарна пред къщата,  най-хубавата кръчма-зад нея. Амолофи ми е на 2, 3 км.

# 293
За пръв път в няколко годишното си пребиваване в тази тема, виждам някой да пита собственик дали да даде координати на мястото си за почивка!
Това са нереални цени за курорта и сезона, и според мен е подвеждащо за всеки, който е платил или среща по-висока цена. Когато пък няма как да се види, само може да се гадае какво му е нивото...

# 294
  • Burgas, Bulgaria
Оххх , намерих хем на моя мъж да му е морето близко , хем аз да оживеея  .Та след три дни на Скала Сотирос  ще отидем за още два ето тук :
http://www.villariviera.gr/
Много хаотично стана , но така е в последният момент .
Утре отивам медицинска застраховка да правя , тук  казахте Алианц, там ще отида 

# 295
Здравейте, тъй като тази година сме решили гръцкото море да бъде на Корфу, бихте ли ме посъветвали къде е най-добре да отседнем? Плануваме 1 седмица да сме там и мисля, че е добре половината дни да сме в южната част, а другата половина в северната, за да може да обходим острова /най-вече плажовете му/. Къде е най-стратегическо на юг и съответно на север? Да е достатъчно оживено, със заведения, пекарни, и т.н., но и да не е прекалено шумно и купонджийско, тъй като сме с деца. Рядко се пише за Корфу, затова ми е трудно да се ориентирам.

# 296
Та все е индивидуално!
     Здравейте, страхотна тема, но сега я открих. Решихме да отидем в Гърция на море от събота за 4-5 нощувки, но всичко, поне в Букинг е заето. Нямаме време да пишем до хотели. Въпросът ми е, ако отидем на място ще можем ли да си намерим стая за нощувки?
Благодаря

# 297
  • на Мелмак
Ивелина, за северната част -Сидари, Рода,  ако искате да обикаляте -по средата, така ще ви е по-близо всичко.
Сидари е с по-хубав пясъчен плажот Рода. Има гмуркане в Ахарави. Аз съм резервирала тази година на юг, от страната към Италия. Ние където и да сме, всеки ден, обикаляме и сме на различни места.
На юг - Геордеус е плитък пясъчен плаж .
Средата е удобна за Корфу, защото островът не е малък.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 09:21 от etty775

# 298
  • София
За пръв път в няколко годишното си пребиваване в тази тема, виждам някой да пита собственик дали да даде координати на мястото си за почивка!
Това са нереални цени за курорта и сезона, и според мен е подвеждащо за всеки, който е платил или среща по-висока цена. Когато пък няма как да се види, само може да се гадае какво му е нивото...
За Вас е така, за мен -не е!
https://www.facebook.com/Rooms-Elena-Ενοι  … ef=about.overview
Ето тук ще бъдем, били сме няколко пъти, устройва ме! А цените са реални, даже завишени, могат да потвърдят повечето в темата, които преди години ходеха в район Кавала. Моиприятели още ходят без резервации в Перамо, вземат 15 евро легло. Ние сме 4ма, пак е 60.
А това, че исках разрешение от собственика,  си е мое решение, не мисля, че трябва да се обсъжда!
Макар че и друг път съм давала координати тук и на лични.

# 299
Ние често ходим без резервация в Гърция, но за повече от две нощувки. Досега не е имало проблем намерим хубаво място според нашите критерии.  Може би от близките дестинации в Керамоти не е добре да се ходи без резервация във висок сезон.
Горният линк не ми се отваря.
Хубав апартамент с три спални за 60евро ми се струва нереално. Особено ако е зает от 6 човека.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 09:15 от Пролетен дъждец

Общи условия

Активация на акаунт