На море в Гърция 2017 - III

• 105 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Знаете ли дали, ако си купя онлайн билети за ферито до Керкира или Лефкими и ако не успея да го хвана в часа, за който съм запазила, изгарят ли ми билетите? И трябва ли задължително да са разпечатани?

# 571
Нямам желание да коментирам реакциите към моето споделяне на мнението ми ,защото то си е мое и така.
Тук сме в прекрасна вила и ни е ок , но мъжа ми вдигна температура  и не пада Sad .Ще го водя някъде да го  видят ,че всичко го боли  и не е ставал от леглото .
Тиква, не ви върви на вас. Където и да го заведеш няма да реагират кой знае колко. Сигурно е летен вирус, мъжа ми беле така преди дни и аз го изкарах. Два дни на легло с висока Т, болки в ставите и цялото тяло. Мина само с Парацетамол за Т. Да се оправя бързо!

# 572
Знаете ли дали, ако си купя онлайн билети за ферито до Керкира или Лефкими и ако не успея да го хвана в часа, за който съм запазила, изгарят ли ми билетите? И трябва ли задължително да са разпечатани?
Да, билетите се купуват за точно определен час и курс.
Относно разпечатването - това, което ще разпечаташ от интернет, не е билетът, а доказателство за резервация и плащане. Билета ще ти го издадат на касата на пристанището, като отидеш със съответната бумажка. (Или просто с номера на резервацията, или с името - но аз винаги съм си носила разпечатка).

Според мен няма нужда от резервация за фериботите за Корфу, ако ти е все едно дали ще пътуваше до столицата или до Лефкими, те са горе-долу на час. Ако предпочиташ едното - са 3-4 дневно.

Тиква,
дано бързо се оправи мъжът ти. Това наистина може да развали на човек почивката!

# 573
  • на земята
Здтавейте! Някой на скоро завърнал се от Лефкада? Насочили сме се към Нидри средата на м. Септември. Нито съм резервирала хотел, нито имам идея как минава пътуването (имаме намерение да пътуваме с колата). Ще съм благодарна за съвети и препоръки. Да доуточня, че за първи път ще ходим в Гърция.
Няма ли да е хладно средата на септември на Лефкада?Мислихме доста но май е ветровито там тогава?

# 574
Здравейте! Знаете ли супермаркет Цинцарис дали работи още? Някъде бях прочела, че е затворен вече.

# 575
  • Burgas, Bulgaria
Нямам желание да коментирам реакциите към моето споделяне на мнението ми ,защото то си е мое и така.
Тук сме в прекрасна вила и ни е ок , но мъжа ми вдигна температура  и не пада Sad .Ще го водя някъде да го  видят ,че всичко го боли  и не е ставал от леглото .
Тиква, не ви върви на вас. Където и да го заведеш няма да реагират кой знае колко. Сигурно е летен вирус, мъжа ми беле така преди дни и аз го изкарах. Два дни на легло с висока Т, болки в ставите и цялото тяло. Мина само с Парацетамол за Т. Да се оправя бързо!
Прегледаха го , едното ухо било доста червено и гърлото .С 39градуса е и антибиотик му изписаха .

# 576
  • Burgas, Bulgaria
Над 5км е опашката на Маказа за влизане в Бг .

# 577
Маказа, 8.30 сутринта, опашка 200 коли в две колони, посока Гърция.

# 578
В 5 часа нямаше никой. Бяхме единствена кола.

# 579
  • София
Благодаря за препоръката за шнорхелинг на Андисамос.

# 580
Благодаря за препоръката за шнорхелинг на Андисамос.

Хляб и ти плуват в краката.

# 581
Има ли някой на Вурвуру в момента? Има ли много хора? Дали бихме си намерили места на място от 31.08 за 5 нощувки? Мислех да приключваме тази година с морето, но едни приятели ще ходят и започнах да обмислям дали да не жертваме планината в Бг за още едно море Blush

# 582
  • Sofia
Бърз отчет от Пелион-Милина. Влюбихме се в полуострова от пръв поглед. Красота и спокойствие. От утре почваме да изследваме плажовете. На всеки, който е в района, или планира да отиде - с две ръце препоръчвам Marianti apartments v Milina. Едно че апартаментите са хубави, с разкошна гледка към залива, но кухнята в таверната е страхотна. Всичко е домашно- мама готви ястията, тати прави грила и ципурото. Зехтина също е домашен. Ще си вземем за в къщи зехтин и ципуро. Собствениците са изключително гостоприемни. Повече инфо следващите дни. Ако някой може да препоръча плаж в най - южната част, ще съм благодарна.

# 583
Здравейте, за първи път ще ходим в Керамоти с мъжа ми и дъщеря ми (на почти 2 години). Ще сме в хотел Голдън Сандс. Опитах да намеря скорошни отзиви за хотела, но не успях. Последните, които намерих, са от 2012. Ако някой има пресни впечатления (също препоръки) от хотела, а и от Керамоти като цяло, бих се радвала да сподели.

# 584
  • София
Здравейте, за първи път ще ходим в Керамоти с мъжа ми и дъщеря ми (на почти 2 години). Ще сме в хотел Голдън Сандс. Опитах да намеря скорошни отзиви за хотела, но не успях. Последните, които намерих, са от 2012. Ако някой има пресни впечатления (също препоръки) от хотела, а и от Керамоти като цяло, бих се радвала да сподели.

Показвам ти едно доста старо мнение. Но в Керамоти отдавна нищо не се променя. Освен, че вече има и по-хубави хотели и апартаменти.

Скрит текст:
МериДжей ... "Миналата седмица се върнахме от Голдън Сандс - 4 нощувки със закуска. Бяхме в апартамент - две стаи, антре, салон, баня и тоалетна. Въпреки рекламата в сайта нашият апартамент не беше оборудван с кухненски бокс, имаше само хладилник. В стаите има климатик и телевизор. Хотелът не е нещо особено, видя ми се леко овехтяло (е, аз съм малко капризна), но за щастие не се свъртахме много-много вътре. Сутрин закуската беше хубава. Не ми хареса, че за дните, които бяхме, нито веднъж не почистиха апартамента, нито смениха спалното бельо и хавлиите.

Иначе Керамоти много ни хареса - водата е невероятна, храната в таверните също, тишина и спокойствие и в селцето, и на плажа. Подготви се с репеленти, вземи също нещо и за стаята - комарите са истинска напаст. В заключение - със сигурност пак ще отидем в Керамоти, но не в този хотел."

И една полезна статия, където го има и хотела...
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4924501
Преди две години, но пак същото...

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 10:57 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт