На море в Гърция 2017 - III

• 105 902
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А до тази таверна Каламатианос пеша от центъра далече ли е? Примерно от Луна парка? Благодаря

Ние ходихме до там с колата. Нашите приятели решиха да се разходят пеша, но на връщане мъжът ми направи два курса, за да ги прибере и тях.  Simple Smile Според мен си е доста за ходене.

etaniel,

Скрит текст:
събрах ти трите поста в един. Използвай възможността за редактиране на поста си и пиши на едно място.  Peace

# 661
Някой има ли представа какво обикновено е времето на Закинтос в средата на септември? Синът ми отива с приятели и ми се иска да го "посъветвам" за дрехите, не че ще ме послуша, но все пак...Angry

# 662
  • София
Утре мислим да се разходим до Амулуани и да видим плаж Акитос. Дали има някой там да пише как е положението. Може ли водата да е по топла от тук? Защото пътя не е малко и дано си заслужава. И нялой може ли да препоръча къде да хапнем в ставрос?
Хубавият плаж на Амулиани се казва Аликес, а не Акитос.

# 663
Отщя ми се почивка с приготвянето на тоя багаж! За пръв път отиваме четиримата за повече дни и ми се реве като си помисля на обратно-още повече...
В Кавала няма мол, но има всякакви магазини и е добро място за пазар.
Подкрепям Виви за таверната в Ставрос, наистина беше чудесна, когато ходихме.
Bubkab, във вила Палио ли отидохте? Мислих, че си се отказала, тъй като скоро я мернах свободна в Букинг за началото на септември. Наистина ли е толкова зле, на снимките е чудно, особено за цената си.

# 664
  • София
Момичета, има ли отзиви за Неа Скиони и може ли да препоръчате чисти, пясъчни плажове наоколо и изобщо на Касандра, както и местенца, които заслужават да се посетят Heart Първо гръцко кратко моренце ни е Simple Smile

# 665
Здравейте, момичета,
много полезна тема. Направихме резервация за Торони във Villa Maria - ако можете да дадете насоки за Торони - ресторантчета, магазини за хапване ще съм благодарна.

# 666
Отщя ми се почивка с приготвянето на тоя багаж! За пръв път отиваме четиримата за повече дни и ми се реве като си помисля на обратно-още повече...
В Кавала няма мол, но има всякакви магазини и е добро място за пазар.
Подкрепям Виви за таверната в Ставрос, наистина беше чудесна, когато ходихме.
Bubkab, във вила Палио ли отидохте? Мислих, че си се отказала, тъй като скоро я мернах свободна в Букинг за началото на септември. Наистина ли е толкова зле, на снимките е чудно, особено за цената си.
Zoi, да във вилата сме, подведени от снимките. Даже вчера ти звънях по телефона, но връзката беше зле, ти си видяла повикването...
Ужасно съм разочарована! Старо, амортизирано. На всичкото отгоре ние сме на 2 етаж, на 1 са други хора-вчера бяха турци, днес са от Бг, шумно, вчера нямаше вода. Абсолютно подвеждане, не е супериорна вила, а етаж от стара вила.
Спалничките са от най-малките. Изгнила тоалетна чиния. Абе направо ще снимам

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 00:01 от bubkab

# 667
Ужасно! Пиши на Букинг да вземат отношение, предполагам сте предплатили. Да, вчера три пъти се опитвах да върна обаждане на Бг номер, от който нищо не чувах, когато вдигна, но се свързвах с гръцкия оператор, че разговора не може да бъде осъществен. Съжалявам за разочарованието ти, а как подвеждат снимките в Букинг.

# 668
  • София
Отиваме за дълъг уикенд в Неос Мармарас, Ситония, моля за препоръки кои плажове да посетим  newsm78 Препоръчаха ми Манго бийч, но чета много лоши отзиви от този сезон за отношението и безумната според мен минимална консумация от 50 евро  Shocked
Приемам предложения и за местенца за хапване  Grinning

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 14:10 от -Alien-

# 669
Отиваме за дълъг уикенд в Неос Мармарас, Ситония, моля за препоръки кои плажове да посетим  newsm78 Препоръчаха ми Манго бийч, но чета много лоши отзиви от този сезон за отношението и безумната според мен минимална консумация от 50 евро  Shocked
Това е най-печалбарското място което съм виждала.персонала ще ви отврати.Плащат се шезлонги и пак консумето е задължително

# 670
  • ново
Привет от Паралия Скотинас Sunglasses За пореден път се убеждавам, че освен снимките и коментарите, и оценките в букинг не са реални...

# 671
  • Варна
Снощи ни беше последната нощувка в района на Луца Врахос.
Много сме доволни. Слава Богу всичко описано в букинг съвпадаше и нямаше неприятни изненади, а само приятни.
Оценката в букинг беше реална.

# 672
http://dnes.dir.bg/news/gdbop-sit%D0%B5-rezervatzii-26339688?nt=4

Може ли да не напишат за кой сайт става въпрос?!?!

# 673
Не знам до колко е вярно, но в коментарите, че става въпрос за Травелбазар. Аз даже не съм го и чувала

# 674
Това е най-печалбарското място което съм виждала.персонала ще ви отврати.Плащат се шезлонги и пак консумето е задължително
Днес бяхме на Калогрия (Манго) - ползвахме сините шезлонги на бийч бара, намиращ се непосредствено до мини  езерцето. Платихме си само консумираните напитки, както е било и предишни години.
Факт е, обаче, че видях тазгодишни ревюта във Фейсбук, които потвърждават горните твърдения. Може политиката да търпи промени през различните месеци на сезона, знам ли.
Броят на чадърите и шезлонгите също ми се видя доста увеличен.

Общи условия

Активация на акаунт