Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 506
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Белинда, до кога си в Сарафово? Да се видим?

Сбъдваща, не е в Сарафово тя, само я пратих там на сладкарница Simple Smile

# 751
И аз съм побеляла много. Лошото е, че и косата ми расте бързо и след 10 дни вече много ми личат корените. Няма как да почна да поддържам светла коса, та ще се мъча така.

# 752
Рецепта за кокоските не дадох, защото в нета има много- за всеки вкус.
Селест, имам стълбище за чистене- разбирай замитане и миене на прозорци. Къща на 4-5 етажа общо с тавана, приземния етаж и мазето. Иначе у дома утре си е стандартен ден за смяна на бельото в детската стая, готвене, чистене, тоалетна, пазаруване.... Но всичко може и да отпадне, ако решим да отидем някъде семейно. Ако мога да свърша нещо от изброеното ще е бонус.
Съни, да ти кажа за фъстъченото масло. (Мой съученик произвежда тахани) Не купувай от стандартен магазин, защото освен фъстъчен тахан в него има и маргарин, разни Е-та, подобрители и стабилизатори. Купувай си фъстъчен танах или масло от производител. И сега да кажа как ме светнаха каква е разликата между фъстъчен тахан и масло.
При тахана се използват цели фъстъци барабар с люспите. А при маслото се използва друг сорт фъстъци, който е по- маслен и ядките са обелени предварително.
Аз, като една видна кюкарка не разбрах къде е отседнал катунът на Белинда и Манго.
Косата ми не я боядисвам все още. Имам малко бели косми, които карам щерката да маха с пинцета.

# 753
А, Мари, ама то не е тайна. То на етикета си пишеше, че съдържа палмово масло, без уточнение хидрогенирано или не, ама по-скоро е, няколко Е-та и други такива. И малко фъстъци за мирис. Затова купих суров сусамов тахан, че е само от сусам. Сладките все ще станат, нищо че не са с фъстъчено. Мога да заменя захарта по рецепта с мен и ще станат полезни за стомаха  Joy Та като ям в свободния ден да се извинявам, че са полезни.

# 754
  • Sofia
Доволна съм от оцветяващите  спрейове за коса/корен на Лореал аз.Спасява положението.

# 755
Утре ще се връщаме от морето,а то времето ще се оправя Confused .Сигурно и пак ще почнат мръсни жеги.Б**и късмета тая година.Моля ви,поне днес следобед дръжте дъжда само в Бургас Mr. Green .
Жив и здрав да е на Белинда рожденика,все така добър и скромен Innocent .
Мари,спри се с чистенето,че като те чета и на мен ми идва музата 😁 .

# 756
Не се сдържах да не покажа тази красота - Болата. Сигурно можете да си представите къде искам да бъда Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 15:56 от Sunny29

# 757
  • Sofia
Татти е определил темата ни като спамо-чат 🤔. Сега ще ни я налазят 😲🙃.

# 758
Споко, то не е за първи път Laughing Той редовно ги препраща насам.

Белинда, честит празник! bouquet Да ти е живо и здраво момчето!

# 759
  • някъде ... тук ...
Съни, ходила ли си скоро? Четох, че било много налазено от хора, коли, чадъри, шезлонги.

# 760
  • София
За кокоски имам следната рецепта от една колежка. Правих я, става Simple Smile

2 яйца
½ ч.ч. кафява захар
1 с.л. масло
150-200 г кокосови стърготини
Ванилия

Правят се топчета и се сплескват като бисквити. Върху хартия за печене се пекат в загрята на 180 фурна, за около 10 мин, до порозовяване.

# 761
Да, ходихме в началото на юли и си беше спокойно. Не сме имали проблем. Даже мръсно не беше, както казваха.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 15:55 от Sunny29

# 762
Трябва да призная,, че достатъчно се даде шанс на лятната тема ,  не мога да кажа нищо този път.
Не си знаят мярката  някои потребители и  залитат, та се омазват.
Аз може да имам километри толеранс,  но правилата на форума- не. Това е Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубаво лято и  мързелувайте, ДжеНа,  сладкишче, ти най-вече. Animal Mouse
Ако не ме мързи ще наминавам от време на време. Animal Cow2

# 763
  нямам впечатление тук да е частен клуб

# 764
  • Sofia
Ша, непременно наминавай😍😇!

Общи условия

Активация на акаунт