София, жк Младост - тема 29

• 85 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Явно са го отворили скоро.
Натали, сори ако съм те подвела.
Вариант е да пообиколиш заведенията и да решиш. Мой съвет е да побързате ако бързате.

# 271
 ooooh!
До жителите на Район "Младост",
ЧЕЗ Разпределение, Ви информира, че във връзка с осъществяване на кратковременни оперативни превключвания, с цел обезопасяване на работата, се налагат планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Младост 2 и Младост 4 в следните интервали от време:
> Младост 2 - на 17.10.17г., от 9:00 до 13:00ч.
> Младост 4 - на 17.10.17г., от 9:45 до 16:30ч.

ЧЕЗ се извинява за причиненото неудобство на жителите на Младост!

# 272

Благодаря ти за отзива. Вие долу ли бяхте или горе? Как е откъм други посетители, т.е. да не е много шумно и препълнено? Ще бъде в събота от 15-15,30 ч.

Като храна какво ви беше предложено?
[/quote]
Бяхме долу. Имаше още един празник с около 20 човека, но те не ни пречеха. Даже бяха много мили и ни почерпиха торта, тъй като беше рожден ден. А като храна поръчахме няколко плата със салати и предястия, които бяха готови като отидохме и после допоръчвахме. Виж в сайта им - там има и платата и цените им.

# 273
Благодаря. Ще погледна.

# 274
със сигурност , ако сте голяма компания и с деца, най-добрият вариант е Йоли. Разнообразна храна, не е скъпо, голям детски кът, гъвкави са като отидеш на място да говориш с тях какво искаш и какво не. Аз съм много доволна, била съм там на детски рожден ден и отделно семеен празник празнувахме и беше топ. Отделно ходя често с една моя приятелка и детето й. Е, повярвайте ми -това е единственото място, където като седнем можем да си кажем 2 приказки без да се вика от детския кът Мамоооо  и тн

# 275
Много благодаря за препоръката. Ще отидем и до там да го видим. Какви са цените за престой в детския кът?

# 276
Можеш да погледнеш и Sugar&Spice в Студ. град, ако не ти е далече. Малко и уютно е. Бяхме там последно преди 2 години и храната беше вкусна и интересна. За РД се предлагат менюта с плата и салата в малка купичка за всеки. Може би това ще те притесни дали ще е достатъчна храната за възрастните. На нас ни стигна.

# 277
  • София
Много благодаря за препоръката. Ще отидем и до там да го видим. Какви са цените за престой в детския кът?
Още един глас за Йоли. Не се плаща нищо. Последния път като бяхме там, имаше даже и специално момиче, което отговаряше за детския кът.

# 278
Още един глас за Йоли. Не се плаща нищо. Последния път като бяхме там, имаше даже и специално момиче, което отговаряше за детския кът.

Страхотно, ще отидем още тази седмица до там. Не сме го посещавали, но на снимките изглежда много приятно. Peace Детският кът става ли за посещение при лошо време, понеже събитието ще е през ноември и вероятно няма да е слънчево?

Благодаря, радуни, за препоръката за Студ. град, може и него да го видя на място.

# 279
  • София
Детският кът е самостоятелно помещение, закрито.
Йоли е много приятно място с цветята в градината, иначе вътре си е обикновено заведение. Ако все още не са махнали цветята във вътрешния двор, бих препоръчала масите навън, те имат и стъклени ограждения и не би трябвало да е студено, а и са точно до детския кът.

# 280
Много благодаря, ще отидем на място, хем да го видим, хем да говорим с персонала. Предполагам през деня трябва да се иде, за да се говори с управителя.  newsm78

# 281

[/quote]

Извинявай, а от кога не се плаща нищо в детския кът? Правихме кръщене на дъщеря ни лятото, преди 2г. и тогава за всяко дете си беше платено.

# 282
  • София
Не знам какво сте искали и как сте го организирали. Била съм там няколко пъти - на рожден ден на възрастен, на "мини" почерпки след кръщене на дете  и подписване на близки (около 30 души), още няколко пъти на рождени дни в малки компании. Винаги сме били с 5-6 деца, които свободно ползват детския кът.
Може би ако се организира детски рожден ден както в парти центровете да се плаща, не знам.  
Последният път бяхме на 28 юни, ако трябва да съм точна.

# 283
Здравейте,
Извинете ме за нахълтването в хубавата ви тема.
Много моля ако има сред вас някой, който живее във Флоримонт в Младост 4 да ми пише на ЛС.
Благодаря ви предварително.

# 284
  • София
Къде е това Йоли? За първи път го чувам. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт