София, жк Младост - тема 29

• 85 275
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Събират сергията!
Днес трябва да си направим афтър фест парти на поляната. Satisfied

# 256
Дайте препоръки за заведение, евентуално с детски кът, за кръщене - около 15 възрастни и 5 деца.

# 257
Дайте препоръки за заведение, евентуално с детски кът, за кръщене - около 15 възрастни и 5 деца.

Дъ Хаус в Мл.1

# 258

Дъ Хаус в Мл.1

Благодаря, ще го проверя. Сайтът им не работи за съжаление... Tired

# 259
  • София

Мармо в Младост 2, но е скъпичко.

# 260
Благодаря, то освен, че е скъпичко, май няма и детски кът....или бъркам?!?

# 261
  • София
Има голям детски кът, на приземния етаж. А родителите могат да наблюдават какво правят децата на екран, докато хапват.

# 262
Благодаря за насоките, ще ги видя.

За Бижу какво мислите?

# 263
  • София
Дъ Хаус отдавна не работи.
Ние правихме кръщене в Йоли в Дървеница. Има всичко, градина, детски кът и вкусно меню.

# 264
Ние правихме кръщене в Йоли в Дървеница. Има всичко, градина, детски кът и вкусно меню.

Благодаря, погледнах им сайта, но май ще трябва да се ходи на място да се види.

# 265
Нашето кръщене беше в Бижу. Доволна съм, храната е хубава, хората бяха внимателни, децата щуряха в детския кът, а ние успяхме да хапнем и пийнем. Ако те интересува нещо конкретно питай Hug

# 266
Нашето кръщене беше в Бижу. Доволна съм, храната е хубава, хората бяха внимателни, децата щуряха в детския кът, а ние успяхме да хапнем и пийнем. Ако те интересува нещо конкретно питай Hug

Благодаря ти за отзива. Вие долу ли бяхте или горе? Как е откъм други посетители, т.е. да не е много шумно и препълнено? Ще бъде в събота от 15-15,30 ч.

Като храна какво ви беше предложено?

# 267
...

Миналата седмица бяхме в Дъ Хаус и си работи. Даже капарирахме РД скоро.
Не бях ходила от много отдавна и не знаех, че сега е детски център. Изглежда доста приятно за малки деца. Предлагат интересно меню и храната беше вкусна.

# 268
Изразете мнението си относно феста. Кметицата пита какво мислим ТУК:

# 269
  • София
Благодаря за насоките, ще ги видя.

За Бижу какво мислите?

Ние празнувахме там, честно не бих повторила, много ми лазеха по нервите сервитьорите, не бяха отзивчиви. Иначе долу се правят партитата детските, обаче ако няма да заемете цялата зала ще ви настанят други хора. В детския кът е доста изпочупено и става лудница

Общи условия

Активация на акаунт