София, жк Младост - тема 29

• 84 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Моля да ми препоръчате логопед в Младост за дете на почти 6 г. Благодаря предварително!

Жана Димитрова. Работи в център Оксния, който е на Ал. Малинов.

# 391
Хайде пак да питам...ама малко по-така - препоръчайте ми здравен център или общопрактикуващ с педиатрична специализация в Младост. Без 25-та поликлиника Simple Smile Доста поръчках из нета, но инфото е старо. Явно се сбъдва и една друга доста мрачна тенденция - да не достигат лекари

Eкатерина и Ясен Иванови - Младост 3, бл.384. Практиката при тях е следната - записваш бебето при д-р Иванова. Тя е общопрактикуващ лекар,  а прегледите се извършват от мъжа й - Ясен Иванов (той е специалистът Педиатър), който е в същата сграда, но в съседния вход.
Засега мога да кажа само хубави неща за него. Изглежда малко строг и си казва нещата направо, но е изключително компетентен и си разбира от работата с децата.

# 392
  • Хасково
Купували ли сте си от някой от фирмените магазини хубаво мандраджийско масло?

# 393

Сирене взимам от млекарницата в блока до аптека Медеа. Вкъщи много го тачим, имат и други млечни, но тях не сме ги купували. Винаги има хора, предполагам са ок и другите продукти..

# 394
Ако става въпрос за Нашенско - каквото и да съм взимала от там, съм оставала доволна. Маслото също е страхотно.

# 395
"Нашенско" - чудесно им е маслото, както и другите млечни продукти.
Добре, че е тази тема да науча за тях преди няколко години.

# 396
Да. Точно така се казва Simple Smile Не успях даа се сетя вчера за името Simple Smile

# 397

Сирене взимам от млекарницата в блока до аптека Медеа. Вкъщи много го тачим, имат и други млечни, но тях не сме ги купували. Винаги има хора, предполагам са ок и другите продукти..
Къде е поточно плс?

# 398
  • София

Къде е поточно плс?

http://www.nashensko.bg/magazini/

# 399
Eкатерина и Ясен Иванови - Младост 3, бл.384. Практиката при тях е следната - записваш бебето при д-р Иванова. Тя е общопрактикуващ лекар,  а прегледите се извършват от мъжа й - Ясен Иванов (той е специалистът Педиатър), който е в същата сграда, но в съседния вход.
Засега мога да кажа само хубави неща за него. Изглежда малко строг и си казва нещата направо, но е изключително компетентен и си разбира от работата с децата.

Лятото отказваха нови пациенти. Ние сме от 1,5 година при него. Доволна съм от лечението, НО като не му се работи може да те разиграва с направления от жена му и прочие. Още ми е прясно и затова го споделям. Не знам с другите пациенти как се държи, но един път той прави направления, болнични, ваксини и т.н., другият път казва, да ходим при д-р Иванова. Доста е дразнещо това разиграване, но голям избор няма. Идеален случай няма, просто се нагаждаш към ситуацията и настроенията и гледаш много да не се впечатляваш.

# 400

Лятото отказваха нови пациенти. Ние сме от 1,5 година при него. Доволна съм от лечението, НО като не му се работи може да те разиграва с направления от жена му и прочие. Още ми е прясно и затова го споделям. Не знам с другите пациенти как се държи, но един път той прави направления, болнични, ваксини и т.н., другият път казва, да ходим при д-р Иванова. Доста е дразнещо това разиграване, но голям избор няма. Идеален случай няма, просто се нагаждаш към ситуацията и настроенията и гледаш много да не се впечатляваш.

Според мен не като не му се работи те разиграва, а ако е престанал да те харесва като пациент. Нещо го дразниш или подобно. Мен не ме е разигравал, но имам познати, които ги разиграва.

# 401
Здравейте. Искам да помоля за отзиви за ОДЗ 11 Мики Маус. Има вероятност да ни приемат там, искам да сменя детската, но нямам никаква информация за Мики Маус, не познавам много хора от района, които да попитам. Благодаря предварително!

# 402
Скрит текст:
Eкатерина и Ясен Иванови - Младост 3, бл.384. Практиката при тях е следната - записваш бебето при д-р Иванова. Тя е общопрактикуващ лекар,  а прегледите се извършват от мъжа й - Ясен Иванов (той е специалистът Педиатър), който е в същата сграда, но в съседния вход.

Според мен не като не му се работи те разиграва, а ако е престанал да те харесва като пациент. Нещо го дразниш или подобно. Мен не ме е разигравал, но имам познати, които ги разиграва.
И аз не съм останала с впечатление да разиграва и т.н,  а и какво разбираш под разиграване?

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 10:59 от bubanka

# 403
Скрит текст:
Eкатерина и Ясен Иванови - Младост 3, бл.384. Практиката при тях е следната - записваш бебето при д-р Иванова. Тя е общопрактикуващ лекар,  а прегледите се извършват от мъжа й - Ясен Иванов (той е специалистът Педиатър), който е в същата сграда, но в съседния вход.

И аз не съм останала с впечатление да разиграва и т.н,  а и какво разбираш под разиграване?

Имам предвид следното: Чакаш на опашка при него Х време. Влизаш и той те пита: Къде ти е направлението? Отиваш да вземеш от Иванова (там също чакаш). Връщаш се в неговия кабинет, след като чакаш отново, за да влезнеш и след като му го даваш той демонстративно го къса, защото се оказало, че предното такова още не е изтекло. Ами в крайна сметка това може да го провери преди да те разкара до съседния кабинет, където също чакат болни.
Идеята на разделянето им в отделни кабинети беше да не чакат деца и възрастни заедно и да с еминава по-бързо. Сега се оказва, че понякога трябва да чакаш на две опашки. Просто казвам, че има разлика в отношението му към пациентите. Имам доста познати при него и сме коментирали различни случки. Затова имам поглед върху това нещо. Също така както си е направил така следобедния график (да приема след 14ч, изкл консултациите), означава че всички малки деца, които спят следобяд не могат да се прегледат този ден, освен ако не отидеш към 17, но на мен няколко пъти ми се случва да ида след 17 и кабинетът да е заключен. Но както казаха по-нагоре няма как всичко да е 6, така че си избираме по-малкото зло Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 11:00 от bubanka

# 404
  • София-Младост
А за мен подобна идея е да си разменят те тези направления, а не ти да чакаш два пъти на две опашки...нямам думи просто как се прецака цялостно здравеопазването Sad(

Общи условия

Активация на акаунт