София, жк Младост - тема 29

• 84 714
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
О нееееееее.... супер удобен ми беше и на мен! Sad

# 451
  • гр. София
Еконт се мести? Не знаех. И аз този офис си ползвах. Sad

# 452
  • София-Младост
И аз сред печалните...но пък и в Гардения не ми е безкрайно неудобно, особено ако са от страната на Дар...обаче онзи ден бях за една пратка и никъде нямаше нищо писано...откъде тази информация?

# 453
  • гр. София
В системата още си седи този офис.

# 454
Дано да е улеснен достъпа , че с тези стълби с количка и бебе, ако си сама... хич не беше удобно. Но пък локацията му сега според мен е по-неудобна, не е на толкова централно място.

# 455
Вчера ги питаха, казаха че от днес вече ги няма. Също в новия офис щяли да са нови хора.

# 456
  • гр. София
Е, аз чакам пратка и сега чий да го търся и къде? Grinning Grinning Grinning

# 457
в смс-а пише и адреса на офиса, в който да отидеш

# 458
  • гр. София
Дано този път ми пратят, че вече 2 пъти не ми Simple Smile

# 459
  • София

Взех си днес пратка от новия офис. Паркирането там е кошмар. За по-обемисти или тежки пратки... не ми се мисли. Някой има ли по-нови впечатления от офиса на Спиди? Отвъртали ли са се от онази лелка с дъвката, което не искаше да издава приемен документ? Като цяло хич, ама хич не ги харесвам, все нещо не им е наред, ама... Днес успях да паркирам там - но си беше чист късмет, имаше точно 1 на брой място. Хич не мога да ги мисля хората, които пращаха от там огромни или много на брой пратки как ще се справят (а имаше доста такива). То и палети изпращаха от тук май...

# 460
Препоръчайте козметик за почистване на лице - няма значение в коя част на Младост?

# 461
  • гр. София
На мен ми се наложи да спра като идиот, за да вляза в тоя Еконт. Наистина е на кофти място.

# 462
  • София-Младост
И къде всъщност е точно, на улицата ли и коя, или се влиза някъде навътре в комплекса...наоколо има паркинги пред блоковете, или пред ДКЦ.

# 463
  • София
То щот на старото място беше много достъпно с кола. Затова изпочупиха плочките с бусовете  си.

# 464
Момичета, някъде в Младост ядки да продават? Около Лидл на Москов ?

Общи условия

Активация на акаунт