София, жк Младост - тема 29

• 84 728
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Те бяха за временна употреба Simple Smile
Така е, като забравят очилата на работа точно преди празниците Grinning

# 436
Здравейте! Търся педиатър в района на Младост 3 или 4. Имате ли отзиви за педиатъра в Медичек, Бизнес парк? Като цяло ми се иска да не е в 25 ДКЦ.

# 437
# 438
Дано да я пуснат до довечера.  newsm17

# 439
Боже боже, защо би се записал някой при този педиатър изобщо? Ние сме на подобна схема в 25та. ЛЛ е Ламбев, педиатър е Азади, но за всичко си ходим при Азади, освен ако не отсъства. Рядко ми е казвала да ходя за направление при Ламбев - за изследвания, ортопед, дерматолог и т.н. направления.
Иначе много хора горещо препоръчват Първа детска консултативна клиника, но ми е малко далеч.
Аз съм много доволна от него и досега не съм имала проблеми,  нито ме е пращал за направления и тем подобни... Но не маже да се хареса на всеки.
Между другото самият д-р Ламбев преди да стане ОПЛ е практикувал като педиатър

# 440
Момичета,
в Младост 3 къде може да се поръчат погача за 40дни на бебе, както и вкусни сладки?

# 441
Момичета,
в Младост 3 къде може да се поръчат погача за 40дни на бебе, както и вкусни сладки?

В баничарницата до сладкарница "Неделя" мисля, че приемат такъв тип поръчки.

# 442
Момичета,

Щанда на Романтика в Хит. Два пъти сме поръчвали, много са хубави погачите.

# 443
  • София
Гръцки за деца в района?

# 444
  • София

Някой да знае случайно къде ще се мести офисът на еконт от младост 3?

# 445
  • София
Погачи за различни празници съм поръчвала от "Софийска баница", доставка до дома 2лв. Винаги са били пресни и вкусни, препоръчвам.

# 446
  • София

Някой да знае случайно къде ще се мести офисът на еконт от младост 3?

В комплекс “Гардения” на партера на 11.01.откриват Еконт, но не знам дали местят там този от бл.342 или ще е друг офис.

# 447
  • София
Това е някъде на ъгъла към Горубляне, или се лъжа? Нещо не се ориентирам май добре по картата...  Embarassed

# 448
  • София
Това е някъде на ъгъла към Горубляне, или се лъжа? Нещо не се ориентирам май добре по картата...  Embarassed
Точно там, в комплекса, който направиха на мястото на пазарчето. Офисът в бл.342 затваря.

# 449
  • София

Благодаря!
Много досадно, много ми беше удобен като локация... Sad

Общи условия

Активация на акаунт