София, жк Младост - тема 29

• 84 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Даже не знам за какво направление става въпрос,  това след първата година ли е?  Иначе предпочитам да си разбира от работата,  пък другото ще го прежаля. Simple Smile

# 406
Даже не знам за какво направление става въпрос,  това след първата година ли е?  Иначе предпочитам да си разбира от работата,  пък другото ще го прежаля. Simple Smile
Не. За да отиде едно дете при педиатър му трябва направление от ЛЛ. Както, когато възрастен трябва да отиде на лекар-специалист, ЛЛ му издава направление. В случая Иванов не е ЛЛ, а само педиатър, а пък Иванова е ЛЛ, но не е педиатър. Затова трябва да си разменят направления. Дори при консултации се принтира един лист, на който трябва да се подпишете като родител-настойник.

# 407
  • София
Четейки коментарите и обсъждайки с приятели в квартала май по-добре засега да не прибързваме със смяната...ще изчакаме още 6 месеца да видим дали няма да се изгладят нещата и ще умуваме какво, къде и как. Децата ще станат на 2 години и може да "разширим" периметъра към други квартали

# 408
От три години сме в Младост, но лекарят ни е в стария квартал. Ходих преди време в поликлиниката в Младост 3, но не ми хареса отношението на тази, с която разговарях.

# 409
Боже боже, защо би се записал някой при този педиатър изобщо? Ние сме на подобна схема в 25та. ЛЛ е Ламбев, педиатър е Азади, но за всичко си ходим при Азади, освен ако не отсъства. Рядко ми е казвала да ходя за направление при Ламбев - за изследвания, ортопед, дерматолог и т.н. направления.
Иначе много хора горещо препоръчват Първа детска консултативна клиника, но ми е малко далеч.

# 410
  • София
Съпругът ми е педиатър в 1 ДКК. Relaxed От 1.01.2018г. се местят на бул. България 51А, до "Джъмбо" (бившият Sprider).

Скрит текст:

# 411
  • София
Дам, вече ще става далечко за 1дкк, но нямам намерение да го местя.

# 412
  • София
Дам, вече ще става далечко за 1дкк, но нямам намерение да го местя.

Разбира се, просто споделих информация за преместването на клиниката на нов адрес. Не им търся пациенти. Wink Grinning

# 413
Ужас, още по-далече, но поне сигурно паркирането вече е по-удобно. Въпреки че бул. България брррр.. Sad

# 414
Боже боже, защо би се записал някой при този педиатър изобщо? Ние сме на подобна схема в 25та. ЛЛ е Ламбев, педиатър е Азади, но за всичко си ходим при Азади, освен ако не отсъства. Рядко ми е казвала да ходя за направление при Ламбев - за изследвания, ортопед, дерматолог и т.н. направления.
Иначе много хора горещо препоръчват Първа детска консултативна клиника, но ми е малко далеч.
Аз съм много доволна от него и досега не съм имала проблеми,  нито ме е пращал за направления и тем подобни... Но не маже да се хареса на всеки.

# 415
Juleto, благодаря за информацията.
За съжаление новия адрес е ужасно далеч от Младост.

# 416
  • София
Juleto, благодаря за информацията.
За съжаление новия адрес е ужасно далеч от Младост.

Не е хич далеч, 20 мин е от Младост 4.Работих 2 г на Мол България и от Дружба стигах за 30 мин. Там се паркира на била или на джъмбо, има къде. Аз до зоологическата също стигах за 20 мин. Единствено тегаво ще е в час пик между 18:00 и 19:00, но по околовръстното си за нула време там, клиниката ще е началото на България

# 417
В час пик с дете в такси и маршрут през Мл. 1 за мен лично би  било кошмар. До зоологическата стигахме за 10 мин.
Но - здраве да е. Simple Smile

# 418
Цитат
Аз съм много доволна от него и досега не съм имала проблеми,  нито ме е пращал за направления и тем подобни... Но не маже да се хареса на всеки.

Каква дискусия сътворих. Д-р Иванов е добър педиатър, явно отношението му към различните пациенти е различно. Виждам, че повечето нямат забележки. Явно аз съм малцината, на които ни се е налагало да ходим от единия кабинет до другия. Знам, че се държа нормално, не се правя на интересна и компетентна. Може би сме му непознати физиономии, тъй като не сме при него от раждането на децата и  не сме от най-редовните, защото децата поотраснаха.
Така, че ако търсите добър педиатър в района давам един глас за д-р Ясен Иванов Hands Plus1

# 419
  • Ланкър, планините Овнерог
Към живеещите в Мл1 - имате ли парно и топла вода? В сайта на топлото само за Мл2 видях да пише за авария, но нещо и ние нямаме.
Редактирам се - проима топла вода.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 13:29 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт