София, жк Младост - тема 29

• 85 240
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
благодаря! постоянно се налага!

# 211
От както смениха тръбите и ние имаме проблем с водата по време на къпане. Най-зле е сутрин между 7-8 часа и  вечер към 8 часа. Оплаках се в Топлофикация и казаха, че щели да пратят човек да види абонатната станция. Лошото е, че ако при смяната на тръбите са сложили нови, които са по-тесни, този проблем е станал нерешим. Когато повече хора ползват топла вода /точно в тези пикови часове/, обема й е недостатъчен. Аз честно казано не съм заглеждала дали има и каква е разликата между старите и новите тръби, но като знам как се правят ремонтите в България нищо чудно да са сложени по-тесни тръби, за да има комисионни за разни хора, а за живеещите в района на никой не му пука.

# 212
  • София
Някой знае ли какво е работното време на кабинета за зъбни снимки на третия етаж в 25 поликлиника?
Благодаря Blush

# 213
  • Тра-ла-ла
Благодаря за насоките за кестените от преди няколко страници.  Hug

От къде в квартала купувате Тривитаминол? Разбрах, че има вет. аптека зад Топ фит-а. Другаде? От някоя вет. клиника?

# 214
В този смисъл, имате ли вет.клиника в Младост, от която да сте доволни? За кученце питам.

# 215
В този смисъл, имате ли вет.клиника в Младост, от която да сте доволни? За кученце питам.

MM Vet зад Фантастиков Младост 4 (бл. 404). И за куче и за коте...Hug

# 216
  • София
Аз имам добри впечатления от ''Зооцентър'' в Хита.
Там лекуваха котката ми и я стабилизираха, въпреки че в друг ветеринарен кабинет бяха вдигнали ръце и бяха казали, че нищо не могат да направят.
Предполагам, че и кучета преглеждат и лекуват компетентно.

# 217
приятели водят котката си, а аз съм водила хамстера ми в клиниката до Била в Мл. 4 /съжалявам, забравих й името/ - доволни сме

# 218
  • Тра-ла-ла
"Добро хрумване" вече имат клиника в кв. Изток, ако не ти е далече.

От къде в квартала купувате Тривитаминол? Разбрах, че има вет. аптека зад Топ фит-а. Другаде? От някоя вет. клиника?
Открих случайно в един зоо магазин в кв.Дървеница, на булеварда преди Фантастико. Grinning

# 219
  • София
И ние сме ползвали тази при Била - та в Младост 4 и даже безплатно оставиха котето още един ден, за да са сигурни, че ще се оправи. Много бяха мили.

# 220
Много благодаря! Мм вет ми е най-удобно пеша, щом има и препоръки е чудесно!!! Къде в Изток са Добро хрумване, по сайта не се ориентирам...

# 221
  • Тра-ла-ла
Много благодаря! Мм вет ми е най-удобно пеша, щом има и препоръки е чудесно!!! Къде в Изток са Добро хрумване, по сайта не се ориентирам...
Не съм ходила. От този понеделник работят. А в събота е официалното откриване
Скрит текст:

# 222
https://www.business.bg/f-39426/d-r-radoslav-dragomanov.html
Това е ветеринарят, от който съм доволна. Цените са доста по ниски от тези в Хит.

# 223
Дано съм полезна на повече майки, тъй като знам, че доста търсиха детски център с почасово гледане на деца. Мои близки отвориха детски център в Младост 1а, приемат и малки деца до предучилищна възраст, може почасово, за цял ден, центърът е нов, чист и отделят внимание на всяко детенце. Не го знаят много хора и не се събират много деца. Дано информацията е полезна!

# 224
  • София
Дано съм полезна на повече майки, тъй като знам, че доста търсиха детски център с почасово гледане на деца. Мои близки отвориха детски център в Младост 1а, приемат и малки деца до предучилищна възраст, може почасово, за цял ден, центърът е нов, чист и отделят внимание на всяко детенце. Не го знаят много хора и не се събират много деца. Дано информацията е полезна!

Може ли линк към него?

Общи условия

Активация на акаунт