София, жк Младост - тема 29

• 85 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
Моя грешка тогава...не знам защо съм останала с това впечатление Sad

# 361
Тц, не е денонощен. До 24.00 ч през нощта работят. Преди две седмици ММ закъса с мъдрец и ходи до там към два часа през нощта. Нямаше никой и мисля, че пише за работното им време.

Така е, ходили сме към 21-21,30 и казаха, че работят до 23,30, най-късно 24 ч.

# 362
  • София
Ала Бала, няма проблем.И аз така мислех, затова като се оплака,че го боли, първо там го изпратих.
Лошото е,че не знам, къде може да има наистина денонощен стоматолог в района на Младост.

# 363
  • Тра-ла-ла
Има ли фото в квартала, където да ме снимат в паспортен формат и да не си оставят ръчичките?! Евентуално да има опция да пипнат снимката Mr. Green

# 364
Виждала съм едно фото на пътеките на Младост 1А, точно зад спирката, но не съм ползвала услугите им. Имаше и едно точно до пасарелката малко по-надолу по Малинов, до където правят зъбни снимки, но не се сещам дали още работи.  newsm78 Peace

# 365
  • София
В Рум на втория етаж. Две девойки. Последно се снимахме там април месец.

# 366
Фуджито в Принцес аутлет центъра. Аз там и за зелена карта се снимах преди години. Но да могат да пипнат снимката... не зная. Всъщност те ти дават електронен вариант и хартиен носител. Някой близък/колега/приятел, ако разбира, може да я пипне. Ти така или иначе имаш файла. После като я пипне ще разпечаташ нови и така Simple Smile Малко двойна работа, ама красотата изисква повече време 😂

# 367
В Метро сити има фото, но не съм ползвала услугите им.

# 368
В младост 1 до пазара, до офиса на нет 1. Пипват я 😉

# 369
Здравейте , моля, за препоръка за личен лекар в 25 ДКЦ.

# 370
Здравейте! Искам да попитам дали има в Младостите, от тези ескейп стаите или някакъв друг такъв подобен тип, за празнуване на рожден ден, да не е просто клуб. Ако някой е ползвал, ще се радвам да даде отзиви. Става дума за деца на възраст 10 години. Благодаря!

# 371
  • София
Здравейте,мнение за турския ресторант Delight в Младост 3?

# 372
  • София
Често си хапвахме в този в Дружба, хубаво готвят и цените са ок

# 373
  • София
Здравейте! Искам да попитам дали има в Младостите, от тези ескейп стаите или някакъв друг такъв подобен тип, за празнуване на рожден ден, да не е просто клуб. Ако някой е ползвал, ще се радвам да даде отзиви. Става дума за деца на възраст 10 години. Благодаря!

Виж в Метро сити. Имаше нещо такова там. Моят син беше ходил на рожден ден и остана очарован.

Един път съм ходила, преди две години,но малко им беше жилаво месото, а персонала не им достигаше, та не сме повторили оттогава.

# 374
  • София

Става. Вкусно е и не е скъпо. Обслужването е ок.

Общи условия

Активация на акаунт