София, жк Младост - тема 29

• 84 711
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
на пазара на мл. 1 знам, че има
не от страната на зеленчуковия, а от другата

# 466
  • София
на пазара на мл. 1 знам, че има
не от страната на зеленчуковия, а от другата

И от двете страни има, общо на три места.
За Младост 3 не мога да помогна.

# 467
  • София-Младост
Във VS Market също продават, но на пазара в Младост 1 имат голямо разнообразие

# 468
в Бизнес парка - Старата фурна, но мисля, че са само печени. Иначе и в ЛИДЛ има ядки насипно.

# 469
Пред Фантастикото на "Ал. Паскалев" има будка за тиква, царевица и ядки.

# 470
Благодаря, снабдих се. Във Фантастико също има 100 вида, и в един Плод-зеленчук по Москов малко след Лидл.

# 471
  • София
Момичета, някъде в Младост ядки да продават? Около Лидл на Москов ?

[color=blue
На пазара има 2 добри места за ядки. Другаде... аз поне не се сещам, може и да има.

А Еконт преди беше на голям паркинг...
][/color]

# 472
  • София
Здравейте, нанасяме се скоро на свети Киприян, въпросът ми е наистина ли паркирането е такъв ужас и как решавате проблема-с намиране на гаражи или?

# 473
  • София-Младост
Здравейте, нанасяме се скоро на свети Киприян, въпросът ми е наистина ли паркирането е такъв ужас и как решавате проблема-с намиране на гаражи или?
Не живея в тази част, но самото минаване там е ужас, а с паркирането как се оправят хората без гаражи не знам...снощи точно минах, колите се изчакват да се разминат, заради паркирали от двете страни, хората вървят по улицата, заради паркирането по тротоарите...който разреши това строителство там е за...

# 474
  • СОФИЯ
След автомивката има платен паркинг http://www.bgmaps.com/link/7010526CE572975B822A8A201331CE3D Приятелка живее наблизо и паркира там. 70 или 80 лв. е на месец.

# 475
Зависи къде точно на Киприян сте. Принципно е ужас навсякъде с места за паркиране. Има платени паркинги, вероятно там може. Новите блокове нямат ли паркоместа?

# 476
  • София
След автомивката има платен паркинг http://www.bgmaps.com/link/7010526CE572975B822A8A201331CE3D Приятелка живее наблизо и паркира там. 70 или 80 лв. е на месец.
Ние сме по-близо до Рум-а, но благодаря все пак за инфото.
Блокът не е съвсем нов, от 2008 е и имало паркинг към него, но той също се запълвал. Проблемът е, че не съм от най-уверените шофьори, а паркирането все още ми е слабата част. Искаше ми се да имам нещо сигурно, но явно неволята ще учи.

# 477
Здравейте, има ли майки на деца със СОП, които учат в 144 у-ще?
Иска ми се да запиша детето  в предучилищна и от ресурсният цетнър казаха ,че там има пълен екип от специалисти.
Моля майките с опит в това  училище да ми пишат тук или на ЛС.
Благодаря.

# 478
Цитат на: Tumbi91
Ние сме по-близо до Рум-а, но благодаря все пак за инфото.
Блокът не е съвсем нов, от 2008 е и имало паркинг към него, но той също се запълвал. Проблемът е, че не съм от най-уверените шофьори, а паркирането все още ми е слабата част. Искаше ми се да имам нещо сигурно, но явно неволята ще учи.
Това звучи като моя блок. Доста е зле положението с паркирането. Паркинга на блока е разграфен и запълнен. Паркинга на Рум-а е препълнен...отстрани на РУМ-а преместиха колчетата и сега успоредно и там паркират, но всичко е твърде недостатъчно за многото коли и хора в Младост Sad

# 479
В класа на дъщеря ми имаше момченце с хиперактивност и малко изоставане в развитието. Учителите бяха много внимателни и отзивчиви към него. Идете и говорете с госпожа Дилова, тя е зам. директор за малките класове. Принципно е мила и внимателна жена и вероятно ще ви даде най-пълна информация какво могат да предложат.

Общи условия

Активация на акаунт