София, жк Младост - тема 29

• 85 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
виж тук : http://svetlabags.com/bg/?href=popravki . намира се на орлов мост точно до цкб. преди години ми ремонтираха куфар - бях доволна.

# 541
Къде се намира обущаря до/във Флоримонт?
В бл. 427.

# 542
Къде се намира обущаря до/във Флоримонт?
В бл. 427.
До спирката на автобуса. май 76 минава оттам. Ще го познаеш - пред входа има едно дърво, цялото накичено в играчки Simple Smile

# 543
  • София-Младост
Аз от този обущар нямам добър спомен, бях помолила ММ да ми занесе едни ботуши за смяна на капачките...онзи беше решил на единия и цялата подметка да смени...та вместо 8лв. ми взе 22лв.

# 544
  • София
Здравейте, дали може да ми препоръчате къде мога да заведа момиченце на годинка да и продупчат ушите някъде в Младост?

# 545
Здравейте, дали може да ми препоръчате къде мога да заведа момиченце на годинка да и продупчат ушите някъде в Младост?

При д-р Денева (УНГ) на пазара в Младост 1, бл.64, вх.1, ет1, ап.3.

# 546
  • София
Здравейте, има ли някъде хубаво детско спално бельо с герои от анимационните в Младост? Ако някой е срещал Пламъчко и машините търся 😊 Благодаря!

# 547
Здравейте, има ли някъде хубаво детско спално бельо с герои от анимационните в Младост? Ако някой е срещал Пламъчко и машините търся 😊 Благодаря!

На пазарчето на Окръжна болница. Имаше Теленор преди, точно срещу него има магазин за спално бельо

# 548
  • София
И в РУМ на етаж. 2. Не си спомням, дали точно тези герои ги имаше, но има с герои.

# 549
  • София
И за ушите, и за детско спално бельо- в РУМ- Младост 2.

За пробиване на уши- фризьорския салон на ет.1 до супермаркета. Половината девойки от блока минаха от там (включително и едната от дъщерите ми)- нямаме никакви оплаквания, момичето е внимателно и опитно.

На 2-ри етаж съм виждала детско спално бельо и хавлии.

# 550
  • София
Супер сте! До колко работят и неделя работи ли?

# 551
  • София
Здравейте,

Коя от двете сгради е старата за ДГ Сребърно копитце (не тази срещу 25то дкц) в ИСОДЗ, Сребърно копитце сграда 2 или Сребърно копитце с яслени групи?

Благодаря

Старата сграда е без яслени групи

# 552
  • София
За пробиване на уши- фризьорския салон на ет.1 до супермаркета. Половината девойки от блока минаха от там (включително и едната от дъщерите ми)- нямаме никакви оплаквания, момичето е внимателно и опитно.
Благодаря за информацията! Знаете ли ориентировъчно цената и дали предлагат обеци?

# 553
  • София
Здравейте,

Коя от двете сгради е старата за ДГ Сребърно копитце (не тази срещу 25то дкц) в ИСОДЗ, Сребърно копитце сграда 2 или Сребърно копитце с яслени групи?

Благодаря

Старата сграда е без яслени групи

Да, ама как е описана в ИСОДЗ?

# 554
  • на 13-я етаж
Здравейте момичета,

търся добра маникюристка в Младост , тъй като моята излезе в майчинство.
Доста години ходя при нея и сега ми е много трудно да се ориентирам за нова.
Най. - важното ми е да оправя добре кожичките , защото те са ми проблема.
Ще се радвам да ми помогнете .

Общи условия

Активация на акаунт