София, жк Младост - тема 29

• 84 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В Jumbo в дружба, може би има.

# 631
  • на тавана в кошницата
Мерси много

# 632
Здравейте
Трябват ми пликове за вакуумиране на дрехи на изгодни цени

# 633
Здравейте
Купувала съм от магазините тип "1 лев" и са пълни боклуци, изпускат. Сега ползвам едни, купени от Кауфланд преди 4 години, различни размери, доволна съм от тях, но не помня цената.
Иначе в Икеа гледах по 2 броя в опаковка на цена 8/10 лв. в зависимост от размера.

# 634
Здравейте
Купувала съм от магазините тип "1 лев" и са пълни боклуци, изпускат. Сега ползвам едни, купени от Кауфланд преди 4 години, различни размери, доволна съм от тях, но не помня цената.
Иначе в Икеа гледах по 2 броя в опаковка на цена 8/10 лв. в зависимост от размера.
Аз съм купувала от ИКЕА... доволна съм. 
Взех и от Практикер ... от там съм недоволна... чудех се къде другаде ги има
В Кауфланд точно къде са

# 635
От тези на икеа и аз съм доволна

# 636
Здравейте
Аз съм купувала от ИКЕА... доволна съм. 
Взех и от Практикер ... от там съм недоволна... чудех се къде другаде ги има
В Кауфланд точно къде са
Там, където са домашните потреби. По - добре попитай някой, за да те насочи към правилното място.

# 637
Момичета, къде продават бурканчета за детска кухня? Оказа се, че тези от готовите пюрета не стават....

А по въпроса с пликовете за вакуумиране - от Jysk и от Джъмбо съм взимала. Супер са! Препоръчвам ✌

# 638
Благодаря ... ще проверя в jysk и Кауфланд ..... взела съм от левчето но май ще е за последно ..

# 639
  • София
За бурканчета пускат в Кауфланд, в Метро, има и на пазара в едно магазинче във вътрешния двор, в olx.

# 640
Бурканчета има в Метро, много симпатични, продават се по 8, но ще излъжа за цената.
Рових из форума, но не можах да намеря актуална информация за детскитв градини в Младост. Бихте ли ме насочили към тема, в която се коментират ОДЗтата в района?

# 641
  • София
Бурканчета има в Метро, много симпатични, продават се по 8, но ще излъжа за цената.
Рових из форума, но не можах да намеря актуална информация за детскитв градини в Младост. Бихте ли ме насочили към тема, в която се коментират ОДЗтата в района?

Не съм срещала подобна тема, трудно е да се намерят актуални мнения за градините. Общо взето нещата се обсъждат между майки по градинките.

Преди няколко години, когато трябваше да кандидатства голямата ни дъщеря, въпросът не беше коя градина е по- добра от друга, а къде изобщо има някакъв шанс за прием. Това ме водеше. Мисля си, че сега не е по- различно, особено, ако Ви е първо дете и няма предимството на братче/сестра прието на градина.

# 642
  • София-Младост
motokurs.com
Някой търсеше скоро курс за мотор, видях днес курсист от тази школа.

# 643
  • Тра-ла-ла
За Икейските вакуум пликове и аз съм чувала добри отзиви. Даже гледам, че са в промоция до края на март:
Скрит текст:
В никакъв случай не си купувайте от Немския център. Всичките до един изпускат Tired

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 00:49 от Джулая

# 644
Това са им цените по принцип на пликовете на икеа

Общи условия

Активация на акаунт