Сексуален проблем

• 33 514
  • 189
  •   1
Отговори
# 30
fifi631,
била съм в такава връзка, не 1, а 4 години и разбирам отлично какво преживяваш. Пробвах всичко, но нищо не помогна. Аз много го обичах (и той ме обичаше, но стане ли дума за секса и се затваряше в капсула) и в крайна сметка се бях примирила, че животът ми ще бъде такъв, че може и да нямаме деца, че няма да бъда пълноценна жена и всичко съпътстващо. Уж и двамата искахме деца, аз си правех изследвания, тестове и т.н., но като опряхме до спермограмата все я отлагахме за "следващия месец", който така и не дойде.
Разделиха ни други обстоятелства...не е важно.
Важното е ТИ за себе си да вземеш решение кое ти е по приоритетно - 1. мъжът до теб;  2. пълноценен сексуален живот и деца. Знам , че ти звучи крайно, но в твоя случай няма как да имаш и двете, решението е твое..

п.п  инсето не е вариант, защото трябва да отиде да даде материал, а това няма да стане.

Може да има и двете неща. Просто не с този.

# 31
А ти обичаш ли да правиш секс? Или не ти е важно? Как се влюби, не те ли разочарова с това отношение към секса?
Кога ви бяха първите опити?
А последният? Колко време е минало?
Ревнива ли си, да не би в някои аспекти да ти харесва това нежелание? Например, да нямаш страх от изневери и да разчиташ на неговото нежелание и неспособност?
Защо си с този човек, ако трябва да избираш между секс и деца, и него, кое избираш?

# 32
Да не е инпотентен?Иначе просто няма такъв мъж който да не иска секс,и то цяла година.Или не му става или ...за друга причина не се сещам хах

# 33
Честно казано не знам защо го пиша тук, но просто няма с кого да споделя, а това ми тежи много.  

Честно казано и аз не знам защо го пишеш, а просто не го зарежеш newsm78
И честно казано не мога да схвана всичките идиотски дилеми и колебания, за които чета тук newsm78
Просто не мога да повярвам, че това не са партенки, защото никой човек с ума си няма да се вкарва в такива филми.

# 34
Явно авторката много го обича и иска да пробва наистина всичко преди да вземе крайни мерки. Самата тя написа че се понават от 15 години и от самото начало тя е била много влюбена а той не толкова много.  Да не би да той да не изпитва такива чувства каквито ти към него и от там да проитича липсата на желание за секс. Преди теб той имал ли е други приятелки (предполагам че да) и с тях ли е имало подобен проблем?

# 35
  • София

Безумно е написаното от Вас. Оценявам, че сте се включили, но все пак не правете такива кардинални заключения за личността ми. Не, абсолютно финансово независима съм и това не е само от него, а и от всеки друг. Смея да твърдя, че съм с добра професия и образование. Относно липсата на самочувствие това да го прецените само от това, че съм избрала да се влюбя в неподходящия човек... повърхностно ми се струва. А за самоуважението и самосъхранението мисля, че могат да говорят само близки до мен хора, които наистина имат поглед над мен.

Ти какво искаш, всъщност?
Да ти кажем, че е нормално да не може, че е нормално да не иска нито да отиде на лекар, нито да те разкара?
Ами, не е нормално.
И твоят мазохизъм не е нормален, освен ако с хвалбата с доброто образование и професия, не прикриваш някой дефицит. Peace

# 36
За мен или е скрит гей или има физиологичен проблем.Не иска да ходи на лекар,защото най-вероятно вече отлично е запознат с него и знае ,че няма смисъл.Едва ли си му първата жена,за да открива за пръв път с теб че има подобен проблем.Лошото е че не е искрен с теб и не го споделя,а те размотава.Не си губи времето,че е ценно!

# 37
Аз не бих стояла с импотентен мъж в безперспективна връзка. Но аз по принцип гледам на мен да ми е добре, не съм спасителка на загубени души и самарянка, гледам си моите интереси и желания. В случая секс няма, деца може и да няма, вменява ти се вина, че само за секс го търсиш, независимо че последният напълно отсъства. Не е за мене това.

Аз лично нямам опит с импотентни индивиди, но си мисля, че за да се лекува успешно това състояние две условия следва да са налице: 1. Мъжът да осъзнава, че той има проблем и 2. Мъжът да иска да разреши този си проблем.
Тук липсват и двете.

Не мисля, че имаш много полезни ходове. Можеш да се примириш и да живеете като брат и сестра, може и да настояваш и да го притискаш да отиде на лекар, от което той най-вероятно ще се озлоби и ще те намрази.

# 38
Кажи му, че държиш да отидете на специалист, и ако откаже категорично по-добре се замисли да погледнеш в друга посока. Успех !

# 39
  • София
От 30 до 40 години времето минава стремглаво бързо, а след 35-тата година фертилността на жената пада значително. Няма да се усетиш как неусетно ще минат още няколко години, чакайки принца да му дойде музата и да провери какъв му е проблемът, в случай, че не знае още.
Казано накратко, губиш си мремето и то годините, в които можеш да се радваш на пълноценна връзка, нормално забременяване и майчинство, чакайки да се случи нещо, което няма да настъпи.
Най-вероятно човекът е наясно какъв му е проблемът, но ако ти каже, изгледите за връзка ще намалеят. Не се заблуждавай, че това, което имате в момента, е връзка.

# 40
  • Варна
И аз мисля, че е напълно осведомен, но си мълчи целенасочено. А авторката му вярва.

# 41
Здравейте, от скоро съм регистирана, но често чета темите ви. Моят случай е следния: Заедно сме от година и малко, а се познаваме от 15 години. В началото на връзката аз бях много влюбена, той не съвсем. Имаме много пролеми и основният е, че той има проблем и не желае да правим секс. Твърди, че не се възбужда, няма желание за секс и не изпитва удоволствие. В началото го разбирах, стараех се да не го притискам, но за година сме направили само няколко опита и всички са неуспешни. Настоявам да отиде на лекар, но той отбягва темата и не взема никакви мерки. Случвало се е дори да ме обвинява, че аз само това съм искала от него и не съм му осигурявала спокойствието, от което има нужда. Почти на 30 съм и вече сериозно се замислям за деца и много ми се иска той да бъде човека до мен и за напред, но при тези обстоятелства не знам дали това ще се случи. Честно казано не знам защо го пиша тук, но просто няма с кого да споделя, а това ми тежи много.  
newsm78
Аз проблем не виждам.
Дори се учудвам, че подобна "връзка" е просъществувала толкова време.....
Би трябвало отдавна да си с друг.    Peace

# 42
  • където ми харесва
И аз мисля, че е напълно осведомен, но си мълчи целенасочено. А авторката му вярва.
Аз пък мисля, че той изобщо няма сексуален проблем.
Смятам откровено, че в лицето на авторката е намерил добра приятелка, която го разбира, влиза му в положение и е годна за семейство и майка на евентуалните му деца, но не го привлича сексуално. И най-вероятно задоволява въпросните си сексуални нужди на друго място с друг човек.
И му е по-лесно да не иска да отиде на лекар и да я баламосва, защото вижда, че тя се е примирила със ситуацията.
Авторке, според мен ти на този мъж не си гадже, а добра приятелка.

# 43
   Изчетох всички коментари до тук.

Сексът не е всичко в една връзка за мене, но е важен. Естествено е, че щом имаш партньор до себе си, е да се прави секс, когато и двамата имат желание.

Има няколко варианта, че не иска да прави секс - или има здравословен проблем и той е напълно знае за този проблем и затова отказва да отиде на лекар и не иска да каже на авторката за проблема си, или не го привлича и не я харесва изобщо и по този начин тя за него е отблъскваща и отвратителна, или просто вижда в нейно лице потенциална добра майка за бъдещите му деца и да има друга жена, с която да задоволява нагона си.

Лично не съм срещала мъж, който да не иска секс и като има привличане към тази жена, да не му стане веднага.

Не мога да си представя да имам сериозен приятел, а той да не иска да прави секс с мене. Непонятно ми е дори да бъда в секси бельо, да съм чисто гола или да започна да го възбуждам чрез целувки навсякъде, а той да ме отблъсне!!! Честно казано, ще остана крайно обидена от него и ще се чувствам непълноценна жена, че той не ме желае изобщо. Дори ще се чувствам унизена.

Партньорът ви би трябвало да има сутрешна ерекция. Всеки мъж има такава ерекция сутрин.

# 44
Съмнява ме един нормален мъж да стои с жена,която грам не го привлича.За какво му е да го прави?Има може би само една причина за която се сещам и тя е финансова изгода,но тук едва ли е такъв случая.Ще подържа две паралелни връзки,с жена която избрал за майка на децата си (но как ще я направи майка без секс?) и друга жена за секс.Това ми се вижда безмислено и изтощтително.

Общи условия

Активация на акаунт