Сексуален проблем

• 33 498
  • 189
  •   1
Отговори
# 45
   Не знам. И няма не ми е понятно как ще направи дете на тази жена, след като не иска да прави секс с нея?! А защо тогава отказва да отиде на лекар? Изглежда, че знае за проблема си, тъй като и при други жени се е случвало да не се възбуди. Щом е с тази жена, би трябвало да каже за проблема си. Няма човек, който да не потърси помощ за такъв проблем досега.

# 46
По скоро има сексуален проблем и той знае за него. Ако имаше друга, само за секс то тогава все щеше да уважи авторката поне веднъж месечно, колкото да си мълчи...а той е напълно импотентен...жалка работа.

# 47
Кажете на какъв лекар го пращате човека, че да ида и аз. Желание за секс ми се появява един път на 2-3 месеца. И не е да не ми харесва приятелят ми - секси е, поддържан, ходи на фитнес, с хубаво тяло, веднъж почнем ли, ми харесва, но проблемът е, че рядко се сещам за секс  ooooh!

Има ли някакви показатели, които да насочат за проблем, че да се изследвам?

# 48
Човекът е асексуален просто! Има и такива хора, достатъчно инфо има в мрежата - какъв лекар, какви 5 лева...все едно хомосексуалист да лекуваш, или на непушач да му обясняваш колко е готино да се пуши и да се чудиш как така няма потребност да го прави...Няма оправия с това, спасявай се, момиче!

# 49
Може да не е асексуален!
Може да има нисък тестостерон, висок естроген или ниски нива на DHEA, да претренира в залата, да дава нощни смени и да не си доспива, да страда от депресия, да е свръхнатоварен и работата му да е стресираща, да се чувства подтиснат във връзката поради една или друга причина..
Може да се пробва използването на добър трибестан или това

# 50
Всичко изброено накуп или последователно?!?  Mr. Green...за повече от година време говори авторката, за тоя срок поне веднъж щеше да му стане, а той "Твърди, че не се възбужда, няма желание за секс и не изпитва удоволствие." Асексуалност в чист вид! Може да се получи семейство, ако и жената е асексуална, инак е голяма мъка.

# 51
Всичко изброено накуп или последователно?!?  Mr. Green...за повече от година време говори авторката, за тоя срок поне веднъж щеше да му стане, а той "Твърди, че не се възбужда, няма желание за секс и не изпитва удоволствие." Асексуалност в чист вид! Може да се получи семейство, ако и жената е асексуална, инак е голяма мъка.

Престани да правиш спам. Тези всички постинги, можеше да ги групираш в един.

# 52
Аз се опитвам да помогна, не съм тук заради сеира. Научите една-две нови думи и айде с категоризациите. Човекът наистина може да има проблем!

# 53
Кажете на какъв лекар го пращате човека, че да ида и аз. Желание за секс ми се появява един път на 2-3 месеца. И не е да не ми харесва приятелят ми - секси е, поддържан, ходи на фитнес, с хубаво тяло, веднъж почнем ли, ми харесва, но проблемът е, че рядко се сещам за секс  ooooh!

Има ли някакви показатели, които да насочат за проблем, че да се изследвам?

Женски хормони, щитовидна, сексолог, психолог. Причини бол, от физиологични през психологични до изчерпана връзка/несъвместимост в леглото.

# 54
Дженифър, няколко анонимни сме, отговаряме си  Simple Smile
До другия Анонимен - достатъчно много нови думи знам, ама не е целта да си ги мерим...Проблемът съм го проучвала в детайли заради много близка моя приятелка, която преди години беше пред дилема дали да се ожени за такъв мъж. Всичко останало му е на 6, но познай дали към днешна дата жената е щастлива?

# 55
До другия Анонимен - достатъчно много нови думи знам, ама не е целта да си ги мерим...Проблемът съм го проучвала в детайли заради много близка моя приятелка, която преди години беше пред дилема дали да се ожени за такъв мъж. Всичко останало му е на 6, но познай дали към днешна дата жената е щастлива?

Приемете тогава моето извинение. Не знаех. Мислих, че е един и същи човек.

# 56
Трети анонимен съм и също имам приятелка, чийто съпруг има подобен проблем, физически, който пречи както на ерекцията в голяма степен, така и на фертилността. Подробности не знам нито за причината, нито дали изобщо и колко често се получава да го правят, не ми е удобно да питам дори нея насаме, защото смятам, че на него би му било неприятно. Женени са от няколко години. Когато се женеха, тя го знаеше това, разбира се. Правят опити ин витро. Нормално живеят, не говорим за неземно щастие, но не ми изглежда и нещастна приятелката ми. Мъжът иначе си е свестен, имаше и чувства, тя заради него се раздели с предишния си, към когото нямаше чак такава тръпка.
Решенията си ги взима всеки сам обаче. Никой не знае как би се чувствал някой друг в такава връзка.

Аз самата имам мъж и правя секс, но никога не съм държала на секса на първо място, вероятно бих могла и без секс. Други не могат без редовен секс. Трети в определени периоди или с определени хора не могат, в други - могат. И те така.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 15:15 от Анонимен

# 57
"Заради един приятел" вече се изтърка. Нищо лично.  Peace
Аз пиша от собствен опит, авторката пита дали и какви изследвания да се направят, аз отговарям. Вашите обобщения не помагат никому.

# 58
Аз пък мисля, че той изобщо няма сексуален проблем...
Тогава би имал нужда да задоволява сексуалните си желания. Не виждам нищо кой знае какво да го задържа тук, вместо да си живее спокойно и да прави секс като му се доправи.

# 59
Ако някой е имал такъв проблем и е ходил по доктори би ли споделил от къде е тръгнал? Първо към какъв специалист се е насочил - уролог, може би? Смятам да поставя ултиматум и искам да съм подготвена с възможности, ако склони.

Общи условия

Активация на акаунт