Сексуален проблем

• 33 515
  • 189
  •   1
Отговори
# 60
Андролог и ендокринолог.

# 61
Ако някой е имал такъв проблем и е ходил по доктори би ли споделил от къде е тръгнал? Първо към какъв специалист се е насочил - уролог, може би? Смятам да поставя ултиматум и искам да съм подготвена с възможности, ако склони.

Ако откаже приятелят ви да отиде на лекар, тогава много добре знае какъв проблем има. Не е честно спрямо вас да не сподели с вас за проблема си.

# 62
  • София
Дори и като има чувства, би трябвало да има някакво чувство за самосъхранение, самоуважение, граници на търпение и някаква визия какво искаш за себе си. В момента само тропаш с краче и искаш един мъж да е някой друг.

Ако ти стиска и искаш промяна - послушай съвета на So Lucky* и постави ултиматум. Или на доктор, или ще го напуснеш. Ултиматумите не са проста заплаха и се изпълняват.

Съжалявам, но трябва някакъв много сериозен проблем със самочувствието да имаш или пък страх от самота, за да търпиш това година. Да не си финансово зависима от него?
Безумно е написаното от Вас. Оценявам, че сте се включили, но все пак не правете такива кардинални заключения за личността ми. Не, абсолютно финансово независима съм и това не е само от него, а и от всеки друг. Смея да твърдя, че съм с добра професия и образование. Относно липсата на самочувствие това да го прецените само от това, че съм избрала да се влюбя в неподходящия човек... повърхностно ми се струва. А за самоуважението и самосъхранението мисля, че могат да говорят само близки до мен хора, които наистина имат поглед над мен.

Не реагирайте толкова остро, аз също си помислих подобни неща, започващи с "какво ли не й е нагед на тази жена, за да търпи такава ситуация". Проблемът не е в сексуалната ...немощ. Големият проблем е в нежеланието му да предприеме каквото и да било - то подсказва пълно несъобразяване с Вас.

# 63
Никой не реагира остро спрямо авторката. Просто се опитваме да разберем каква е всъщност ситуацията и да и помогнем по някакъв начин. Едва ли тук пишат хора за да си убият времето и то точно по такива сериозни въпроси. Дали проблема е в сексуалната немощ или в несъобразяването с нейните чувства и желания е налице проблем. И той не датира от 2 или 3 месеца а от повече от година. Така че мисля че е време авторката да предприеме сериозни мерки дори с цялата на ултиматум. Дори и с цената да загуби тази връзка. Като си заравяме главата като щраус нещата няма да се наредят от самосебе си.

# 64
  • София
" Не реагирайте остро" беше към авторката ...
И за да не е спам - андролог, препоръчвам д-р Милен Кацаров, много свестен специалист

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 21:37 от get_real

# 65
  • САЩ
Fifi631, може и компромисен начин да намерите, например той да те задоволява с уста, секс играчки и т.н няколко пъти седмично. Сексът не е само проникване. Но до колко това ще ти е достатъчно само ти си знаеш.
Имам приятелка която няколко години ходи с девствен. Уж не бил асексуален, но много го било старх да пробва, на 30+ мъж. Разделиха се.

# 66
То със секс играчки може и да я задоволи, но няма как да и направи дете. А нали тя сподели че иска.

# 67
Fifi631, може и компромисен начин да намерите, например той да те задоволява с уста, секс играчки и т.н няколко пъти седмично. Сексът не е само проникване. Но до колко това ще ти е достатъчно само ти си знаеш.
То хубаво, ама той като няма мерак за такива занятия как да го накара. После ще я обвини, че само мръсотии са и в главата.

# 68
Той нали беше казал че само секс мислела и го притиснала. А ако каже за секс играчки сигурно ще изкара някаква перверзница.

# 69
  • Стара Загора
Не съм чела мненията, но има някакъв проблем човека, най- честно е с бързото "приключване" така да кажем. Доста се стараят и се лекуват- наистина си има лечение. Други се депресират прекалено много, и избягват въпроса.
Ако той няма желание да се лекува- какво можеш да направиш?
Но определено трябва да смениш тактиката, ако правиш едно и също няма как да очакваш различни резултати.
1 година е малко време за решение на този проблем, имам познати, които са ми споделяли. Повече време е отнело, но факт е че той трябва да поиска да се оправят нещата.

# 70
  • София
То със секс играчки може и да я задоволи, но няма как да и направи дете. А нали тя сподели че иска.

Със секс играчки и тя може да си се самозадоволи, че и по- качествено от него.

Сещам се за един лаф, който звучи простовато, ама си е точен, та точен:

" И яз можем и тате може, ама козата си сака пръч".

Та, ако иска деца и секс- да се маха без угризения, щом той не иска да влезе в норма.

# 71

Със секс играчки и тя може да си се самозадоволи, че и по- качествено от него.

Сещам се за един лаф, който звучи простовато, ама си е точен, та точен:

" И яз можем и тате може, ама козата си сака пръч".

Та, ако иска деца и секс- да се маха без угризения, щом той не иска да влезе в норма.
+1

# 72
Чета ви и си мисля... Как така никой не се сеща, че може би проблемът на господина е в ЕГН-то? GrinningGrinning
Авторката споменава своята възраст, но удобно избягва да спомене неговата...

# 73
Чета ви и си мисля... Как така никой не се сеща, че може би проблемът на господина е в ЕГН-то? GrinningGrinning
Авторката споменава своята възраст, но удобно избягва да спомене неговата...
Намекваш че е грохнал старец? Познавам мъже наближаващи 60, със активен полов живот.

# 74
  • София
И над 60 познавам, които поне 1-2 пъти в седмицата си правят секс без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт