Мисля че имам психически проблем - ексхибиционизъм / секс маняк!
Не си представяйте че се разхождам само по шлифер в градинки или паркове!
(Но се срахувам да не врътна шайбата до такава степен)
Просто обичам докато съм вкъщи да мастурбирам от 1 метър разстояние от прозозореца или просто да се разхождам гол докато съм сам, но да бъда забелязан от съседката която е на поне 65 год.
Тя избягва да ме гледа, освен понякога, когато се правя че не го правя умишлено и съм забелязвал че се взира, а просто се разхождам гол или мастурбирам.
Не обичам да го правя пред всяка жена, възбужда ме предимно да ме гледат малко по-възрастни и любопитни жени.
Освен това съм много перверзен за почти всякакви неща, почти няма и 3 - 4 часа без да съм помислил за нещо свързано със секс.
От 2 - 3 години се показвам точно пред тази съседка, като от началото изпитвах много адреналин само от това да мина за секунди гол покрай вратата на терасата дори без да съм сигурен че ме е видяла.
Правил съм го и пред други жени, например се е случвало да съм по малка нужда и да го направя така че "случайно"
да ме забележи някоя жена на зряла възраст(но никога не съм натрапвал или изявявал с цел да ме забележат освен съседката)
Да не говорим че имам куп извратени мисли, фетиши... към женски крака,косми, млади момичета, такива с наднормено тегло, мърсотий, също така към женствени транссексуални и т.н. (но не харесвам мъже в никакъв случай)
А почти винаги като свърша със самозадоволяването се отвращавам от мислите си!
Не знам какво повече да кажа...
На 22 години съм, дори си имам приятелка с която правим секс.
Тя не знае естествено.
Не съм асоциален или нещо от сорта, макар че на моменти съм малко домашар.
Имал съм в детството си някои трудности (най-вече проблеми в семейството). И се съмнявах че може би проблема ми идва от това че укъсних с първият ми полов акт, но в момента имам приятелка (първата) и изпитвам удоволствие от секса с нея, но продължавам да изпитвам удоволствие и от това да се показвам.