Сексуален проблем

• 33 508
  • 189
  •   1
Отговори
# 120
И аз имам сексуален проблем, не знам дали е един де, но най-вече искам да споделя конкретно за това...
Мисля че имам психически проблем - ексхибиционизъм / секс маняк!
 Не си представяйте че се разхождам само по шлифер в градинки или паркове!
  (Но се срахувам да не врътна шайбата до такава степен)
 Просто обичам докато съм вкъщи да мастурбирам от 1 метър разстояние от прозозореца или просто да се разхождам гол докато съм сам, но да бъда забелязан от съседката която е на поне 65 год.
 Тя избягва да ме гледа, освен понякога, когато се правя че не го правя умишлено и съм забелязвал че се взира, а просто се разхождам гол или мастурбирам.
 Не обичам да го правя пред всяка жена, възбужда ме предимно да ме гледат малко по-възрастни и любопитни жени.
 Освен това съм много перверзен за почти всякакви неща, почти няма и 3 - 4 часа без да съм помислил за нещо свързано със секс.
 От 2 - 3 години се показвам точно пред тази съседка, като от началото изпитвах много адреналин само от това да мина за секунди гол покрай вратата на терасата дори без да съм сигурен че ме е видяла.
 Правил съм го и пред други жени, например се е случвало да съм по малка нужда и да го направя така че "случайно"
да ме забележи някоя жена на зряла възраст(но никога не съм натрапвал или изявявал с цел да ме забележат освен съседката)
 Да не говорим че имам куп извратени мисли, фетиши... към женски крака,косми, млади момичета, такива с наднормено тегло, мърсотий, също така към женствени транссексуални и т.н. (но не харесвам мъже в никакъв случай)

А почти винаги като свърша със самозадоволяването се отвращавам от мислите си!
 Не знам какво повече да кажа...
На 22 години съм, дори си имам приятелка с която правим секс.
Тя не знае естествено.
Не съм асоциален или нещо от сорта, макар че на моменти съм малко домашар.
 Имал съм в детството си някои трудности (най-вече проблеми в семейството). И се съмнявах че може би проблема ми идва от това че укъсних с първият ми полов акт, но в момента имам приятелка (първата) и изпитвам удоволствие от секса с нея, но продължавам да изпитвам удоволствие и от това да се показвам.

# 121
  • София
Тези проявления ги отнасят към психичните или мозъчни заболявания, затова е добре да се насочиш към специалист.
Тук само ще се забавляваме на твой гръб. Peace

# 122
  • На морето!
Сетих се, че имаше един филм на ужасите, в който чрез секс си предаваха проклятие да ги гони някакво чудовище- който прави секс с прокълнат, чудовището го гони, докато не го изяде.
Може и гаджето на авторката да го е гледало, да се е уплашило и сега да иска да я предпази 😂

# 123
И аз имам сексуален проблем, не знам дали е един де, но най-вече искам да споделя конкретно за това...
 Просто обичам докато съм вкъщи да мастурбирам от 1 метър разстояние от прозозореца или просто да се разхождам гол докато съм сам, но да бъда забелязан от съседката която е на поне 65 год.
 Тя избягва да ме гледа, освен понякога, когато се правя че не го правя умишлено и съм забелязвал че се взира, а просто се разхождам гол или мастурбирам.
 Не обичам да го правя пред всяка жена, възбужда ме предимно да ме гледат малко по-възрастни и любопитни жени.
 Освен това съм много перверзен за почти всякакви неща, почти няма и 3 - 4 часа без да съм помислил за нещо свързано със секс.
 От 2 - 3 години се показвам точно пред тази съседка, като от началото изпитвах много адреналин само от това да мина за секунди гол покрай вратата на терасата дори без да съм сигурен че ме е видяла.
 Правил съм го и пред други жени, например се е случвало да съм по малка нужда и да го направя така че "случайно"
да ме забележи някоя жена на зряла възраст(но никога не съм натрапвал или изявявал с цел да ме забележат освен съседката)
 Да не говорим че имам куп извратени мисли, фетиши... към женски крака,косми, млади момичета, такива с наднормено тегло, мърсотий, също така към женствени транссексуални и т.н. (но не харесвам мъже в никакъв случай)

Тя не знае естествено.
 Имал съм в детството си някои трудности (най-вече проблеми в семейството). И се съмнявах че може би проблема ми идва от това че укъсних с първият ми полов акт, но в момента имам приятелка (първата) и изпитвам удоволствие от секса с нея, но продължавам да изпитвам удоволствие и от това да се показвам.

Трябва да потърсиш лекарска помощ!!!

# 124
С времето ще се поутамънят нещата. Хубаво е, че си с що годе трезва мисъл и се спираш за по-фрапантни прояви.

Трябва да се видиш със специалист и да поработите.
Ще си останеш мръсник, но е добре да си наясно с границите, които е разумно да спазваш.

Приятелката ти не е мръсница нали? Ако си намериш такава, която те приема с тези ти особености ще може да си изживявате фетишите и нуждите във връзката без да замесваш случайни дами.

# 125
  • Няма такава държава!
За гаджето на авторката - не съм срещала, но четох, че има такива хора, които не искат секс, трудно се възбуждат и някак не им е важно. Наричат се асексуални. Та не виждам смисъл да си стоите заедно и да се мъчите. Щом искаш деца, намери си някой друг, който ще иска и секс, и деца, и семейство. Този не го виждам да се промени.

# 126
Не е лошо да си поговориш с психолог по тази тема.

Тя не знае естествено.

# 127
Здравейте скоро се регистрирах тук...Имам проблем на който не намирам причина и незнам на кой да споделя!Проблема е че жена ми не иска да правим секс,вечно намира някакво оправдание и това вече ме влодява някога може и месец месец и половина да не правим секс без адекватно обяснение.Незнам какво да правя аз съм на 30 а тя на 26 всичко си е нормално но стигне ли се до секс се започва или глава в боли или е много уморена или е в цикъл или просто все нещо....Вече даже съм се отказал да опитвам защото знам че много ама много трудно ше ме огрее

# 128
Добре де ди_ди вие гушкате ли се? Имате ли - търсите ли близост и интимност без да се стига до секс?

Например грабни я тази жена нацелувай я, кажи и хубави думи как я виждаш, какво чувстваш към нея и я пусни. Гушни я в леглото, милвай я и заспете така. Ако се докосвате без винаги това да е началото на секс ще имате много повече секс в брака.  

За вас като мъж секса е релакс и отпускане. Обаче дали за съпругата ви е така? Ако за вас след тежък ден имате нужда от секс за да се отпуснете, но за жена ви може би след тежък ден последното което иска е секс.

Също така е добре да помислите за това каква настройка и трябва, за да е в настроение за секс. Да се посмеете, да сте излизали, да сте говорили, да сте пили, да и направите отпускаш масаж.

Опознайте я тази жена! Говорете с нея и разберете не защо не иска секс, а кога би искала, как би се чувствала предразположена и как да я направите щастлива.

Ди_ди щастлива ли е жена ви?

# 129
Здравей Дорис.Незнам вече какво ли не съм пробвал всичко си е наред говорим си пишем си чуваме се когато сме на работа двамата всичко си е ок но просто тя не се сеща за секс наистина немога да разбера.А когато правим всичко е ок и двамата сме задоволени на макс няма съмнения.И така следващия секс може да е след месец просто наистина незнам на какво се дължи това.Просто вече съм адски изнервен и избухлив разбери ме даже не ми идва да я гушкам та тя просто убива всички чувства в мен наистина.Напоследък започнах да мисля за развод незнам до къде ще я докараме

# 130
Здравей Дорис.Незнам вече какво ли не съм пробвал всичко си е наред говорим си пишем си чуваме се когато сме на работа двамата всичко си е ок но просто тя не се сеща за секс наистина немога да разбера.А когато правим всичко е ок и двамата сме задоволени на макс няма съмнения.И така следващия секс може да е след месец просто наистина незнам на какво се дължи това.Просто вече съм адски изнервен и избухлив разбери ме даже не ми идва да я гушкам та тя просто убива всички чувства в мен наистина.Напоследък започнах да мисля за развод незнам до къде ще я докараме

Развеждай се докато е време. Това не е жена за тебе.
Тя да не е паднала от Луната, та да не знае, че един мъж има нужда от секс? А и ти и го показваш.
Не е нужно да се насилва на секс с теб, но е редно да усети, че нещата за теб са кофти и ако държи на теб да вземе мерки. За главоболие има аспирин, аналгин, масажи, чайове, нежна музика. ако не помогне това, има психолози и там се търси помощ.

Ако действително беше задоволена жена ти при секса, надали щеше да има главоболие.
Сори, че става доста грубо, но недей се връзва на симулация на оргазъм.
Малко си го признават, но повечето го правят.
Трябва да поговорите искрено по темата и ти да се потрудиш повечко.

# 131
Здравейте скоро се регистрирах тук...Имам проблем на който не намирам причина и незнам на кой да споделя!Проблема е че жена ми не иска да правим секс,вечно намира някакво оправдание и това вече ме влодява някога може и месец месец и половина да не правим секс без адекватно обяснение.Незнам какво да правя аз съм на 30 а тя на 26 всичко си е нормално но стигне ли се до секс се започва или глава в боли или е много уморена или е в цикъл или просто все нещо....Вече даже съм се отказал да опитвам защото знам че много ама много трудно ше ме огрее

И вместо да говориш за проблема с жена си, ти идваш да питаш други жени във форум. Сякаш ние знаем какво мисли и чувства жена ти.
Сядаш и я питаш, защо не иска да прави секс. Като и казваш, че ти си мъж и имаш нужда от това и ако тя вече не те желае - всеки да си хваща пътя.
Деца в картинката има ли?

# 132

Ами честно да ти кажа това което си написал въобще не е обект на моя пост. Аз си пиша и чувам с доста хора ежедневно, но секс с тях не правя. Интимността в семейството не е само секс.
И вероятно това ти е проблема. Ти просто си искаш секса, настояваш и не искаш нито да поразсъждаваш, нито да разбереш човека до себе си.  Няма как да стане с настояване и упреци.
Ако се обичате ще търсите вариант. Иначе ще се появят любовници и след това раздяла.

Ако нямате деца .. по-добре се разделете.

# 133
Имаме дъщеря на 3 годинки която обичам безумно много и съм много превързан към нея както и тя към мен и единственото нещо заради което се спирам е ТЯ но просто вече наистина ми омръзна.За жена ми единственото развлечение е да легне и да си грабне телефона в ръка а когато и намекна за секс все нещо измисля или в най добрия случай се започва,,охххх чакай тогава да отида до банята,, или гърба ме боли,корема ме боли и т.нНезнам и разбира се след всеки отказ аз започвам още повече да мисля за това.От целия ми опит с жени за пръв път се сблъсквам с подобна ситуация ч.Незнам вече даже не смея да си поискам от собствената си жена с една дума секса трябва да е уговорен още от през деня че видиш ли като си легнем вечерта може и да се случи нещо

# 134

Съвет от жена - никога не насилвайте жена да прави секс с вас, дори тя да ви е съпруга. Ако насила направите с нея секс, ще я отблъснете завинаги. Това е чисто изнасилване, дори да е ваша съпруга. Тя ще се почувства омърсена, погнусена от вас и ще изпитва вече страх от вас да не я насилите пак, когато ви откаже отново секс. Когато спите в едно легло, не е задължително да има секс между мъжа и жената.

Най-добре поговорете с нея за причината, поради която не иска да прави секс с вас. Също така я поглезете. Накарайте я да се чувства специална и единствена. Подарявайте й букет цветя от време на време. Извеждайте я на вечеря в ресторант. Правете й подаръци. Накарайте да разбере, че сексът за вас не е важен и че не използвате тази жена само за секс. Когато една жена се почувства използвана от един мъж за секс, естествено е, че няма да иска да прави секс с този мъж. 

Общи условия

Активация на акаунт